Συμβάλουμε στην επανεκκίνηση της εστίασης,

προσφέροντας ποιοτικά κρασιά σε προσιτές τιμές!

Η επαναλειτουργία της εστίασης είναι εδώ, μετά από σχεδόν 6 μήνες σκληρής καραντίνας. Από το 1997 μέχρι σήμερα, συνεργαστήκαμε άψογα με τους επαγγελματίες της εστίασης και ακριβώς με τον ίδιο επαγγελματισμό, σήμερα περισσότερο από ποτέ, έχουμε αποφασίσει να σταθούμε δίπλα σας, προσφέροντας ετικέτες από τον πλούσιο κατάλογό μας, σε τιμές που θα ενθουσιάσουν τόσο εσάς όσο και τους πελάτες σας.

Το μεράκι, και το πάθος των Wine Experts του Οινότυπο για ποιοτικό κρασί, μας έχει οδηγήσει σήμερα να μπορούμε να σας προτείνουμε πάνω από 80 ετικέτες σε χύμα κρασί που συντηρούμε σε συνθήκες πραγματικής κάβας, σε μια εξαιρετική σχέση ποιότητας / τιμής. Στο ΟΙΝΟΤΥΠΟ θα βρείτε τους οίνους της σειράς Vino di Casa, στην ποιότητα ονομαστών εμφιαλωμένων, που διατηρούμε με γνώση και μεράκι, σε ανοξείδωτες δεξαμενές αζώτου και σταθερή θερμοκρασία όλο τον χρόνο, δηλαδή συνθήκες αντίστοιχες μιας Ευρωπαικής οινοθήκης, στο ένα τρίτο της τιμής! Έχοντας στη Wine List της επιχείρησής σας κρασιά από το “ΟΙΝΟΤΥΠΟ”, προσφέρετε στους πελάτες σας, οίνους σταθερής και άριστης ποιότητας.

Οι προτάσεις μας για αυτή την επανεκκίνηση με μοναδική σχέση ποιότητας-τιμής:

€1,80 το λίτρο

€1,80 το λίτρο

€2,00 το λίτρο

Καλαμπάκι Λήμνου - Λημνιό

€2,50 το λίτρο

Αγιωργίτικο Νεμέας

€2,80 το λίτρο

€2,20 το λίτρο

€3,00 το λίτρο

€3,00 το λίτρο

€3,00 το λίτρο

€3,50 το λίτρο

CAVA Cabernet Sauvignion – Ξηρή Μαυροδάφνη

€3,50 το λίτρο

€2,00 το λίτρο

€2,60 το λίτρο

€4,00 το λίτρο

€4,00 το λίτρο

Όλες οι παραπάνω τιμές επιβαρύνονταιμε ΦΠΑ 24%.
Όλοι οι παραπάνω κωδικοί είναι διαθέσιμοι σε ασκούς των 5, 10 και 20 Λίτρων.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο 210.338.8577ή με email στο info@oinotypo.gr.
Θα είναι ιδιαίτερη χαρά μας να σας βοηθήσουμε και να ξεκινήσουμε μια αμοιβαία επωφελή και ποιοτική συνεργασία!