Το καλάθι σας είναι άδειο.
 x 

Your shopping cart is empty!

Σύνολο 0,00 €
Τιμή
€ € 
Χρώμα Οίνου:
Τύπος:
Εσοδείας:
Αλκοολικοί βαθμοί:
Φιάλη:
Εκκαθάριση Όλων
Τιμή
€ € 
Εκκαθάριση Όλων
Τιμή
€ € 
Καθαρό βάρος
Εκκαθάριση Όλων
Κατηγορίες
Τιμή
€ € 
Είδος Μπύρας:
Αλκοόλ στην μπύρα:
Φιάλη μπύρας:
Παραγωγός μπύρας
Χώρα παραγωγής:
Εκκαθάριση Όλων
 

Εμφιαλωμένα κρασιά

Στο Οινότυπο λατρεύουμε το κρασί ! Περισσότερες από 1.000* ετικέτες από τον Ελληνικό και τον Διεθνή Αμπελώνα, που διατηρούνται στο κελάρι μας, με ιδανικές συνθήκες θερμοκρασίας, για να εξασφαλίσουμε το maximum της αρχικής ποιότητας του περιεχομένου της φιάλης. Και για τους μύστες… όλες οι εξαιρετικές ποιοτικά (Μεγάλες) χρονιές που έδωσαν «μεγάλα κρασιά», Ελληνικά ή διεθνή! Γιατί το Οινότυπο είναι στην πράξη, μια κάβα μοναδική στην καρδιά της Αθήνας!

 

 

Αποτελέσματα 1 - 24 από 53

Λυραράκης Kotsifali (750ml) Ερυθρός

Λυραράκης Kotsifali (750ml) Ερυθρός

Το Κοτσιφάλι, μια ευγενική αλλά δύσκολη ποικιλία της Κρήτης, μας δείχνει εδώ τον καλό του εαυτό και τη δυναμική που παρουσιάζει στην καλή, προσεκτική μονοποικιλιακή του οινοποίηση.
5,00 €

Stony Cape Pinotage - Cinsault Ερυθρός

Stony Cape Pinotage - Cinsault Ερυθρός

H δημοφιλής ερυθρή ποικιλία της Νότιας Αφρικής Pinotage συνδυάζεται με τη νότια Cinsault που την έχουμε συνηθίσει στη νότια Γαλλία κυρίως, δίνοντας ένα αρμονικό, ευγενικό κι ευκολόπιοτο κρασί, με ελκυστική, φρουτώδης αρωματική σύνθεση και ισορροπημένο, βελούδινο άγγιγμα με απολαυστική επίγευση.
5,90 €

Κτήμα Δ.Μίγα «Παλαιός Άμπελος» Ερυθρός

Κτήμα Δ.Μίγα «Παλαιός Άμπελος» Ερυθρός

Οι αμπελώνες του Κτήματος βρίσκονται στη τοποθεσία «Παλαιός Άμπελος» του Τυρνάβου. Η ονομασία «Παλαιός Άμπελος» δηλώνει ότι ιστορικά ανέκαθεν η περιοχή ήταν τόπος αμπελοκαλλιέργειας. Πλέον το τοπωνύμιο ταυτοποιεί τα κρασιά του Κτήματος του Δημήτρη Μίγα και μαζί τους «ταξιδεύει» σε όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη, μεταφέροντας άρωμα Τυρνάβου στις σημαντικότερες οινικές αγορές. Σύμμαχος στην κορυφαία ποιότητα των κρασιών του κτήματος είναι το ήπιο ηπειρωτικό κλίμα και η καλή στράγγιση του εδάφους. Syrah 50%, Merlot 50%. Κλασσική ερυθρή οινοποίηση με εκχύλιση 25 ημερών. Ωρίμανση σε γαλλικά ...
8,80 €

Μπουτάρης Νάουσα (750ml) Ερυθρός

Μπουτάρης Νάουσα (750ml) Ερυθρός

Το πρώτο ελληνικό ερυθρό εμφιαλωμένο κρασί που κυκλοφόρησε στην ελληνική αγορά. Σήμα κατατεθέν του Ξινόμαυρου και της εταιρίας Μπουτάρη! Εκφράζει στο μέγιστο την ποιότητα & το δυναμικό της ποικιλίας και για 6 γενιές απολαμβάνει την προτίμηση του Έλληνα εισάγοντας τους νέους στην εμπειρία του κόκκινου και ανταμείβοντας τους πιστούς του φίλους με τη σταθερή, διαχρονική ποιότητά του. Τυπικό, κλασικό κρασί της Νάουσας. Ανάμεσα στα 100 κορυφαία κρασιά του κόσμου (Top 100) στην ετήσια αξιολόγηση του Wine Spectator για το 2013!
8,90 €

