Το καλάθι σας είναι άδειο.
 x 

Your shopping cart is empty!

Σύνολο 0,00 €
Τιμή
€ € 
Χρώμα Οίνου:
Τύπος:
Εσοδείας:
Παραγωγός:
Χώρα:
Αλκοολικοί βαθμοί:
Φιάλη:
Εκκαθάριση Όλων
Τιμή
€ € 
Εκκαθάριση Όλων
Τιμή
€ € 
Εκκαθάριση Όλων
 

Εμφιαλωμένα κρασιά

Στο Οινότυπο λατρεύουμε το κρασί ! Περισσότερες από 1.000* ετικέτες από τον Ελληνικό και τον Διεθνή Αμπελώνα, που διατηρούνται στο κελάρι μας, με ιδανικές συνθήκες θερμοκρασίας, για να εξασφαλίσουμε το maximum της αρχικής ποιότητας του περιεχομένου της φιάλης. Και για τους μύστες… όλες οι εξαιρετικές ποιοτικά (Μεγάλες) χρονιές που έδωσαν «μεγάλα κρασιά», Ελληνικά ή διεθνή! Γιατί το Οινότυπο είναι στην πράξη, μια κάβα μοναδική στην καρδιά της Αθήνας!

 

 

Αποτελέσματα 1 - 10 από 10

Torres Sangre de Toro, Ερυθρός

Torres Sangre de Toro, Ερυθρός

ο 1954 ο Miguel Torres αναζητούσε ήδη τα πιο βραβευμένα κόκκινα σταφύλια της περιοχής Garnacha και Cariñena για να δημιουργήσει ένα διαφορετικό κρασί που θα εκφράζει τον αυθεντικό χαρακτήρα της γης. Αυτό οδήγησε στη γέννηση του "Sangre de Toro", το όνομα του οποίου εμπνέεται από τον Baccus, τον ρωμαϊκό θεό του κρασιού, γνωστό στην αρχαιότητα ως "Υιός του Ταύρου". Ωρίμανση σε αμερικανική και γαλλική βελανιδιά διάρκειας 6 μηνών.
8,00 €

Torres Viña Esmeralda, Λευκός

Torres Viña Esmeralda, Λευκός

Μοσχάτο Αλεξανδρείας & Gewurztraminer. Mediterranean Classic. Στην ορεινή περιοχή του Upper Penedès καλλιεργούνται οι πιο ευαίσθητες και αρωματικές λευκές ποικιλίες σταφυλιών. Το Μοσχάτο Αλεξανδρείας και το Gewürtztraminer αποτελούν τη βάση για το Viña Esmeralda, ένα εξαιρετικά ευαίσθητο και εντυπωσιακά αρωματικό κρασί. Ζύμωση για 2 εβδομάδες σε ανοξείδωτες δεξαμενές με έλεγχο της θερμοκρασίας. Εμφιάλωση τον Οκτώβριο του 2016.
8,80 €

Torres Viña Esmeralda, 750ml Ροζέ

Torres Viña Esmeralda, 750ml Ροζέ

Garnacha tinta 100% Στην ορεινή περιοχή του Upper Penedès καλλιεργούνται οι πιο ευαίσθητες και αρωματικές λευκές και ερυθρές ποικιλίες σταφυλιών. εδώ καλλιεργείτε και το Garnacha tinta για το ροζέ Viña Esmeralda, ένα εντυπωσιακά αρωματικό κρασί. Ζύμωση για 2 εβδομάδες σε ανοξείδωτες δεξαμενές με έλεγχο της θερμοκρασίας. Κλασική Ροζέ Οινοποίηση.
8,80 €

Torres Natureo De-alcoholised Muscat Λευκός

Torres Natureo De-alcoholised Muscat Λευκός

Το Natureo είναι το αποτέλεσμα πολλών ερευνών, τοποθετώντας τον οίκο στο προσκήνιο του υψηλής ποιότητας κρασιού στο 2008. Μετά την ολοκλήρωση της ζύμωσης, αφαιρείται μόνο το αλκοόλ από αυτή το Μοσχάτο της Αλεξάνδρειας, διατηρώντας έτσι το άρωμα και τη γεύση του. Κρασί χωρίς αλκοόλ, λευκό, ξηρό, απολαυστικό!
9,40 €

Torres Natureo De-Alcoholised Syrah Ερυθρός

Torres Natureo De-Alcoholised Syrah Ερυθρός

Το Natureo είναι το αποτέλεσμα πολλών ερευνών, τοποθετώντας τον οίκο στο προσκήνιο του υψηλής ποιότητας κρασιού στο 2008. Μετά την ολοκλήρωση της ζύμωσης, αφαιρείται μόνο το αλκοόλ από το Syrah, με τη μέθοδο της φυγοκέντρισης σε κενό αέρος και θερμοκρασία στους 25ºC διατηρώντας έτσι σε μεγάλο βαθμό το άρωμα και τη γεύση του.
9,90 €

