Το καλάθι σας είναι άδειο.
 x 

Your shopping cart is empty!

Σύνολο 0,00 €
Τιμή
€ € 
Χρώμα Οίνου:
Τύπος:
Ποικιλίες σταφυλιού:
Εσοδείας:
Περιοχή:
Αλκοολικοί βαθμοί:
Φιάλη:
Εκκαθάριση Όλων
Τιμή
€ € 
Εκκαθάριση Όλων
Τιμή
€ € 
Εκκαθάριση Όλων
 

Εμφιαλωμένα κρασιά

Στο Οινότυπο λατρεύουμε το κρασί ! Περισσότερες από 1.000* ετικέτες από τον Ελληνικό και τον Διεθνή Αμπελώνα, που διατηρούνται στο κελάρι μας, με ιδανικές συνθήκες θερμοκρασίας, για να εξασφαλίσουμε το maximum της αρχικής ποιότητας του περιεχομένου της φιάλης. Και για τους μύστες… όλες οι εξαιρετικές ποιοτικά (Μεγάλες) χρονιές που έδωσαν «μεγάλα κρασιά», Ελληνικά ή διεθνή! Γιατί το Οινότυπο είναι στην πράξη, μια κάβα μοναδική στην καρδιά της Αθήνας!

 

 

Αποτελέσματα 1 - 4 από 4

Rosemount Estate GTR RICH & Zesty, Λευκός

Rosemount Estate GTR RICH & Zesty, Λευκός

79% Gewurztraminer, 21% Riesling. Το Gewurztraminer ζυμώθηκε σε δεξαμενή από ανοξείδωτο χάλυβα στους 10-12 ° C για να διατηρήσει την χαρακτηριστική του πυκνότητα. Ανάμιξη των δύο ποικιλιών και παραμονή για 4-5 μήνες σε δεξαμενές από ανοξείδωτο χάλυβα μέχρι την εμφιάλωσή του.
11,00 €

Rosemount Estate Shiraz - Cabernet Ερυθρός

Rosemount Estate Shiraz - Cabernet Ερυθρός

South Eastern Australia. 83% Shiraz, 17% Cabernet Sauvignon. Ωριμάζει για 3 μήνες σε βαρέλια γαλλικής δρυός και αμερικάνικης βελανιδιάς.
11,40 €

Rosemount Estate Shiraz, Ερυθρός

Rosemount Estate Shiraz, Ερυθρός

Από το 1974, η Rosemount είναι ένα από τα κορυφαία οινοποιεία της Αυστραλίας,που παράγουν κρασιά που αντικατοπτρίζουν τον πλούτο του αυστραλιανού κλίματος με αφοσίωση στην ποιότητα, την καινοτομία και το ύφος. Το 80% του οίνου ωριμάζει για 4 μήνες σε δεξαμενές ανοξείδωτου χάλυβα, το 10% για 3 μήνες σε νέα γαλλικά βαρέλια και το υπόλοιπο 10% επίσης για 3 μήνες σε βαρέλια αμερικάνικης βελανιδιάς
13,50 €

Μπουτάρης Grande Reserve Νάουσσα (2013) (750ml) Ερυθρός

Μπουτάρης Grande Reserve Νάουσσα (2013) (750ml) Ερυθρός

Η ιστορία της αμπελοκαλλιέργειας στη ζώνη της Νάουσας στη Β. Ελλάδα χάνεται στο παρελθόν. Ο ρόλος της εταιρίας Μπουτάρη υπήρξε καθοριστικός όχι μόνο στη διαφύλαξη της τοπικής ποικιλίας του ξινόμαυρου, όταν η αμπελοκαλλιέργεια σχεδόν είχε εγκαταλειφθεί, αλλά και στην ανάδειξη και καταξίωσή της ποικιλίας και της ΠΟΠ ζώνης της Νάουσας, μέσα από εξαιρετικά και ιστορικά κρασιά. Η εταιρία Μπουτάρη δημιούργησε στην περιοχή μια ομάδα συμβεβλημένων παραγωγών επιλεγμένων αμπελώνων και ανέλαβε τη διαχείριση τους. Η ενέργεια αυτή οδήγησε στην κατάταξη των αμπελώνων σε ποιοτικά επίπεδα, γεγονός που ...
16,40 €

ΟΙΝΟΤΥΠΟ