Το καλάθι σας είναι άδειο.
 x 

Your shopping cart is empty!

Σύνολο 0,00 €
Τιμή
€ € 
Χρώμα Οίνου:
Ποικιλίες σταφυλιού:
Εσοδείας:
Χώρα:
Αλκοολικοί βαθμοί:
Φιάλη:
Εκκαθάριση Όλων
Αποτελέσματα 1 - 5 από 5

Οινοποιείο Δουλουφάκης - Dafnios (750ml) Ερυθρός

oinotypo_ektos_apothematos_3.png

Οινοποιείο Δουλουφάκης - Dafnios (750ml) Ερυθρός

Ο ερυθρός Dafnios, ξαφνιάζει ευχάριστα καθώς στη μύτη θα βρεις μπαχαρικά, πάστα τομάτας, ίσως ελιά, ακατέργαστο δέρμα και νύξεις από μαύρα φρούτα, ενώ όταν ο χρόνος περάσει από πάνω του θα ξεδιπλωθούν αρώματα μπαχαρικών, ξερών φρούτων και δέρματος. Το χρώμα του είναι ελκυστικό, όχι πολύ βαθύ, ρουμπινί με πορτοκαλί ανταύγειες -χαρακτηριστικό της ποικιλίας. Στο στόμα υπάρχει η συνέχεια των αρωμάτων της μύτης, μέτριο σώμα, καλή οξύτητα, μαλακές και νόστιμες τανίνες που συνθέτουν ένα φινετσάτο κρασί . Παλαιώνει πολύ όμορφα για περίπου οκτώ χρόνια.
8,10 €

Silva Δασκαλάκη Vorinos (750ml) Ερυθρός

Silva Δασκαλάκη Vorinos (750ml) Ερυθρός

Ξηρός, ερυθρός οίνος ποικιλίας σταφυλιών Κοτσιφάλι, Λιάτικο και Syrah που καλλιεργούνται σε ιδιόκτητους αμπελώνες στην περιοχή της Παλιανής στο Ηράκλειο. Εχει λαμπερό βαθύ ρουμπινί χρώμα με βιολετί ανταύγειες. Πολύπλοκο αρωματικό μπουκέτο με νότες κόκκινων φρούτων, βανίλιας και μπαχαρικών. Γεύση γενναιόδωρη, στρογγυλή και ισορροπημένη.
9,00 €

Silva Δασκαλάκη Psithiros (750ml) Ερυθρός

Silva Δασκαλάκη Psithiros (750ml) Ερυθρός

Οι ιδιόκτητοι αμπελώνες του οινοποιείου εκτείνονται σε 80 στρέμματα με μέσο υψόμετρο 500 μέτρων. Βρίσκονται εντός της αμπελουργικής ζώνης Δαφνών η οποία ανήκει στη ζώνη Ο.Π.Α.Π. (ονομασία προέλευσης ανωτέρας ποιότητας). Το κλίμα της περιοχής χαρακτηρίζεται μεσογειακό με ήπιους χειμώνες και θερμά καλοκαίρια.Το έδαφος είναι αργιλώδες με κάποια ασβεστολιθικά πετρώματα. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην φροντίδα των αμπελώνων, γι αυτό το λόγο οι αγροτικές εργασίες όπως επίσης και ο τρύγος, γίνονται χειρωνακτικά. Οι αμπελώνες του οινοποιείου Δασκαλάκη καλλιεργούνται με τη μέθοδο της βιολογικής ...
11,00 €

Ιερά Μονή Τοπλού (500ml) Ερυθρός

Ιερά Μονή Τοπλού (500ml) Ερυθρός

Η Ιερά Μονή της Παναγίας Ακρωτηριανής και του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου Τοπλού Σητείας, κτίστηκε κατά τον 14ο αιώνα και από τότε είχε πάντα ενεργό παρουσία στην κοινωνική αλλά και αμπελοοινική ιστορία του τόπου. Καλλιεργεί βιολογικά αμπέλια και ελιές και παράγει κρασί τσικουδιά και ελαιόλαδο που τυποποιούνται και διατίθενται στην τοπική και τη διεθνή αγορά. Πολύ ενδιαφέρον είναι αυτό το γλυκό κόκκινο κρασί από λιαστά σταφύλια της ποικιλίας Λιάτικο.
13,10 €

Μπουτάρης Ιουλιάτικο (500ml) Ερυθρός

Μπουτάρης Ιουλιάτικο (500ml) Ερυθρός

Η ερυθρή γηγενής ποικιλία «λιάτικο» συναντάται κυρίως στην Κρήτη και έχει τις ρίζες της στην αρχαιότητα. Πιθανολογείται πως χρωστάει την ονομασία της στην πρωιμότητά της, καθώς ωριμάζει τον μήνα Ιούλιο - τον 7ο (VII) μήνα του χρόνου. Μας χαρίζει ξηρά κρασιά, υψηλόβαθμα, με έντονο κόκκινο χρώμα, αλλά και γλυκά λιαστά με πλούσιο άρωμα και γεμάτη γεύση. Το «Ιουλιάτικο» πήρε το όνομα του από την προγενέστερη ονομασία της ομώνυμης ποικιλίας. Μετά το «λιάσιμο» των σταφυλιών, που διαρκεί γύρω στις 10 μέρες, εφαρμόζεται η λευκή οινοποίηση η οποία εξελίσσεται πολύ αργά. Ωριμάζει για 3 χρόνια σε δρύινα ...
30,00 €