Το καλάθι σας είναι άδειο.
 x 

Your shopping cart is empty!

Σύνολο 0,00 €
Τιμή
€ € 
Χρώμα Οίνου:
Ποικιλίες σταφυλιού:
Εσοδείας:
Περιοχή:
Χώρα:
Αλκοολικοί βαθμοί:
Φιάλη:
Εκκαθάριση Όλων
Αποτελέσματα 1 - 20 από 20
ΟΙΝΟΤΥΠΟ - Νυχτέρι Σαντορίνης - Λευκό χύμα κρασί - ετικέτα
Συσκευασία Χύμα

Νυχτέρι Σαντορίνης

Νυχτέρι Σαντορίνης

Λευκοκίτρινο, με χρυσές ανταύγιες. Αρώματα γιασεμιού, αχλαδιού, μπανάνας και μήλου. Με πολύ καλό σώμα, ισορροπημένο και δροσερό με πιπεράτη γεύση και μακριά επίγευση.
3,70 €
Συσκευασία Χύμα

Canava Roussos Νάμα (375ml) Ερυθρός

Canava Roussos Νάμα (375ml) Ερυθρός

Υπερώριμος τρυγητός, λιάσιμο 15 ημερών και ελεγχόμενη ζύμωση. Προέρχεται από λιαστά σταφύλια των εκλεκτών ποικιλιών της Σαντορίνης Μαντηλαριά, Αηδάνι, Ασύρτικο, Αθήρι και Μαυράθηρο. Μέσα του κλείνει μια γλυκιά υπέροχη γεύση (λιαστό), ένα πλούσιο άρωμα και ένα λαμπερό βαθυκόκκινο χρώμα. Προορίζεται κυρίως για το μυστήριο της θείας κοινωνίας αλλά μπορεί να σερβιριστεί και σαν ένας φινετσάτος επιδόρπιος οίνος.
4,60 €
Παλαιωμένο - Λευκό κρασί: FUME Σαντορίνης - χύμα
Συσκευασία Χύμα

FUME Σαντορίνης

FUME Σαντορίνης

Οίνος παλαιωμένος σε Γαλλικά Δρύινα βαρέλια. Χρυσαφί χρώμα, δυνατό, πλούσιο και πολύπλοκο. Μύτη με έντονα αρώματα κίτρινων φρούτων και λευκών ανθών. Στο στόμα, η οξύτητα ισορροπεί με νότες τσαγιού και βουτύρου, με ευχάριστη μακριά επίγευση.
7,20 €
Συσκευασία Χύμα

Santo Wines ATHIRI AIDANI ASSURTIKO Λευκός

Santo Wines ATHIRI AIDANI ASSURTIKO Λευκός

3 λευκές ποικιλίες μαζί – το Αθήρι, το Αηδάνι και το Ασύρτικο- σε μια γενναιόδωρη έκφραση των χαρακτηριστικών του ηφαιστειογενούς αμπελώνα της Σαντορίνης.
12,40 €

Οινοποιείο Αρτέμης Καραμολέγκος Πνοή Ημιαφρώδες Λευκός

Οινοποιείο Αρτέμης Καραμολέγκος Πνοή Ημιαφρώδες Λευκός

Η ιστορία του Οινοποιείου έχει τις ρίζες της στο 1952 και η στροφή προς τη σύγχρονη, ποιοτική παραγωγή ξεκίνησε το 2004, με πρώτο και πιο σημαντικό βήμα την ανανέωση τμήματος των παλαιών αμπελώνων και φύτευση νέων. Άλλα αναμπελώθηκαν με Ασύρτικο, αλλά και σπάνιες ποικιλίες της Σαντορίνης -όπως το Αηδάνι και το Μαυροτράγανο. Η σύγχρονη αντιμετώπιση της δουλειάς στο αμπέλι -το πιο σημαντικό μέρος στην παραγωγή κρασιού- είχε ως επακόλουθο τη δημιουργία ενός σύγχρονου και διαρκώς εξελισσόμενου οινοποιείου που κερδίζει διαρκώς σημαντικές διακρίσεις.
14,50 €

