Το καλάθι σας είναι άδειο.
 x 

Your shopping cart is empty!

Σύνολο 0,00 €
Τιμή
€ € 
Χρώμα Οίνου:
Τύπος:
Ποικιλίες σταφυλιού:
Εσοδείας:
Περιοχή:
Χώρα:
Αλκοολικοί βαθμοί:
Φιάλη:
Εκκαθάριση Όλων
Αποτελέσματα 1 - 3 από 3

Οινοποιείο Μαραγκάκη Symphoni-A Λευκός (750 ml)

Οινοποιείο Μαραγκάκη Symphoni-A Λευκός (750 ml)

Ένα ευχάριστο και δροσερό λευκό κρασί της ποικιλίας Μαλβαζία από τα Σταυράκια Ηρακλείου, στην Kρήτη (Π.Γ.Ε. Kρήτη). Έχει αρώματα λουλουδιών και γεύση λευκών φρούτων. Ξεχωρίζει για την πολύ καλή οξύτητα και επίγευση που διαρκεί.
9,70 €

Bodegas Muga Rioja 750ml Λευκός

Bodegas Muga Rioja 750ml Λευκός

DOCa Rioja. Η Viura είναι μια από τις πιο αδικημένες ποικιλίες του κόσμου, μιας και αρκετοί οινόφιλοι θεωρούν πως δεν μπορεί να δώσει εξαιρετικά κρασιά. Όμως, η Rioja Blanco Muga, με 90% Viura και 10% Malvasia, είναι ένα πραγματικά υπέροχο κρασί. Ίσως το μυστικό είναι η πολύ προσεκτική επιλογή του καρπού, αφού μόνο το 50% της παραγωγής επιλέγεται. Η ζύμωση πραγματοποιείται σε νέα, "Nevers" γαλλικά-δρύινα βαρέλια. Μόλις ολοκληρωθεί η ζύμωση, αφήνεται για άλλους τρεις μήνες σε επαφή με τις λεπτές οινολάσπες. Παλαιώνει για πέντε έως επτά χρόνια.
11,60 €

Λύκος Οινοποιία Malvasia (750ml) Λευκός

Λύκος Οινοποιία Malvasia (750ml) Λευκός

H Eύβοια τείνει να εξελιχθεί σε οινικό παράδεισο με πολλά οινοποιεία να ανοίγουν και να μεγαλώνουν σε κάθε γωνιά του νησιού, αλλά το οινοποιείο της οικογένειας Λύκου, κρατάει μια παράδοση που με μοναδικό τρόπο μπορεί να παντρέψει το κρασί με την ελληνική γαστρονομία. Οι αμπελώνες με τους οποίους συνεργάζεται το οινοποιείο βρίσκονται στην κεντρική και νότια Εύβοια με προσανατολισμό στην έντονη ηλιοφάνεια και σε συνδυασμό με την αύρα της θάλασσας δημιουργούν ιδανικές συνθήκες για ποιοτικά κρασοστάφυλα και ποιοτικό κρασί. Έτσι λοιπόν, η εξαιρετική πρώτη ύλη, η γνώση και εμπειρία των οινολόγων ...
12,00 €

ΟΙΝΟΤΥΠΟ