Κτήμα Σκούρα Portes Cabernet Sauvignon (750ml) Ερυθρός

Κτήμα Σκούρα Portes Cabernet Sauvignon (750ml) Ερυθρός

Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη (ΠΓΕ) Πελοπόννησος 100% Cabernet Sauvignon. Οι Portes Cabernet Sauvignon του Γιώργου Σκούρα ανοίγει νέες πόρτες για τα Ελληνικά Cabernet. Πολλές ημεδαπές εκδοχές είτε θα είναι τραχιές και θα χρειάζονται αρκετά έτη παλαίωσης στην φιάλη, είτε δεν θα έχουν καθόλου ποικιλιακό χαρακτήρα Cabernet. Ο Σκούρας χτυπά την χρυσή τομή και μας δίνει όλη την εκρηκτική προσωπικότητα του σταφυλιού, αλλά με μια βελούδινη φορεσιά που μπορούμε να την χαρούμε άμεσα. Ωρίμανση κατά 50% σε δεύτερης χρήσης γαλλικά βαρέλια για 8 μήνες. Mετά την εμφιάλωση, παραμονή για 6 μήνες στο ...
8,90 €

Κτήμα Κατώγι-Στροφιλιά Νεμέα Αγιωργίτικο (750ml) Ερυθρός

Κτήμα Κατώγι-Στροφιλιά Νεμέα Αγιωργίτικο (750ml) Ερυθρός

Ονομασία Προελεύσεως Νεμέα Ανωτέρας Ποιότητος. Αμπελώνες στην ορεινή Νεμέα, στις κοινότητες Ασπροκάμπου και Ψαρίου. Ο οίνος πραγματοποιεί την μηλογαλακτική ζύμωση σε δρύινα βαρέλια, όπου και παραμένει και ωριμάζει για τουλάχιστον 12 μήνες.
8,90 €

Silva Δασκαλάκη Vorinos (750ml) Ερυθρός

Silva Δασκαλάκη Vorinos (750ml) Ερυθρός

Ξηρός, ερυθρός οίνος ποικιλίας σταφυλιών Κοτσιφάλι, Λιάτικο και Syrah που καλλιεργούνται σε ιδιόκτητους αμπελώνες στην περιοχή της Παλιανής στο Ηράκλειο. Εχει λαμπερό βαθύ ρουμπινί χρώμα με βιολετί ανταύγειες. Πολύπλοκο αρωματικό μπουκέτο με νότες κόκκινων φρούτων, βανίλιας και μπαχαρικών. Γεύση γενναιόδωρη, στρογγυλή και ισορροπημένη.
9,00 €

Κτήμα Κατώγι-Στροφιλιά Στροφιλιά (750ml) Ερυθρός

Κτήμα Κατώγι-Στροφιλιά Στροφιλιά (750ml) Ερυθρός

Μπορεί η Ερυθρή Στροφιλιά να μένει συχνά στην σκιά της αδελφής της, αλλά οι εραστές των μαλακών, πολύπλοκων κόκκινων κρασιών βρίσκουν εδώ μια καταπληκτική επιλογή. Η κάθε ποικιλία οινοποιείται ξεχωριστά. Και στους τρεις οίνους πραγματοποιείται μηλογαλακτική ζύμωση, ενώ στη συνέχεια υφίστανται ωρίμανση για έξι έως οκτώ μήνες σε βαρέλια χωρητικότητας 300 λίτρων από γαλλική και αμερικάνικη δρυ.
9,75 €

Μεσημβρία Οινοποιητική Φλόγοινος (750ml) Ερυθρός

Μεσημβρία Οινοποιητική Φλόγοινος (750ml) Ερυθρός

Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη Θεσσαλονίκης Από σταφύλια της γαλλικής ποικιλίας Syrah που καλλιεργείται σε αμπελώνες στη Νέα Μεσήμβρια Θεσσαλονίκης. Κλασική ερυθρή οινοποίηση με μακριά εκχύλιση και ελεγχόμενη αλκοολική ζύμωση. Παλαίωση και ωρίμανση για 18 μήνες σε δρύινα Γαλλικά βαρέλια.
9,80 €