Santo Wines SANTORINI NYKTERI Λευκός

Santo Wines SANTORINI NYKTERI Λευκός

ΠΟΠ (Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης) Σαντορίνη. 3 μήνες στο βαρέλι. 75% Ασύρτικο, 15% Αθήρι,  10% Αηδάνι
16,00 €

Κτήμα Αργυρού ΑΗΔΑΝΙ Λευκός

Κτήμα Αργυρού ΑΗΔΑΝΙ Λευκός

"Το Αηδάνι είναι μια ποικιλία αμπέλου που συναντάται στο χαρμάνι του Vinsanto και σε λευκά ξηρά κρασιά της Σαντορίνης. Το Κτήμα Αργυρού αποφάσισε να οινοποιήσει το Αηδάνι χωριστά για τον ιδιαίτερο αρωματικό χαρακτήρα του. Ο συνολικής έκτασης 14 στρεμμάτων αμπελώνας είναι 10 ετών, βρίσκεται στην Επισκοπή Γωνιά Θήρας και είναι διαμορφωμένος στην παραδοσιακή κουλούρα, με προσανατολισμό ανατολικά-νοτιοανατολικά."
16,30 €

Οινοποιείο Αρτέμης Καραμολέγκος SANTORINI Λευκός

Οινοποιείο Αρτέμης Καραμολέγκος SANTORINI Λευκός

Η ιστορία του Οινοποιείου έχει τις ρίζες της στο 1952 και η στροφή προς τη σύγχρονη, ποιοτική παραγωγή ξεκίνησε το 2004, με πρώτο και πιο σημαντικό βήμα την ανανέωση τμήματος των παλαιών αμπελώνων και φύτευση νέων. Άλλα αναμπελώθηκαν με Ασύρτικο, αλλά και σπάνιες ποικιλίες της Σαντορίνης -όπως το Αηδάνι και το Μαυροτράγανο. Η σύγχρονη αντιμετώπιση της δουλειάς στο αμπέλι -το πιο σημαντικό μέρος στην παραγωγή κρασιού- είχε ως επακόλουθο τη δημιουργία ενός σύγχρονου και διαρκώς εξελισσόμενου οινοποιείου που κερδίζει διαρκώς σημαντικές διακρίσεις. ΠΟΠ Σαντορίνη. Ασύρτικο 90% και 10% Αθήρι και ...
16,50 €

Οινοποιείο Αρτέμης Καραμολέγκος Aidani Λευκός

Οινοποιείο Αρτέμης Καραμολέγκος Aidani Λευκός

Η ιστορία του Οινοποιείου έχει τις ρίζες της στο 1952 και η στροφή προς τη σύγχρονη, ποιοτική παραγωγή ξεκίνησε το 2004, με πρώτο και πιο σημαντικό βήμα την ανανέωση τμήματος των παλαιών αμπελώνων και φύτευση νέων. Άλλα αναμπελώθηκαν με Ασύρτικο, αλλά και σπάνιες ποικιλίες της Σαντορίνης -όπως το Αηδάνι και το Μαυροτράγανο. Η σύγχρονη αντιμετώπιση της δουλειάς στο αμπέλι -το πιο σημαντικό μέρος στην παραγωγή κρασιού- είχε ως επακόλουθο τη δημιουργία ενός σύγχρονου και διαρκώς εξελισσόμενου οινοποιείου που κερδίζει διαρκώς σημαντικές διακρίσεις. ΠΓΕ Κυκλάδες. Το σταφύλι προέρχεται από τρείς ...
16,60 €

