Το καλάθι σας είναι άδειο.
 x 

Your shopping cart is empty!

Σύνολο 0,00 €

Δείτε στα κρασιά

Οινοποιείο Gentilini Ρομπόλα Κεφαλονιάς Wild Paths, (750ml) Λευκός

ΠΟΠ Ροµπόλα Κεφαλονιάς Τα σταφύλια προέρχονται από έναν ...

Κτήμα Σπυρόπουλου Ορεινό (750ml) Λευκός

ΠΓΕ Πελοπόννησος. Η οικογένεια Σπυρόπουλου έχει πολύ ...

Κτήμα Διαμαντάκου Ξινόμαυρο Νάουσα 2009 (750ml) Ερυθρός

Π.Ο.Π Νάουσας. Ξινόμαυρο 100%. Ο ιδιόκτητος αμπελώνας του ...

Κτήμα Διαμαντάκου Ξινόμαυρο Νάουσα 2016 (750ml) Ερυθρός

Έτος εσοδείας: 2016 Π.Ο.Π Νάουσας. Ξινόμαυρο ...

Κεχρής Στέλιος - Το Δάκρυ του Πεύκου - Ρετσίνα Λευκός 750ml

Η ρετσίνα που άλλαξε τα δεδομένα στην κατηγορία της, ...

Κτήμα Διαμαντάκου Ξινόμαυρο Νάουσα Magnum 2015 (1500ml) Ερυθρός

Έτος εσοδείας: 2015 Π.Ο.Π Νάουσας. Ξινόμαυρο ...
Ξηροί καρποί
Η σοκολάτα στο Οινότυπο

Ποτά που ξεχωρίζουν!


Quaglia Liquore di Bergamotto (700ml) Λικέρ

Lapostolle Pisco (700ml)

Σε διαθεσιμότητα

33,00 €
Φιάλη ποτού:
700ml
Αλκοόλ:
40%
Παραγωγός ποτού:
Domaines Bournet-Lapostolle
Χώρα προέλευσης:
Χιλή
Ρωτήστε για το προϊόν

Το Domaines Bournet-Lapostolle (DBL) είναι ένας από τους πιο δυναμικούς και σημαντικούς παραγωγούς κρασιών και οινοπνευματωδών ποτών στη Χιλή. Η οικογενειακή επιχείρηση ιδρύθηκε το 1994 στην κοιλάδα Apalta και δημιουργήθηκε από τη γαλλίδα Alexandra Marnier-Lapostolle και τον σύζυγό της Cyril de Bournet, μέλη οικογενειών που έχουν αναγνωριστεί παγκοσμίως για την παραγωγή οίνων και εκλεκτών λικέρ.
To pisco είναι για τους Χιλιανούς ότι το τσίπουρο για τους Eλληνες. Παράγεται από απόσταξη σταφυλιών από τα τέλη του 16ου αιώνα. Η παραγωγή του pisco ακολουθεί σήμερα πολύ αυστηρούς κανόνες. Μετά τον εκραγισμό, τα σταφύλια πιέζονται, χωρίς όμως να συνθλιβούν τα κουκούτσια τους, και ζυμώνονται για περίπου δεκαπέντε μέρες σε δεξαμενές ή στα παραδοσιακά πιθάρια. Η απόσταξη γίνεται αργά, σε μικρές ποσότητες, στους ειδικούς αποστακτήρες από χαλκό ή κασσίτερο. Για να προστατευτεί η ποιότητα, δεν χρησιμοποιείται το αρχικό και τελικό προϊόν της απόσταξης και το απόσταγμα πρέπει να ξεκουραστεί τουλάχιστον τρεις μήνες σε δεξαμενές πριν από την εμφιάλωση.   Το Pisco Lapostolle προέρχεται απο σταφύλια μοσχάτο Αλεξανδρίας και μοσχάτο ροζάκι και αποστάζεται δύο φορές. Το Lapostolle έχει ένα διαυγές χρώμα. Έχει μια λεπτή γεύση εσπεριδοειδών, φλοιού μανταρινιού, πράσινων φρούτων και αχλαδιών. Η γεύση είναι εύκολα πικάντικη με τα βότανα και τα λουλούδια. Επίγευση μακράς διαρκείας και κρεμώδης γεύση.

 

Γνώμες πελατών

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.
Newsletter

ΟΙΝΟΤΥΠΟ