Μπουτάρης Γουμένισσα (750ml) Ερυθρός

Μπουτάρης Γουμένισσα (750ml) Ερυθρός

ΟΠΑΠ Γουμένισσα. Ένα κρασί με το οποίο η εταιρία Μπουτάρη ανέδειξε την αμπελουργική ζώνη της Γουμένισσας. Η Γουμένισσα αποτελεί ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα ποιοτικού και ποσοτικού ελέγχου της πρώτης ύλης, γεγονός που αντικατοπτρίζεται και στο ίδιο το κρασί. 70% Ξινόμαυρο & 30% Νεγκόσκα, βιολογικής καλλιέργειας.
9,90 €

Οινοποιείο Μωραΐτη Πάρος Συλλογή Ερυθρός

Οινοποιείο Μωραΐτη Πάρος Συλλογή Ερυθρός

Π.Γ.Ε. Κυκλάδες. Από Σταφύλια Βιολογικής Γεωργίας. Το Οινοποιείο της οικογένειας ΜΩΡΑΙΤΗ βρίσκεται στη Νάουσα της Πάρου, δίπλα στην παραλία των Αγίων Αναργύρων. Ξεκίνησε το 1910 από τον παππού Μανώλη Μωραϊτη. Καλλιεργούσε τα δικά του αμπέλια, ενώ παράλληλα συγκέντρωνε και οινοποιούσε σταφύλια από όλο το νησί. Με δικό του καΐκι και μέσα σε μεγάλα ξύλινα βαρέλια πουλούσε το κρασί σε διάφορα μέρη της Ελλάδας. Τα αμπέλια της Οικογένειας του Μωραΐτη έχουν συνολική έκταση 150 στρ. Καλλιεργούνται με ιδιαίτερη φροντίδα και σύμφωνα με τους κανονισμούς που διέπουν τη Βιολογική Γεωργία στον τομέα του ...
9,90 €

Ε.Α.Σ. Αμυνταίου Επιλεγμένοι Αμπελώνες Ερυθρός

Ε.Α.Σ. Αμυνταίου Επιλεγμένοι Αμπελώνες Ερυθρός

Το υψόμετρο, οι υδάτινοι όγκοι, το αμμώδες έδαφος, οι χαμηλές θερμοκρασίες, οι πολλές βροχές και χιονοπτώσεις, το ήπιο και ξηρό καλοκαίρι συνθέτουν ένα μοναδικό μικροκλίμα στο οποίο οφείλει ο τοπικός οίνος Ξινόμαυρο τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του. Η καλλιέργεια του αμπελιού στην περιοχή του Αμυνταίου έχει τις ρίζες της στην αρχαιότητα. Το 1972 η αμπελουργική ζώνη Αμυνταίου αναγνωρίστηκε ως ζώνη παραγωγής οίνων “Ονομασίας Προελεύσεως Αμύνταιο Ανωτέρας Ποιότητος” και σήμερα αποτελεί μια από τις σπουδαιότερες αμπελουργικές ζώνες της Ελλάδας. 100% Ξινόμαυρο. Τα σταφύλια προέρχονται από ...
10,90 €

Κτήμα Παπαϊωάννου Cava Παπαιωάννου (750ml) Ερυθρός

Κτήμα Παπαϊωάννου Cava Παπαιωάννου (750ml) Ερυθρός

Ερυθρός οίνος βαθιάς παλαίωσης από την ποικιλία Cabernet Sauvignon. Το κρασί παλαίωσε για 2 χρόνια σε δρύινα βαρέλια και για έναν χρόνο στις φιάλες, πριν την κυκλοφορία του στο εμπόριο.
11,80 €

VAENI-Νάουσα Grande Reserve (2010) (750ml) Ερυθρός

VAENI-Νάουσα Grande Reserve (2010) (750ml) Ερυθρός

ΠΟΠ Νάουσα Ξινόμαυρο 100% Επιλεγμένοι αμπελώνες, προσεκτική συγκομιδή σε δοχεία των 20 κιλών, έτσι ώστε να αποφευχθεί η ταλαιπωρία και το σπάσιμο των σταφυλιών κατά την μεταφορά. Κλασσική μέθοδος ερυθράς οινοποίησης με εκχύλιση στις 5-6 μέρες, στους 28-30οC. Ακολουθεί αποζύμωση και μηλογαλακτική ζύμωση. Η παλαίωση του οίνου επιτυγχάνεται κάτω από ελεγχόμενες συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας και διαρκεί 2 χρόνια σε γαλλικά δρύινα βαρέλια. Η παλαίωση του οίνου συνεχίζει στην φιάλη για τουλάχιστον 2 χρόνια.
11,90 €

