Το καλάθι σας είναι άδειο.
 x 

Your shopping cart is empty!

Σύνολο 0,00 €
Τιμή
€ € 
Χρώμα Οίνου:
Τύπος:
Ποικιλίες σταφυλιού:
Εσοδείας:
Περιοχή:
Χώρα:
Αλκοολικοί βαθμοί:
Φιάλη:
Εκκαθάριση Όλων
Τιμή
€ € 
Εκκαθάριση Όλων
Τιμή
€ € 
Εκκαθάριση Όλων
 

Εμφιαλωμένα κρασιά

Στο Οινότυπο λατρεύουμε το κρασί ! Περισσότερες από 1.000* ετικέτες από τον Ελληνικό και τον Διεθνή Αμπελώνα, που διατηρούνται στο κελάρι μας, με ιδανικές συνθήκες θερμοκρασίας, για να εξασφαλίσουμε το maximum της αρχικής ποιότητας του περιεχομένου της φιάλης. Και για τους μύστες… όλες οι εξαιρετικές ποιοτικά (Μεγάλες) χρονιές που έδωσαν «μεγάλα κρασιά», Ελληνικά ή διεθνή! Γιατί το Οινότυπο είναι στην πράξη, μια κάβα μοναδική στην καρδιά της Αθήνας!

 

 

Αποτελέσματα 1 - 9 από 9

Οινοποιείο Αϊδαρίνη Sauvignon Blanc Λευκός

Οινοποιείο Αϊδαρίνη Sauvignon Blanc Λευκός

100% Sauvignon Blanc Αμπελουργική Ζώνη Γουμένισσας. Ιδιόκτητοι αμπελώνες έκτασης περίπου 30 στρεμμάτων, σε υψόμετρο 250 μ. Κρυοεκχύλιση 12 περίπου ωρών, ελεγχόμενη ζύμωση σε χαμηλές θερμοκρασίες.
8,70 €

Οινοποιείο Αϊδαρίνη Γουμένισσα Ερυθρός

Οινοποιείο Αϊδαρίνη Γουμένισσα Ερυθρός

70 % Ξινόμαυρο , 30 % Νεγκόσκα Αμπελουργική Ζώνη Γουμένισσας. Ιδιόκτητοι αμπελώνες έκτασης περίπου 60 στρεμμάτων, σε υψόμετρο 250 μ. Κλασική ερυθρά οινοποίηση, εκχύλιση 15-20 ημερών. Έπειτα, το κρασί παλαιώνει σε δρύινα γαλλικά βαρέλια για 12 μήνες.
9,80 €

Μπουτάρης Γουμένισσα (750ml) Ερυθρός

Μπουτάρης Γουμένισσα (750ml) Ερυθρός

ΟΠΑΠ Γουμένισσα. Ένα κρασί με το οποίο η εταιρία Μπουτάρη ανέδειξε την αμπελουργική ζώνη της Γουμένισσας. Η Γουμένισσα αποτελεί ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα ποιοτικού και ποσοτικού ελέγχου της πρώτης ύλης, γεγονός που αντικατοπτρίζεται και στο ίδιο το κρασί. 70% Ξινόμαυρο & 30% Νεγκόσκα, βιολογικής καλλιέργειας.
9,90 €

Κεχρής Στέλιος Ρετσίνα Ρόζα

Κεχρής Στέλιος Ρετσίνα Ρόζα

Βαθύ ροζέ χρώμα με ιώδεις ανταύγειες. Τα αρώματα φρέσκιας άγριας φράουλας, ισορροπούν με τις δροσερές νότες του ρετσινιού, που αλλάζουν ανάμεσα στη μαστίχα και τα βότανα, και ενώνονται επάνω σε ένα καπνιστό φόντο από το βαρέλι. Η χαρακτηριστική οξύτητα του Ξινόμαυρου προσδίδει στο κρασί φρεσκάδα και ισορροπεί με την αρωματική ένταση του κρασιού πριν καταλήξει σε ένα παρατεταμένο πικάντικο τελείωμα.
9,90 €

Οινοποιείο Αϊδαρίνη Γουμένισσα «Ϊ» Single Vineyard Ερυθρός

Οινοποιείο Αϊδαρίνη Γουμένισσα «Ϊ» Single Vineyard Ερυθρός

70 % Ξινόμαυρο , 30 % Νεγκόσκα Αμπελουργική Ζώνη Γουμένισσας. Ιδιόκτητοι αμπελώνες έκτασης περίπου 30 στρεμμάτων, σε υψόμετρο 250 μ. Το κρασί αυτό προέρχεται από τον πρώτο γραμμικό αμπελώνα της οικογένειας που φυτεύτηκε το 1978. Η παραγωγή είναι εξαιρετικά χαμηλή (600 κιλά /στρέμμα) και ακολουθείται μακρά εκχύλιση 20 ημερών τουλάχιστον. Εν συνεχεία το κρασί παλαιώνει σε καινούρια γαλλικά δρύινα βαρέλια για τουλάχιστον 12 μήνες και ακολουθεί αναγωγική παλαίωση τουλάχιστον 6 μηνών.
12,50 €

