Το καλάθι σας είναι άδειο.
 x 

Your shopping cart is empty!

Σύνολο 0,00 €

Εύρεση προϊόντων

Δείτε στα κρασιά

Κτήμα Διαμαντάκου Ξινόμαυρο Νάουσα 2016 (750ml) Ερυθρός

Έτος εσοδείας: 2016 Π.Ο.Π Νάουσας. Ξινόμαυρο ...

Μεσημβρία Οινοποιητική Ζωηφόρος (750ml) Λευκό

Π.Γ.Ε. Θεσσαλονίκη. Από σταφύλια της ελληνικής ποικιλίας ...

Château Beau Soleil Pomerol Ερυθρός

Tο Pomerol είναι ένα από τα πιο διάσημα κρασιά της περιοχής ...

Οινοποιείο Gentilini Ρομπόλα Κεφαλονιάς Wild Paths, (750ml) Λευκός

ΠΟΠ Ροµπόλα Κεφαλονιάς Τα σταφύλια προέρχονται από έναν ...

Κτήμα Διαμαντάκου Ξινόμαυρο Νάουσα Magnum 2015 (1500ml) Ερυθρός

Έτος εσοδείας: 2015 Π.Ο.Π Νάουσας. Ξινόμαυρο ...

Μεσημβρία Οινοποιητική Ζωηφόρος (750ml) Ροζέ

Π.Γ.Ε. Θεσσαλονίκη. Οι αμπελώνες της "Μεσημβρία ...
Ξηροί καρποί
Η σοκολάτα στο Οινότυπο

Ποτά που ξεχωρίζουν!

Ξηροί καρποί από την κάβα ΟΙΝΟΤΥΠΟ

Από μια Κάβα δεν μπορούν να λείπουν οι ξηροί καρποί ! Ναι, αλλά όλα τα πράγματα δεν είναι όμοια, ούτε όλοι οι ξηροί καρποί. Να γιατί ξεκινήσαμε με την ίδια φιλοσοφία που μας έκανε να αγαπήσουμε το κρασί και την επεκτείναμε. Σε άλλη μια γευστική πανδαισία που αν ξέρεις τι, πως και από πού, απογειώνει την γεύση θυμίζοντας άλλες εποχές.

Σύγκριση 12 ποιοτικών κρασιών με τις επιλογές του Οινότυπο

Στο Οινότυπο έχουμε επιτύχει αυτά τα 20 χρόνια να διαθέτουμε στους πελάτες μας τα καλύτερα χύμα κρασιά σε άριστη ποιότητα αντίστοιχη με των εμφιαλωμένων. Όμως η κάβα μας είναι πλήρης και σε εμφιαλωμένα κρασιά.  Η επιλογή είναι δική σας αν και εμείς κάναμε τη σύγκριση για εσάς.

Τα κρασιά μας μπορείτε να τα βρείτε και στο "φυσικό" κατάστημά μας: Χ. Τρικούπη 98, 11472, Αθήνα. Επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ. 210.3388.577, ή στείλτε email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γιορτάζουμε 20 χρόνια και κάνουμε έκπτωση 10-30% σε όλα τα εμφιαλωμένα κρασιά

Το Οινότυπο κλείνει φέτος 20 χρόνια ζωής. Αυτά τα 20 χρόνια είναι αφιερωμένα εξ΄ ολοκλήρου στο καλό κρασί και στη δημιουργία υποδομών οι οποίες διασφαλίζουν τις άριστες συνθήκες συντήρησης και διάθεσης προς τους πελάτες οι οποίοι μας τιμούν αδιάλειπτα. 

 Τις παρακάτω προσφορές σε κρασιά Bordeaux θα τις βρείτε στο κτάστημά μας: Χ. Τρικούπη 98, 11472, Αθήνα. Επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ. 210.3388.577, ή στείλτε email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κρύες βραδιές, δίπλα στο τζάκι. Τα φωτάκια στο δέντρο αναμένα και μια γιορτινή διάθεση παντού. Οι φιλίες, οι συζητήσεις αλλά ακόμα και οι μικρές μοναχικές στιγμές, δυναμώνουν καλύτερα με ένα εξαιρετικό Malt. Σας περιμένουμε στο κατάστημα "Οινότυπο", Χαριλάου Τρικούπη 98, να διαλέξετε απο τις πάνω απο 50 διαφορετικες ετικέτες που διαθέτουμε. Cheers!

Σελίδα 1 από 2

ΟΙΝΟΤΥΠΟ