Το καλάθι σας είναι άδειο.
 x 

Your shopping cart is empty!

Σύνολο 0,00 €
Τιμή
€ € 
Χρώμα Οίνου:
Ποικιλίες σταφυλιού:
Εσοδείας:
Αλκοολικοί βαθμοί:
Φιάλη:
Εκκαθάριση Όλων
Αποτελέσματα 1 - 24 από 60

Palais de Versailles Brut Rosé

Palais de Versailles Brut Rosé

Με οινοποίηση ταχεία κύκλου (σύντομη Charmat) σε ανοξείδωτες δεξαμενές, με σταφύλια από τις ποικιλίες Pinot Noir και Chardonnay. Ένα Brut κρασί,με μεγάλη ποιότητα και ισορροπία, φθάνοντας να αμφισβητήσει κάποια πολύ ακριβότερα κρασιά.
6,20 €

Vins Breban Duc De Raybaud Pinot Duc Brut Rosé

Vins Breban Duc De Raybaud Pinot Duc Brut Rosé

Το Pinot Noir χρησιμοποιείται επίσης για την δημιουργία υπέροχων ροζέ αφρωδών οίνων όπως η ποιότητα DUC DE RAYBAUD Brut rosé. Τα κρασιά κατασκευάζονται σύμφωνα με τις πολύ αυστηρές προδιαγραφές που έχουν θεσπιστεί από το κτήμα «Vins Breban» και τους συνεργάτες του, όπου κάθε στάδιο παραγωγής όπως ο καθορισμός της ιδανικής ημερομηνίας συγκομιδής, η οινοποίηση σε χαμηλή θερμοκρασία μετά την ψύξη και διήθηση των γλευκών. Μετά από μια δεύτερη ζύμωση, το κρασί ξεκουράζεται για 90 ημέρες. Μόλις σταθεροποιηθεί, το κρασί στη συνέχεια φιλτράρεται κρύο, εμφιαλώνεται και διατίθεται στο εμπόριο.
8,20 €

Κτήμα Παπαϊωάννου Pinot Noir (750ml) Ερυθρός

Κτήμα Παπαϊωάννου Pinot Noir (750ml) Ερυθρός

Από τα ελάχιστα, και σίγουρα το πιο γνωστό Ελληνικό Pinot Noir. Αποτελεί καινοτομία, αλλά και προσωπικό στοίχημα της οικογένειας Παπαϊωάννου, που είναι από τους πρωτοπόρους του Αγιωργίτικου στη Νεμέα. Προέρχεται από σταφύλια βιολογικής καλλιέργειας. Παλαιώνει σε δρύινο βαρέλι για έξι έως οκτώ μήνες και δώδεκα στη φιάλη.
12,00 €

Gosset Champagne Brut Excellence (200ml) Blanc

Gosset Champagne Brut Excellence (200ml) Blanc

Brut Excellence είναι η βασική non-vintage της Gosset και είναι ακριβώς ότι λέει το όνομά της - εξαίρετη. Οι γνώστες λένε πως, για να καταλάβεις την ποιότητα ενός οίκου Σαμπάνιας, δεν πρέπει να δοκιμάσεις την πιο ακριβή εμφιάλωση, αλλά την πιο φθηνή non-vintage της. Με αυτό στο μυαλό μας, η Gosset είναι πέρα για πέρα ένας κορυφαίος παραγωγός! Δύναμη, πυκνότητα και διάρκεια. Μια Σαμπάνια που θα μπορούσε να συνοδεύσει άνετα αρκετά πρώτα βασισμένα στα θαλασσινά.
12,00 €

Moet & Chandon Champagne Brut Imperial (200ml)

Moet & Chandon Champagne Brut Imperial (200ml)

H σαμπάνια Moet & Chandon Imperial αποτελεί τη βιτρίνα της εταιρείας. Δημιουργήθηκε το 1869 και αναδεικνύει το μοναδικό στυλ, στυλ που διακρίνεται για τη λαμπερή του φρουτώδη αίσθηση, την αισθησιακή του παλέτα και την κομψή ωριμότητά του. Παράγεται από περισσότερα από 100 διαφορετικά κρασιά, εκ των οποίων το 20-30% είναι δεσμευμένα κρασιά, προσεκτικά επιλεγμένα για να αναδείξουνε την ωριμότητα, την πολυπλοκότητα και φυσικά την απαράμιλλη σταθερότητα σε βάθος χρόνου. Το μείγμα που χρησιμοποιείται αντανακλά την διαφορετικά και τη συμπληρωματικότητα των τριών ποικιλιών. Η ραχοκοκαλιά της ...
14,20 €