Κεχρής Στέλιος - Το Δάκρυ του Πεύκου - Ρετσίνα Λευκός 750ml

Κεχρής Στέλιος - Το Δάκρυ του Πεύκου - Ρετσίνα Λευκός 750ml

Η ρετσίνα που άλλαξε τα δεδομένα στην κατηγορία της, τοποθετώντας το παραδοσιακό ελληνικό κρασί πλάι στα εκλεκτότερα προϊόντα του παγκόσμιου αμπελώνα. Η πρώτη ρετσίνα με εντυπωσιακό δυναμικό παλαίωσης.
14,40 €

Κτήμα Τάτση Goumenissa 2014 (750ml) Ερυθρός

Κτήμα Τάτση Goumenissa 2014 (750ml) Ερυθρός

Ο.Π.Α.Π. Γουμένισσα, Προϊόν Βιολογικής Γεωργίας. Η οικογένεια Τάτση, από το 1924 και μετά, απέκτησε αμπέλια στο ύψωμα Λιμπάσκεριτ και Γερακώνα, θέσεις ιδανικές για αμπελοκαλλιέργεια σε ασβεστολιθικά εδάφη που δεν αρδεύονται και τα δουλεύουν οικογενειακά, πρώτα ο παππούς, μετά ο γιος Χρήστος μαζί με τους γιούς του Περικλή και Στέργιο. Από το 1998 η καλλιέργεια των αμπελιών είναι πιστοποιημένη βιολογικά, και από το 2002 καλλιεργούνται με την μέθοδο της βιοδυναμικής καλλιέργειας, με στρεμματική απόδοση από 300 έως 700 κιλά ανά στρέμμα. Η οινοποίηση γίνεται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του ...
14,60 €

Μπουτάρης Grande Reserve Νάουσσα (2013) (750ml) Ερυθρός

Μπουτάρης Grande Reserve Νάουσσα (2013) (750ml) Ερυθρός

Η ιστορία της αμπελοκαλλιέργειας στη ζώνη της Νάουσας στη Β. Ελλάδα χάνεται στο παρελθόν. Ο ρόλος της εταιρίας Μπουτάρη υπήρξε καθοριστικός όχι μόνο στη διαφύλαξη της τοπικής ποικιλίας του ξινόμαυρου, όταν η αμπελοκαλλιέργεια σχεδόν είχε εγκαταλειφθεί, αλλά και στην ανάδειξη και καταξίωσή της ποικιλίας και της ΠΟΠ ζώνης της Νάουσας, μέσα από εξαιρετικά και ιστορικά κρασιά. Η εταιρία Μπουτάρη δημιούργησε στην περιοχή μια ομάδα συμβεβλημένων παραγωγών επιλεγμένων αμπελώνων και ανέλαβε τη διαχείριση τους. Η ενέργεια αυτή οδήγησε στην κατάταξη των αμπελώνων σε ποιοτικά επίπεδα, γεγονός που ...
16,40 €

Μπουτάρης Φιλυριά (750ml) Ερυθρός

Μπουτάρης Φιλυριά (750ml) Ερυθρός

Φιλοσοφία της εταιρείας Μπουτάρη είναι να προάγει την οινική κουλτούρα στην Ελλάδα, φέρνοντας τον καταναλωτή πιο κοντά στο κρασί, μέσα από μία ευρεία γκάμα κρασιών υψηλής ποιότητας, για κάθε περίσταση. Το κτήμα Φιλυριά, ο ιδιόκτητος αμπελώνας Μπουτάρη, καλλιεργείται σύμφωνα με τις αρχές της βιολογικής καλλιέργειας και φυτεύτηκε το 1991. Σήμερα αποτελεί πρότυπο αμπελώνα, για τα δεδομένα της περιοχής, αλλά και όλου του ελλαδικού χώρου. Το μεγαλύτερο μέρος του είναι φυτεμένο με τις βασικές ποικιλίες της περιοχής, το ξινόμαυρο και τη νεγκόσκα, αλλά και με διεθνείς ποικιλίες, όπως οι σαρντονέ ...
18,50 €

ΟΙΝΟΤΥΠΟ