Το καλάθι σας είναι άδειο.
 x 

Your shopping cart is empty!

Σύνολο 0,00 €
Τιμή
€ € 
Χρώμα Οίνου:
Τύπος:
Ποικιλίες σταφυλιού:
Εσοδείας:
Παραγωγός:
Περιοχή:
Χώρα:
Αλκοολικοί βαθμοί:
Φιάλη:
Εκκαθάριση Όλων
Αποτελέσματα 1 - 3 από 3

Λυραράκης Vilana (750ml) Λευκός

Λυραράκης Vilana (750ml) Λευκός

100% Βηλάνα. Η χαρακτηριστικότερη ποικιλία της Κρήτης. Το Αμπελοτόπι βρίσκεται στα 500m υψόμετρο στην περιοχή Αλάγνι, σε μια πλαγιά μέτριας κλίσης και δεν αρδεύεται. Συλλέγεται με το χέρι κατά τη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας του Σεπτεμβρίου. Η ζύμωση διεξήχθη σε δεξαμενή από ανοξείδωτο χάλυβα στους 16 ° C - 18 ° C.
5,40 €

Λυραράκης Legacy White (750ml) Λευκός

Λυραράκης Legacy White (750ml) Λευκός

Ένα πραγματικά πλούσιο κρασί, ένας πολύ ωραίος συνδυασμός της Βηλάνας, του Μοσχάτου και του Sauvignon Blanc, με φρεσκάδα που φαίνεται από την πρώτη μέχρι και την τελευταία στιγμή.
8,40 €

Λυραράκης Vilana Pirovolikes (750ml) Λευκός

Λυραράκης Vilana Pirovolikes (750ml) Λευκός

100% Βηλάνα. Η χαρακτηριστικότερη ποικιλία της Κρήτης. Ο ηλικίας 30 ετών αμπελώνας “Πυροβολικές” είναι φυτεμένος με την ποικιλία Βηλάνα, και διατηρεί ακόμα τον παραδοσιακό τρόπο κλαδέματος σε κυπελλοειδή μορφή.Θεωρείται ένα από τα πιο προνομιούχα αμπελοτόπια της περιοχής μας. Βρίσκεται στα 650m, σε μια πλαγιά μέτριας κλίσης, με νοτιοανατολική έκθεση και πετρώδες έδαφος, και μας δίνει ένα οίνο υψηλής συμπύκνωσης και αρωματικής έκφρασης. Οινοποιείται με τη μέθοδο ‘Προζυμωτικής Εκχύλισης’ και το 30% του οίνου ωριμάζει για 2 μήνες σε νέα γαλλικά δρύινα βαρέλια.
12,00 €