Οινοποιείο Χατζηδάκη Αηδάνι Λευκός

Οινοποιείο Χατζηδάκη Αηδάνι Λευκός

ΠΓΕ Κυκλάδες, Αηδάνι 100% Αηδάνι: Mια από τις σπάνιες γηγενείς ποικιλίες της Σαντορίνης. Λιγότερο γνωστή από το Ασύρτικο, σε μια από τις ελάχιστες μονοποικιλιακές οινοποιήσεις της. Τα σταφύλια προέρχονται από τους αμπελώνες στις περιοχές Πύργου, Μεγαλοχωρίου και Ακρωτηρίου της Σαντορίνης. Ο τρύγος έγινε με το χέρι και τα σταφύλια παρέμειναν σε ψυκτικό θάλαμο για 12 ώρες πριν το πιεστήριο. Στα αποβοστρυχωμένα σταφύλια πραγματοποιήθηκε κρυοεκχύλιση 12 ωρών. Η ζύμωση πραγματοποιήθηκε με γηγενείς ζύμες και ελεγχόμενη θερμοκρασία διαρκώντας ένα μήνα. Το κρασί ωρίμασε με τις οινολάσπες για 6 ...
17,40 €

Santo Wines Σαντορίνη Vinsanto (2010) Λευκός

Santo Wines Σαντορίνη Vinsanto (2010) Λευκός

ΠΟΠ (Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης) Σαντορίνη. Οίνος λευκός φυσικώς γλυκός από λιασμένα σταφύλια. 85% Ασύρτικο, 15% Αηδάνι Λιάσιμο των σταφυλιών για 8-10 μέρες, ζύμωση 40 ημέρες σε ανοξείδωτες δεξαμενές Παλαίωση 3 χρόνια σε βαρέλια 225 λίτρων από γαλλική δρύ, τέταρτης και πέμπτης χρήσης. Επιπλέον παλαίωση στη φιάλη πριν τη διάθεση στην αγορά
24,90 €

Οινοποιείο Αρτέμης Καραμολέγκος NYKTERI Λευκός

Οινοποιείο Αρτέμης Καραμολέγκος NYKTERI Λευκός

Η ιστορία του Οινοποιείου έχει τις ρίζες της στο 1952 και η στροφή προς τη σύγχρονη, ποιοτική παραγωγή ξεκίνησε το 2004, με πρώτο και πιο σημαντικό βήμα την ανανέωση τμήματος των παλαιών αμπελώνων και φύτευση νέων. Άλλα αναμπελώθηκαν με Ασύρτικο, αλλά και σπάνιες ποικιλίες της Σαντορίνης -όπως το Αηδάνι και το Μαυροτράγανο. Η σύγχρονη αντιμετώπιση της δουλειάς στο αμπέλι -το πιο σημαντικό μέρος στην παραγωγή κρασιού- είχε ως επακόλουθο τη δημιουργία ενός σύγχρονου και διαρκώς εξελισσόμενου οινοποιείου που κερδίζει διαρκώς σημαντικές διακρίσεις. ΠΟΠ Σαντορίνη. Ασύρτικο 90% και 10% Αθήρι και ...
27,90 €

Οινοποιείο Χατζηδάκη Vinsanto 2004 (375ml) Λευκός

Οινοποιείο Χατζηδάκη Vinsanto 2004 (375ml) Λευκός

ΠΟΠ Σαντορίνη, Οίνος λευκός φυσικώς γλυκύς. Ασύρτικο 80%, Αηδάνι 20%. Υπερώριμα σταφύλια λιάστηκαν για 10 με 15 μέρες. Μετά την πίεση το γλεύκος ζυμώθηκε με επιλεγμένες ζύμες για 3 μήνες σε ανοξείδωτες δεξαμενές υπό ελεγχόμενη θερμοκρασία 20 – 22 °C. Ωρίμανση σε δρύινα βαρέλια για 14 και πλέον χρόνια. Εμφιαλώνεται αφιλτράριστο.
28,20 €