Κτήμα Δύο Φίλοι Pinot Noir Ερυθρός

Κτήμα Δύο Φίλοι Pinot Noir Ερυθρός

Το Κτήμα "Δύο Φίλοι" είναι ο καρπός της πολυετούς φιλίας του οινοποιού Γιάννη Μπουτάρη με το ζεύγος Γεωργία Γκουτζιαμάνη - Ιωάννη Πολύζου. Βρίσκεται στη Σιάτιστα, πόλη του νομού Κοζάνης. Οι ιδιόκτητοι αμπελώνες βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Σιάτιστας και συγκεκριμένα στην περιοχή Πέτροβο σε υψόμετρο 600-700 μέτρων. Το μικροκλίμα της περιχής χαρακτιρίζεται από ψυχρούς χειμώνες με μέτριο ύψος βροχόπτωσης , ήπια άνοιξη με μικρό ύψος βροχόπτωσης, ξηρό και θερμό καλοκαίρι με ισχυρά ρεύματα αέρος να διαπνέουν καθ' όλη τη διάρκεια του έτους. Μονοποικιλιακό Pinot Noir, από τους ...
14,50 €

Κτήμα Άλφα Pinot Noir (750ml) Ερυθρός

Κτήμα Άλφα Pinot Noir (750ml) Ερυθρός

Αμπελουργική ζώνη Αμυνταίου. "Χελώνες", σε υψόμετρο 660 μέτρων, με βορειοδυτικό προσανατολισμό, «βλέποντας» το όρος Βόρας. Παραμονή του κρασιού για 8 μήνες στις οινολάσπες του με περιοδική ανάδευση. Κατ’ ελάχιστο 12 μήνες σε νέα γαλλικά δρύινα βαρέλια και 12 μήνες σε φιάλες.
15,95 €

Gratien et Meyer Cuvée Flamme Brut Rosé

Gratien et Meyer Cuvée Flamme Brut Rosé

Pinot Noir 55%, Chenin Blanc 30%, Chardonnay 15%. Απορογισμός των σταφυλιών με το χέρι. Το Cuvée Flamme Rosé είναι ένα Crémant de Loire Rosé με υπερήφανη παράδοση, εμβληματικό από το κτήμα του Gratien & Meyer. Η δεύτερη ζύμωση πραγματοποιείται στο μπουκάλι (σύμφωνα με την παραδοσιακή μέθοδο). Ωρίμανση στη φιάλη στα υπόγεια κελάρια του κτήματος.
16,30 €

Pannier Champagne Selection Brut (375ml) Blanc

Pannier Champagne Selection Brut (375ml) Blanc

Το Champagne Pannier βρίσκεται στην κοιλάδα του Marne. Προμηθεύεται τα σταφύλια από τους καλύτερους αμπελώνες της Champagne, από την Côte des Blancs μέχρι το Montagne de Reims και το Vallée de la Marne. Αυτά τα terroirs παράγουν Chardonnay, Pinot Noir και, φυσικά, Pinot Meunier, μια ποικιλία σταφυλιών που δίνει σώμα και φρουτώδη χαρακτήρα στην σαμπάνια. 40% Chardonnay, 30% Pinot Noir, 30% Pinot Meunier. Ωρίμανση τουλάχιστον 3 χρόνια στα κελάρια του οινοποιείου.
16,30 €

Αμπελώνες RiRa Solist (750ml) Ερυθρός

Αμπελώνες RiRa Solist (750ml) Ερυθρός

Το όνομα ΡΙΡΑ αναφέρεται από τα παλιά χρόνια για μια περιοχή πάνω από τις Νερατζιές Αιγίου, ψηλά πάνω από τα τουριστικά θέρετρα Λόγγου - Σελιανιτίκων στην παραλιακή ζώνη της Αιγιάλειας. Το κτήμα που υπάρχει στα σημερινά του όρια από το 1872, υπήρξε τα παλιά χρόνια καλλιεργημένο με σταφίδα. Π.Γ.Ε. Πελοπόννησος. Το Pinot Noir στην κορυφαία του ένταση και έκφραση. Ένα κρασί που θα σας γίνει πάθος.
16,50 €

