Το καλάθι σας είναι άδειο.
 x 

Your shopping cart is empty!

Σύνολο 0,00 €
Τιμή
€ € 
Χρώμα Οίνου:
Τύπος:
Ποικιλίες σταφυλιού:
Εσοδείας:
Περιοχή:
Χώρα:
Αλκοολικοί βαθμοί:
Φιάλη:
Εκκαθάριση Όλων
Αποτελέσματα 1 - 4 από 4

Λυραράκης Legacy White (750ml) Λευκός

Λυραράκης Legacy White (750ml) Λευκός

Ένα πραγματικά πλούσιο κρασί, ένας πολύ ωραίος συνδυασμός της Βηλάνας, του Μοσχάτου και του Sauvignon Blanc, με φρεσκάδα που φαίνεται από την πρώτη μέχρι και την τελευταία στιγμή.
8,40 €

Αμπελώνες Καραβιτάκη 'Moscato Spinas' Λευκός

Αμπελώνες Καραβιτάκη 'Moscato Spinas' Λευκός

Η οικογένεια Καραβιτάκη για πολλές γενιές ασχολούνταν με την παραγωγή κρασιού. Από το 1998 οι οικογενειακοί αμπελώνες αναμορφώθηκαν, φυτεύτηκαν νέες ποικιλίες και παράλληλα χτίστηκε ένα σύγχρονο οινοποιείο, μια κάθετη μονάδα οινοποίησης, παλαίωσης, και εμφιάλωσης κρασιών. Απόλυτα ισορροπημένο, υπέροχα δομημένο αλλά και περίπλοκο, το Μοσχάτο Σπίνας των Αμπελώνων Καραβιτάκη, είναι από τα λευκά κρασιά που σίγουρα θα σε κάνουν να το συμπεριλάβεις στα αγαπημένα σου.
9,60 €

Silva Δασκαλάκη Psithiros (750ml) Λευκός

Silva Δασκαλάκη Psithiros (750ml) Λευκός

Tο οινοποιείο Silva Δασκαλάκη βρίσκεται στη Σίβα, ένα μικρό χωριό στο Δήμο Ηρακλείου στο 17ο χλμ Ηρακλείου- Μοιρών. Η παράδοση της περιοχής εδώ και πάρα πολλά χρόνια είναι η αμπελοκαλλιέργεια και η οινοπαραγωγή. Το χωριό Σίβα είναι ένα γραφικό αγροτικό χωριό, όπου υπάρχουν διαφόρων τύπων καλλιέργειες όπως οι πλούσιοι αμπελώνες και οι ελαιώνες στα ασύμμετρα λοφάκια της περιοχής. 
11,00 €

Μανουσάκης Nostos Μοσχάτο Σπίνας (750ml) Λευκός

Μανουσάκης Nostos Μοσχάτο Σπίνας (750ml) Λευκός

Η Οινοποιία Μανουσάκη είναι η πραγματοποίηση ενός ονείρου που άρχισε το 1984 όταν οι λόφοι γύρω από το χωριό Βατόλακκος ήταν ακόμη ανέγγιχτοι από ανθρώπινα χέρια και τ'άγρια βότανα της Κρήτης μεθούσαν τις ανθρώπινες αισθήσεις. Επειδή Θεόδωρος δεν είναι ούτε οινολόγος ούτε αμπελουργός, μια ομάδα από έμπειρους συμβούλους διεξήγαγαν πολυάριθμες μελέτες για το ποιές ποικιλίες θα φυτευτούν τελικά. Τα τελευταία χρόνια οινοποιεί και πειραματίζεται με τοπικές ποικιλίες. Μια απο αυτές είναι και το Μοσχάτο Σπίνας.
13,80 €