Κτήμα Αργυρού Vinsanto 4 years barrel aged (500ml) Λευκός

Κτήμα Αργυρού Vinsanto 4 years barrel aged (500ml) Λευκός

O αμπελώνας του Κτήματος Αργυρού είναι αυτόρριζος και βρίσκεται στην Επισκοπή Γωνιά Θήρας, σε υψόμετρο 35-150 m, με προσανατολισμό ανατολικά-νοτιοανατολικά και τα κλήματα είναι διαμορφωμένα στην παραδοσιακή κουλούρα. Η έκταση των καλλιεργούμενων αμπελώνων ανέρχετε σε 260 στρέμματα. Η απόδοση του αμπελώνα είναι περίπου 350-500 Kg σταφύλια ανά στρέμμα και ο τρύγος πραγματοποιείται 10-25 Αυγούστου. Ο.Π.Α.Π. Σαντορίνη. Από 80% Ασύρτικο, 10% Αηδάνι, 10% Αθήρι. Τα σταφύλια λιάζονται για 12-14 μέρες. Η παλαίωση στα γαλλικά δρύινα βαρέλια διαρκεί 4 χρόνια. Ακολουθεί το τελικό “blending” με την ...
32,50 €

Οινοποιείο Αρτέμης Καραμολέγκος Vinsanto Santorini (500ml) Λευκός

Οινοποιείο Αρτέμης Καραμολέγκος Vinsanto Santorini (500ml) Λευκός

Η ιστορία του Οινοποιείου έχει τις ρίζες της στο 1952 και η στροφή προς τη σύγχρονη, ποιοτική παραγωγή ξεκίνησε το 2004, με πρώτο και πιο σημαντικό βήμα την ανανέωση τμήματος των παλαιών αμπελώνων και φύτευση νέων. Άλλα αναμπελώθηκαν με Ασύρτικο, αλλά και σπάνιες ποικιλίες της Σαντορίνης -όπως το Αηδάνι και το Μαυροτράγανο. Η σύγχρονη αντιμετώπιση της δουλειάς στο αμπέλι -το πιο σημαντικό μέρος στην παραγωγή κρασιού- είχε ως επακόλουθο τη δημιουργία ενός σύγχρονου και διαρκώς εξελισσόμενου οινοποιείου που κερδίζει διαρκώς σημαντικές διακρίσεις. ΠΟΠ Σαντορίνη. Ασύρτικο 85% και 15% Αηδάνι. ...
33,00 €

Κτήμα Σιγάλας Vinsanto 2013 (500ml) Λευκός

Κτήμα Σιγάλας Vinsanto 2013 (500ml) Λευκός

Στον αρχαίο κάμπο της Οίας, στη Σαντορίνη, βρίσκεται το Κτήμα Σιγάλας. Η πλέον πολυδυναμική ποικιλία της μεσογειακής ζώνης, το Ασύρτικο της Σαντορίνης, καθώς και το Αϊδάνι, το Αθήρι, η Μανδηλαριά και το Μαυροτράγανο αξιοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο, με σεβασμό στα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά τους δίνοντας κρασιά ποιοτικά, αναγνωρισμένα σε διεθνείς διαγωνισμούς, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό Vinsanto Οίνος Λευκός Φυσικώς Γλυκύς. Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης «Σαντορίνη». Aσύρτικο 75%, Αηδάνι 25% Κλασσική μέθοδος λευκής οινοποίησης από σταφύλια λιαστά 10-12 ημερών. Η ...
44,90 €

Κτήμα Αργυρού Vinsanto 12 Ετών (500ml) Λευκός

Κτήμα Αργυρού Vinsanto 12 Ετών (500ml) Λευκός

O αμπελώνας του Κτήματος Αργυρού είναι αυτόρριζος και βρίσκεται στην Επισκοπή Γωνιά Θήρας, σε υψόμετρο 35-150 m, με προσανατολισμό ανατολικά-νοτιοανατολικά και τα κλήματα είναι διαμορφωμένα στην παραδοσιακή κουλούρα. Η έκταση των καλλιεργούμενων αμπελώνων ανέρχετε σε 260 στρέμματα. Η απόδοση του αμπελώνα είναι περίπου 350-500 Kg σταφύλια ανά στρέμμα και ο τρύγος πραγματοποιείται 10-25 Αυγούστου. Ο.Π.Α.Π. Σαντορίνη. Από 80% Ασύρτικο, 10% Αηδάνι, 10% Αθήρι. Τα σταφύλια λιάζονται για 12-14 μέρες. Παλαιώνει 12 χρόνια σε βαρέλι. Δυνατότητα περαιτέρω παλαίωσης για πολλά χρόνια εξαιτίας του ...
55,60 €