Deutz Champagne Brut Classic (375ml) Blanc

Deutz Champagne Brut Classic (375ml) Blanc

Το Deutz Classic αναμειγνύεται σε ίσες αναλογίες Chardonnay, Pinot Noir και Pinot Meunier για να δημιουργήσει ένα αρμονικό στυλ. Κάθε χρόνο προστίθεται ένα μερίδιο εφεδρικών οίνων στο μείγμα για να διατηρηθεί ένα επίπεδο συνέπειας και πολυπλοκότητας. Το μεγαλύτερο μέρος των καρπών καλλιεργείται σε αμπελώνες Grand Cru και Premier Cru. Μια σαμπάνια που προκύπτει μετά από μία έμπειρη συγκέντρωση διαφόρων ποικιλιών "crus". Κυριαρχούν αρώματα από εσπεριδοειδή και φιστίκια, καθώς και μερικές απαλές νωπές ζυμώδεις νότες ψωμιού.
18,50 €

Joseph drouhin laforet pinot noir bourgogne Ερυθρός

Joseph drouhin laforet pinot noir bourgogne Ερυθρός

100 % Pinot Noir. Οι πρώτες φυτεύσεις του Pinot Noir στη Βουργουνδία πιθανόν να επιστρέψουν στο 150 π.Χ. Αυτό το κρασί, φτιαγμένο 100% με αυτό το διάσημο σταφύλι, είναι το αρχέτυπο του Bourgogne Pinot Noir για τον Joseph Drouhin. Έδαφος: άργιλος και ασβεστόλιθος. Η ζύμωση (με τις ενδογενείς ζύμες) και παράλληλα η εκχύλιση διαρκεί 2-3 εβδομάδες σε περιβάλλον ελεγχόμενης θερμοκρασίας. Η περαιτέρω ωρίμανση διαρκεί 7-8 μήνες σε ανοιξείδωτες δεξαμενές και 1-2 χρόνια σε παλιά δρύινα βαρέλια.
19,50 €

Jean Chartron Bourgogne Pinot Noir 'Clos de la Combe' Ερυθρός

Jean Chartron Bourgogne Pinot Noir 'Clos de la Combe' Ερυθρός

AOC Bourgogne 100 % Pinot Noir να απλό Bourgogne Rouge, που όμως παράγεται από ένα και μόνον αμπελοτεμάχιο, από το Clos de la Combe. Μερικά από τα φυτά εδώ έχουν φυτευτεί μέχρι και το 1979 – μόνον κάτι τρελοί όπως οι Chartron θα κρατούσαν τόσο παλιά κλήματα για την παραγωγή ενός ταπεινού Bourgogne! Προσεκτική παλαίωση σε παλιά κυρίως βαρέλια, για να μείνει η ένταση του φρούτου σε πρώτο πλάνο.
19,90 €

Κτήμα Βιβλία χώρα Sole Pinot Noir (750ml) Ερυθρός

Κτήμα Βιβλία χώρα Sole Pinot Noir (750ml) Ερυθρός

¨Φρέσκια¨ετικέτα, η πρώτη της σειράς Sole μονοποικιλιακών κρασιών που κυκλοφορεί το Κτήμα Βιβλία Χώρα. Πυκνό, με δυναμική γεύση, η οποία θυμίζει τα Pinot Noir του Νέου Κόσμου, το πανέμορφο αυτό κρασί είναι μια ακόμη ανακάλυψη από το πολύ αγαπητό κτήμα στο Παγγαίο Όρος.
19,90 €