Torres Altos Ibericos Rioja, Ερυθρός

Torres Altos Ibericos Rioja, Ερυθρός

DOC Rioja Το όνομα αυτής της γης προέρχεται από το ποτάμι που διασχίζει αυτή την περιοχή: τον ποταμό OJA. εξ ου και το όνομα RIOJA. 100% Tempranillo Ωρίμανση για 12 μήνες σε αμερικάνικη και γαλλική δρύς νέα κατά ένα σοβαρό ποσοστό. Επιπλέον ωρίμανση για 12 μήνες στη φιάλη στα κελάρια του οίκου πριν βγει στην αγορά.
11,50 €

Miguel Torres Santa Digna Reserva Cabernet Sauvignon Ερυθρός

Miguel Torres Santa Digna Reserva Cabernet Sauvignon Ερυθρός

Το Miguel Torres Chile ιδρύθηκε το 1979 από την οικογένεια Torres της Ισπανίας. Το Torres παρήγαγε κρασί στην Ισπανία από τον 17ο αιώνα. Το οινοποιείο Miguel Torres Chile περιλαμβάνει περισσότερα από 400 εκτάρια αμπελώνων που φυτεύονται σε πέντε διαφορετικές περιοχές, με μοναδικά κλιματικά χαρακτηριστικά. Αυτό επιτρέπει στο οινοποιείο να καλλιεργεί διαφορετικές ποικιλίες και να επιτρέπει την ανάπτυξη των έντονων εκφράσεών τους. Ο Miguel Torres αναγνωρίζεται για την εισαγωγή νέων τεχνολογιών στη Χιλή, οι οποίες συνέβαλαν στην ανάπτυξη χιλιανών κρασιών τα τελευταία 30 χρόνια. Το Cabernet ...
12,20 €

Torres Gran Coronas Cabernet Sauvignon Reserva Ερυθρός

Torres Gran Coronas Cabernet Sauvignon Reserva Ερυθρός

DO: Penedès. Cabernet sauvignon και Τempranillo Πάνω από 40 χρόνια πριν, ο οίκος άρχισε να δοκιμάζει νέες ποικιλίες. Το αποτέλεσμα ενός Cabernet Sauvignon με μίγμα Tempranillo και η παρατεταμένη ωρίμανση δρυός, οδήγησαν το Gran Coronas να γίνει γρήγορα ένα από τα καλύτερα κρασιά τοι οίκου. Ωριμάζει για 12 μήνες σε γαλλικά δρύινα βαρέλια ,εκ των οποίων το 30% είναι νέα.
14,00 €

Torres Celeste Crianza, Ερυθρός

Torres Celeste Crianza, Ερυθρός

Το Celeste είναι ένα πλούσιο κρασί γεμάτο φρούτα, σώμα και χρώμα: τόσο μοναδικό όσο ο νυχτερινός ουρανός στο Ribera del Duero. Σε υψόμετρο 895 μέτρων μπορείτε σχεδόν να αγγίξετε τα αστέρια και να παίξετε με τα σύννεφα. Ο αέρας είναι έντονος με άρωμα. Και ο ήλιος φωτίζει τη γη με όλη τη λαμπρότητα του. Εδώ, σε ύψος 895 μέτρων, γεννιέται ο Celeste, ο πρώτος Ribera del Duero οίνος της οικογένειας Torres. 100% Tinto Fino (Tempranillo). Ωρίμανση για 12 μήνες σε γαλλική και αμερικανική δρυς (ένα μέρος τους νέα).
17,60 €

Miguel Torres Cordillera Reserva Especial Carignan, Ερυθρός

Miguel Torres Cordillera Reserva Especial Carignan, Ερυθρός

O Miguel Torres είδε την δυναμική της Χιλής πολύ νωρίτερα από οποιονδήποτε άλλο ξένο επενδυτή. Όχι μόνο κατάφερε να επιλέξει τους καταλληλότερους αμπελώνες αλλά και να στήσει μια ολοκληρωμένη επιχείρηση αμπελουργικής εκμετάλλευσης που συνεχίζει να αναπτύσσεται μέχρι σήμερα. Η ζύμωση πραγματοποιείται στους 26°C και διαρκεί 7 ημέρες. Μετά από 1 μήνα επαφής του κρασιού με τα στέμφυλα, το κρασί ωριμάζει για 11 μήνες σε γαλλικά δρύινα βαρέλια (30% καινούργια και 70% δεύτερης χρήσης).
23,20 €

ΟΙΝΟΤΥΠΟ