Κτήμα Σιγάλας Νυχτέρι (750ml) Λευκός

Κτήμα Σιγάλας Νυχτέρι (750ml) Λευκός

Ως "Νυχτέρι" ονομαζόταν το παραδοσιακό, λευκό κρασί της Σαντορίνης, το οποίο προερχόταν από υπερώριμο τρυγητό (αρχές Σεπτέμβρη). Κατά τη διάρκεια επεξεργασίας του γλεύκους, για το Νυχτέρι προοριζόταν αποκλειστικά ο πρόρογος, με τη ζύμωση και την παλαίωση να λαμβάνουν χώρα σε παλαιά, δρύινα βαρέλια. Η παλαίωση ήταν μακρόχρονη σε βαρέλια, που δεν απογεμίζονταν, με συνέπεια να λαμβάνει χώρα το φαινόμενο της οξειδωτικής παλαίωσης. Τα χαρακτηριστικά στοιχεία του παραδοσιακού οίνου Νυχτέρι ήταν η υψηλή αλκοόλη (συνήθως άνω των 15%vol.),τα υπολειμματικά σάκχαρα ένας ιδιαίτερος χαρακτήρας, παρόμοιος ...
63,90 €

Κτήμα Σιγάλας Vinsanto 2005 (500ml) Λευκός

Κτήμα Σιγάλας Vinsanto 2005 (500ml) Λευκός

Στον αρχαίο κάμπο της Οίας, στη Σαντορίνη, βρίσκεται το Κτήμα Σιγάλας. Η πλέον πολυδυναμική ποικιλία της μεσογειακής ζώνης, το Ασύρτικο της Σαντορίνης, καθώς και το Αϊδάνι, το Αθήρι, η Μανδηλαριά και το Μαυροτράγανο αξιοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο, με σεβασμό στα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά τους δίνοντας κρασιά ποιοτικά, αναγνωρισμένα σε διεθνείς διαγωνισμούς, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό Vinsanto Οίνος Λευκός Φυσικώς Γλυκύς. Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης «Σαντορίνη». Aσύρτικο 75%, Αηδάνι 25% Κλασσική μέθοδος λευκής οινοποίησης από σταφύλια λιαστά 10-12 ημερών. Η ...
70,00 €

Κτήμα Αργυρού Vinsanto (20 Ετών) (500ml) Λευκός

Κτήμα Αργυρού Vinsanto (20 Ετών) (500ml) Λευκός

O αμπελώνας του Κτήματος Αργυρού είναι αυτόρριζος και βρίσκεται στην Επισκοπή Γωνιά Θήρας, σε υψόμετρο 35-150 m, με προσανατολισμό ανατολικά-νοτιοανατολικά και τα κλήματα είναι διαμορφωμένα στην παραδοσιακή κουλούρα. Η έκταση των καλλιεργούμενων αμπελώνων ανέρχετε σε 260 στρέμματα. Η απόδοση του αμπελώνα είναι περίπου 350-500 Kg σταφύλια ανά στρέμμα και ο τρύγος πραγματοποιείται 10-25 Αυγούστου. Ο.Π.Α.Π. Σαντορίνη. Από 80% Ασύρτικο, 10% Αηδάνι, 10% Αθήρι. Τα σταφύλια λιάζονται για 12-14 μέρες. Παλαιώνει 17 χρόνια σε βαρέλι και 3 χρόνια σε φιάλη. Η διαδικασία παραγωγής του είναι ...
76,50 €

ΟΙΝΟΤΥΠΟ