G.H. Mumm Champagne Brut (375ml) Blanc

G.H. Mumm Champagne Brut (375ml) Blanc

Ο Οίκος Mumm ιδρύθηκε το 1827 και το γνωστό του Cordon Rouge ξεκίνησε το 1875, διακοσμημένο με την πλέον διάσημη κόκκινη κορδέλα της Λεγεώνας της Τιμής. Η εταιρεία κατέχει 540 στρέμματα αμπελώνων σε όλη την περιοχή της champagne και είναι η μεγαλύτερη εταιρεία στο Ρέιμς. Από την ίδρυσή του, ο Οίκος της Mumm θεωρείται ως ένα από τα πιο διάσημα ονόματα της Champagne. Οι σαμπάνιες του είναι κατασκευασμένες από μια παλέτα από διάσημα crus με ποικίλες γεύσεις που προσφέρουν σε κάθε cuvée φινέτσα, κομψότητα και φρεσκάδα. Το 80% της παραγωγής υποβάλλονται σε επαναχρησιμοποίηση σε γυροβαλέτες, αλλά ...
19,90 €

Pommery Champagne Brut Royal (375ml) Blanc

Pommery Champagne Brut Royal (375ml) Blanc

Αυτή η γαλλική σαμπάνια του αποτελείται από ένα μείγμα Pinot Meunier, Pinot Noir και Chardonnay. Τα σταφύλια προέρχονται από 40 οικόπεδα (crus) που βρίσκονται στην περιοχή Champagne. Μετά από μια παραδοσιακή οινοποίηση, αυτό το Pommery Brut Royal παραμένει τουλάχιστον 36 μηνών στις υπόγειες σπηλιές του οινοποιείου. Με την αδιαμφισβήτητη μπλε ετικέτα του, το Pommery Brut, είναι ένα προϊόν από το οινοποιείο Vranken Pommery,που θα ευχαριστήσει τους λάτρεις της σαμπάνιας. Εκτός από αυτό, είναι μια εξαιρετική σχέση ποιότητας - τιμής.
20,50 €

Joseph Faiveley Bourgogne Pinot Noir 'Paulee' Ερυθρός

Joseph Faiveley Bourgogne Pinot Noir 'Paulee' Ερυθρός

Με έδρα το Nuits-St-Georges, το περίφημο Domaine Faiveley ιδρύθηκε το 1825 και σήμερα, το domaine έχει επεκτείνει σε μεγάλο βαθμό τους αμπελώνες του σε όλη την Côte d'Or. Τα σταφύλια απολυμαίνονται εξ ολοκλήρου και ζυμώνουν σε ένα μείγμα νέων ξύλινων δεξαμενών για τα κορυφαία κρασιά και σε δεξαμενές ανοξείδωτου χάλυβα για τα μικρότερα cuvées.
21,00 €

Saracco Pinot Nero (2003) Ερυθρός

oinotypo_ektos_apothematos_3.png

Saracco Pinot Nero (2003) Ερυθρός

Προέρχεται από τις περιοχές Castiglione Tinella και Castagnole του Lanze. Τα σταφύλια ζυμώνονται σε δεξαμενές από ανοξείδωτο χάλυβα. Η διαδικασία ωρίμανσης γίνεται εν μέρει σε μικρά ξύλινα βαρέλια, εν μέρει σε μεγάλα βαρέλια, για 12-14 μήνες.
21,40 €

Κτήμα Κατώγι-Στροφιλιά Rossiu Di Munte Pinot Noir (750ml) Ερυθρός

Κτήμα Κατώγι-Στροφιλιά Rossiu Di Munte Pinot Noir (750ml) Ερυθρός

Rossiu di Munte: Κόκκινο του Βουνού στην βλάχικη τοπική διάλεκτο.Εκφραστικό Pinot Noir με έντονο το αποτύπωμα της περιοχής του.Περιορισμένης κυκλοφορίας. Κλίμα ηπειρωτικό. Κατά την διάρκεια του χειμώνα πολλές βροχές και χιόνια. Το καλοκαίρι είναι δροσερό με αρκετές καταιγίδες. Το παραπάνω κλίμα βοηθάει στην διατήρηση της οξύτητας της ποικιλίας και στην έντονη έκφραση των αρωματικών χαρακτηριστικών της. Ωρίμανση σε δρύϊνο Γαλλικό βαρέλι 300 λίτρων (Never Chauffe Legere) όπου παραμένει με τις οινολάσπες για δύο μήνες. Στην συνέχεια η ωρίμανση στο βαρέλι συνεχίζεται για ακόμη 12 μήνες.
22,50 €

Moet & Chandon Champagne Brut Imperial (375ml)

Moet & Chandon Champagne Brut Imperial (375ml)