Ε.Ο.Σ. Σάμου Samos Anthemis (500ml) Λευκός

Ε.Ο.Σ. Σάμου Samos Anthemis (500ml) Λευκός

Π.Ο.Π. Σάμος. Το Samos Anthemis, είναι ένα ξεχωριστό γλυκό κρασί πενταετούς παλαίωσης. Το μικρόρωγο Μοσχάτο της Σάμου, ωριμάζει για 5 ολόκληρα χρόνια σε γαλλικά δρύινα βαρέλια δημιουργώντας ένα εκρηκτικό αποτέλεσμα αρωμάτων και γεύσεων. Μοναδικό, πολύπλοκο, ισορροπημένο και διάσημο διεθνώς.
12,00 €

Woodbridge by Robert Mondavi Shiraz Ερυθρός

Woodbridge by Robert Mondavi Shiraz Ερυθρός

AVA Napa Valley California. O Robert Mondavi είναι ο άνθρωπος που στην κυριολεξία άλλαξε την εικόνα της Napa Valley τόσο στην Αμερική όσο και στον υπόλοιπο κόσμο. Δίκαια θεωρείτε σαν σαν την προσωπικότητα που επηρέασε περισσότερο το αμερικάνικο κρασί, Εδώ το 50% του Shiraz ωριμάζει για 12 μήνες σε νέα γαλλικά και αμερικάνικα βαρέλια και το υπόλοιπο σε βαρέλια 2ης και 3ης χρήσης..
12,30 €

Κτήμα Παπαϊωάννου Κτήμα Νεμέα 2010 (750ml) Ερυθρός

Κτήμα Παπαϊωάννου Κτήμα Νεμέα 2010 (750ml) Ερυθρός

Νεμέα - Ερυθρός, Κτήμα Παπαϊωάννου. Από σταφύλια βιολογικής γεωργίας. Ο.Π.Α.Π. ΝΕΜΕΑ. Αγιωργίτικο 100%. Παλαιώνει για ένα χρόνο σε δρύινο βαρέλι και συνεχίζει στη φιάλη για έξι μήνες. Επιδέχεται επιπλέον παλαίωση.
13,00 €

Les Caprices d'Antoine - Côtes du Rhône OGIER Ερυθρός

Les Caprices d'Antoine - Côtes du Rhône OGIER Ερυθρός

AOC Côtes du Rhône. 60% Grenache, 30% Syrah, 5% Mourvèdre, 5% Carignan. Το Côtes-du-rhône είναι ένα ετικέτα ελεγχόμενης προέλευσης που παράγεται στη δεξιά και την αριστερή όχθη του Rhone μεταξύ Vienne και Avignon. Το "Les Caprices d'Antoine" αποτίει φόρο τιμής στον παθιασμένο και επαναστατικό χαρακτήρα του Antoine Ogier, ο οποίος εξακολουθεί να σηματοδοτεί το πνεύμα του οίκου. Με τη δύναμή και την προσωπικότητά του, αυτό το κρασί είναι ο καρπός των πλουσίων μας terroirs της κοιλάδας του Ροδανού.
13,20 €

Κτήμα Χατζημιχάλη Cabernet Savignon (750ml) Ερυθρός

Κτήμα Χατζημιχάλη Cabernet Savignon (750ml) Ερυθρός

Ο συσχετισμός εδάφους, κλίματος, υψομέτρου, προσανατολισμού, κλίσης, ηλικίας και ποικιλίας του αμπελιού αλλά και καλλιεργητικών φροντίδων δημιουργεί τη μοναδικότητα κάθε αμπελοτοπίου. Ο συνδυασμός της μοναδικότητας των επίλεκτων αμπελοτοπίων του Κτήματος Χατζημιχάλη στην Κοιλάδα Αταλάντης και η έμπειρη διάπλαση στο οινοποιείο δίνουν στο Cabernet Sauvignon 2010 ένα ισορροπημένο, γοητευτικό, πολύπλοκο σύνολο με δυνατότητες μακρόχρονης εξέλιξης. Παλαιώνει για 12 μήνες σε μικρά, δρύινα, γαλλικά βαρέλια, καινούργια και επαναχρησιμοποιημένα.
14,90 €

