Το καλάθι σας είναι άδειο.
 x 

Your shopping cart is empty!

Σύνολο 0,00 €
Τιμή
€ € 
Χρώμα Οίνου:
Τύπος:
Ποικιλίες σταφυλιού:
Εσοδείας:
Περιοχή:
Αλκοολικοί βαθμοί:
Φιάλη:
Εκκαθάριση Όλων
Τιμή
€ € 
Εκκαθάριση Όλων
Τιμή
€ € 
Εκκαθάριση Όλων
 

Εμφιαλωμένα κρασιά

Στο Οινότυπο λατρεύουμε το κρασί ! Περισσότερες από 1.000* ετικέτες από τον Ελληνικό και τον Διεθνή Αμπελώνα, που διατηρούνται στο κελάρι μας, με ιδανικές συνθήκες θερμοκρασίας, για να εξασφαλίσουμε το maximum της αρχικής ποιότητας του περιεχομένου της φιάλης. Και για τους μύστες… όλες οι εξαιρετικές ποιοτικά (Μεγάλες) χρονιές που έδωσαν «μεγάλα κρασιά», Ελληνικά ή διεθνή! Γιατί το Οινότυπο είναι στην πράξη, μια κάβα μοναδική στην καρδιά της Αθήνας!

 

 

Αποτελέσματα 1 - 4 από 4

Bodega Norton Coleccion Malbec Ερυθρός

Bodega Norton Coleccion Malbec Ερυθρός

Το Norton Winery διαθέτει πέντε αμπελώνες που απλώνεται στα κύρια terroirs της επαρχίας Mendoza - όλα αυτά μέσα σε μια προνομιούχα ζώνη γνωστή ως Πρώτη Ζώνη για την ποιότητα των σταφυλιών της. Δεν είναι μόνο η γεωγραφική θέση που επηρεάζει την ποιότητα των κρασιών μας, αλλά η ηλικία των αμπέλων μας. Η μέση ηλικία τους είναι περίπου 30 χρόνια, αλλά έχουμε επίσης μεγάλο αριθμό φυτευμένων με αμπέλια 80 ετών. 100% Malbec.
14,30 €

Μπουτάρης Grande Reserve Νάουσσα (2013) (750ml) Ερυθρός

Μπουτάρης Grande Reserve Νάουσσα (2013) (750ml) Ερυθρός

Η ιστορία της αμπελοκαλλιέργειας στη ζώνη της Νάουσας στη Β. Ελλάδα χάνεται στο παρελθόν. Ο ρόλος της εταιρίας Μπουτάρη υπήρξε καθοριστικός όχι μόνο στη διαφύλαξη της τοπικής ποικιλίας του ξινόμαυρου, όταν η αμπελοκαλλιέργεια σχεδόν είχε εγκαταλειφθεί, αλλά και στην ανάδειξη και καταξίωσή της ποικιλίας και της ΠΟΠ ζώνης της Νάουσας, μέσα από εξαιρετικά και ιστορικά κρασιά. Η εταιρία Μπουτάρη δημιούργησε στην περιοχή μια ομάδα συμβεβλημένων παραγωγών επιλεγμένων αμπελώνων και ανέλαβε τη διαχείριση τους. Η ενέργεια αυτή οδήγησε στην κατάταξη των αμπελώνων σε ποιοτικά επίπεδα, γεγονός που ...
16,40 €

Bodega Norton Reserva Malbec

Bodega Norton Reserva Malbec

Ιδρύθηκε το 1895, το Bodega Norton είναι ένα από τα ισχυρότερα σήματα της Αργεντινής. Η ηλικία των πέντε αμπελώνων της είναι από 30 έως 80 ετών, Το Bodega Norton συνδυάζει μια σύγχρονη, εγκατάσταση με την πλούσια κληρονομιά και την γοητεία της παράδοσης. Από την Lujan de Cuyo, που είναι μια αμπελουργική υπο-περιοχή της μεγαλύτερης αμπελουργικής περιοχής της Αργεντινής, Mendoza. 100% Malbec. Ωριμάζει για 12 μήνες σε νέα γαλλικά δρύινα βαρέλια.
23,40 €

Bodega Norton Privada Ερυθρός

Bodega Norton Privada Ερυθρός

40% Malbec,30% Cabernet Sauvignon, 30% Merlot. Ωριμάζει 16 μήνες σε νέα γαλλικά δρύινα βαρέλια. 12 μήνες στην φιάλη στα κελάρια του κτήματος πριν από την διάθεσή του στην αγορά. Πίνετε τώρα ,αλλά? αν καταφέρετε να του αντισταθείτε ανοίξτε το μετά 10 χρόνια..
35,00 €

ΟΙΝΟΤΥΠΟ