H σαμπάνια Moet & Chandon Imperial αποτελεί τη βιτρίνα της εταιρείας. Δημιουργήθηκε το 1869 και αναδεικνύει το μοναδικό στυλ, στυλ που διακρίνεται για τη λαμπερή του φρουτώδη αίσθηση, την αισθησιακή του παλέτα και την κομψή ωριμότητά του. Παράγεται από περισσότερα από 100 διαφορετικά κρασιά, εκ των οποίων το 20-30% είναι δεσμευμένα κρασιά, προσεκτικά επιλεγμένα για να αναδείξουνε την ωριμότητα, την πολυπλοκότητα και φυσικά την απαράμιλλη σταθερότητα σε βάθος χρόνου. Το μείγμα που χρησιμοποιείται αντανακλά την διαφορετικά και τη συμπληρωματικότητα των τριών ποικιλιών. Η ραχοκοκαλιά της ...
24,20 €

Pannier Champagne Selection Brut Blanc

Pannier Champagne Selection Brut Blanc

Το Champagne Pannier βρίσκεται στην κοιλάδα του Marne. Προμηθεύεται τα σταφύλια από τους καλύτερους αμπελώνες της Champagne, από την Côte des Blancs μέχρι το Montagne de Reims και το Vallée de la Marne. Αυτά τα terroirs παράγουν Chardonnay, Pinot Noir και, φυσικά, Pinot Meunier, μια ποικιλία σταφυλιών που δίνει σώμα και φρουτώδη χαρακτήρα στην σαμπάνια. 40% Chardonnay, 30% Pinot Noir, 30% Pinot Meunier. Ωρίμανση τουλάχιστον 3 χρόνια στα κελάρια του οινοποιείου.
29,50 €

Meo Camuzet Bourgogne Ερυθρός

Meo Camuzet Bourgogne Ερυθρός

AOC Bourgogne 100 % Pinot Noir. Τα κρασιά που προέρχονται από τους αμπελώνες που φέρουν την επωνυμία Bourgogne και βρίσκονται στα περίφημα χωριά της Côte de Nuits, μοιράζονται τα χαρακτηριστικά της φρεσκάδας, της δομής και της ωριμότητας. Το κρασί αυτό ωριμάζει κυρίως σε βαρέλια 2ης και 3ης χρήσης και η εμφιάλωση γίνεται λίγο νωρίτερα, αλλά εκτός από αυτό, ακολουθεί την ίδια πορεία με τα άλλα κρασιά του κτήματος.
33,00 €

Laurent-Perrier Champagne Brut Blanc

Laurent-Perrier Champagne Brut Blanc

Αυτή η κομψή σαμπάνια είναι αξέχαστη για τη φρεσκάδα και τη φινέτσα της - μια τέλεια εισαγωγή στο μοναδικό πνεύμα του Laurent-Perrier. Το στυλ του Laurent-Perrier Brut καθορίζεται από το πολύ υψηλό ποσοστό του Chardonnay που παρέχει μια φυσική καθαρότητα, φρεσκάδα και κομψότητα. Αυτά τα βασικά χαρακτηριστικά, που εκφράζονται σε όλες τις σαμπάνιες του οίκου. Chardonnay, πάνω από το 50%, Pinot Noir, πάνω από το 30%, Pinot Meunier, μεταξύ 10 και 20%.
35,00 €

Pommery Champagne Brut Royal Blanc

Pommery Champagne Brut Royal Blanc

Αυτή η γαλλική σαμπάνια του αποτελείται από ένα μείγμα Pinot Meunier, Pinot Noir και Chardonnay. Τα σταφύλια προέρχονται από 40 οικόπεδα (crus) που βρίσκονται στην περιοχή Champagne. Μετά από μια παραδοσιακή οινοποίηση, αυτό το Pommery Brut Royal παραμένει τουλάχιστον 36 μηνών στις υπόγειες σπηλιές του οινοποιείου. Με την αδιαμφισβήτητη μπλε ετικέτα του, το Pommery Brut, είναι ένα προϊόν από το οινοποιείο Vranken Pommery,που θα ευχαριστήσει τους λάτρεις της σαμπάνιας. Εκτός από αυτό, είναι μια εξαιρετική σχέση ποιότητας - τιμής.
35,20 €
Σελίδα 1 από 3