Κτήμα Γκλίναβος Κόκκινο Βελούδο 2010 (750ml) Ερυθρός

Κτήμα Γκλίναβος Κόκκινο Βελούδο 2010 (750ml) Ερυθρός

Ένα κρασί με εκφραστικό βαθύ κόκκινο χρώμα. Προέρχεται από τις ποικιλίες Αγιβργήτικο, Βλάχικο και Μπεκάρι. Τα απορραγισμένα σταφύλια οδηγούνται σε ειδικές δεξαμενές όπου γίνεται η εκχύλιση του χρώματος. Έτσι αποκτά σώμα, ωραίο μπορντό χρώμα και χαρακτηριστικά γεμάτου κόκκινου κρασιού. Παλαιώνει για 12 μήνες σε δρύινα βαρέλια.
15,00 €

Κτήμα Χρυσοχόου Ξινόμαυρο 2010 Ερυθρός

Κτήμα Χρυσοχόου Ξινόμαυρο 2010 Ερυθρός

ΠΓΕ Νάουσα. Τέσσερα χιλιόμετρα έξω από την «πόλη του οίνου και της αμπέλου», τη Νάουσα, βρίσκεται η περιοχή της Στράντζας. Εκεί στις Νοτιοανατολικές πλαγιές του Βερμίου, σε υψόμετρο 250 μέτρων από την επιφάνεια της θάλασσας, μέσα στον ομφαλό της ζώνης «Ο.Π.Α.Π. ΝΑΟΥΣΑ» βρίσκονται οι αμπελώνες του Κτήματος Χρυσοχόου. 100% Ξινόμαυρο κολουθείται η κλασική μέθοδος ερυθρής οινοποίησης με θερμοκρασίες ζύμωσης 28 – 30° C και παραμονή των στεμφύλων με τον χυμό πέντε ημερών. Μετά την αλκοολική και την μηλογαλακτική ζύμωση ωριμάζει για 12 μήνες σε δρύινα βαρέλια και μετά την εμφιάλωση του, στην ...
16,20 €

Antinori PÈPPOLI Chianti Classico DOCG 2010 Ερυθρός

Antinori PÈPPOLI Chianti Classico DOCG 2010 Ερυθρός

Το Pèppoli κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στο εμπόριο το 1988 με την παρουσίαση του vintage 1985. Ένα κρασί στυλιστικά, καλά δομημένο και πολύπλοκο, όσο και ένα κρασί με πολλά αρώματα και φρούτα, ένας δυναμικός χαρακτήρας από ένα μοναδικό μικροκλίμα. Οι αμπελώνες φυτεύονται σε μια ιδιαίτερα ευνοϊκή κοιλάδα σε εδάφη πλούσια σε μεταλλικά στοιχεία, ιδανικά για την καλλιέργεια ενός Sangiovese γεμάτου ζωντάνια και φρούτα. Το κτήμα Pèppoli, που βρίσκεται στην καρδιά της Chianti Classico, αποτελείται από 100 συνολικά εκτάρια (250 στρέμματα), εκ των οποίων πενήντα (125 στρέμματα) φυτεύονται με ...
16,40 €

Κτήμα Παπαϊωάννου Παλιά Κλήματα (750ml) Ερυθρός

Κτήμα Παπαϊωάννου Παλιά Κλήματα (750ml) Ερυθρός

Η ετικέτα Παλαιά Κλήματα από το Κτήμα Παπαιωάννου χάραξε το δρόμο για την κατηγορία των μεγάλων κρασιών παλαίωσης από τη Νεμέα Από επιλεγμένο κομμάτι του αμπελώνα με παλαιά κλήματα Αγιωργίτικου ηλικίας πάνω από 40 ετών. Παλαιώνει σε δρύινο βαρέλι για ένα χρόνο και τουλάχιστον ένα χρόνο στη φιάλη.
16,50 €

Feudi San Gregorio Lacryma Christi (2010) Ερυθρός

Feudi San Gregorio Lacryma Christi (2010) Ερυθρός

Ο θρύλος λέει ότι η προέλευση της αμπέλου στο Όρος Βεζούβιος πρέπει να είναι τα δάκρυα του Ιησού.Σε ένα εκπληκτικό σενάριο, στις πλαγιές ενός από τα μεγαλύτερα ηφαίστεια στην Ευρώπη, τα καλύτερα ντόπια κόκκινα σταφύλια της Καμπανίας δίνουν ζωή στο Lacryma Christi. Ζύμωση και διαβροχή σε δεξαμενές χάλυβα για περίπου 2-3 εβδομάδες. Ωρίμανση 4-5 μηνών σε ανοξείδωτες δεξαμενές. DOC Vesuvio Rosso lacryma christi.
17,00 €
Σελίδα 1 από 3
Newsletter

ΟΙΝΟΤΥΠΟ