Το καλάθι σας είναι άδειο.
 x 

Your shopping cart is empty!

Σύνολο 0,00 €
Τιμή
€ € 
Χρώμα Οίνου:
Τύπος:
Ποικιλίες σταφυλιού:
Εσοδείας:
Αλκοολικοί βαθμοί:
Φιάλη:
Εκκαθάριση Όλων
Αποτελέσματα 1 - 18 από 18

Viu Manent Reserva Malbec Ερυθρός

Viu Manent Reserva Malbec Ερυθρός

100% Malbec. Κυρίως από τους αμπελώνες του Οίκου κοντά στο Cunaco στην κοιλάδα Colchagua, ηλικίας 14 ετών. Περίπου το 20% του κρασιού παλαιώθηκε για 6 μήνες σε παλαιότερα χρησιμοποιούμενα γαλλικά δρύινα βαρέλια.σε δρύινα βαρέλια. Μετά την ανάμειξη το κρασί φιλτράρεται ελαφρά και εμφιαλώνεται.
9,70 €

Viu Manent Reserva Carménère Ερυθρός

Viu Manent Reserva Carménère Ερυθρός

90% Carménère. 6% Malbec, 4% Syrah. Έρχεται από διαφορετικούς αμπελώνες Carmenere στην κοιλάδα Colchagua με μέσο όρο ηλικίας 15 ετών. Το 20% παλαιώθηκε για 6 μήνες σε χρησιμοποιημένα γαλλικά δρύινα βαρέλια. Μετά την ανάμιξη το κρασί φιλτράρεται απαλά και εμφιαλώνεται.
9,70 €

Montes Malbec Reserva 2016 Ερυθρός

Montes Malbec Reserva 2016 Ερυθρός

100% Malbec. Ιδιαίτεροι αμπελώνες σχεδόν 100 ετών που βρίσκονται στην περιοχή της κοιλάδας Colchagua. Ελεγχόμενη απόδοση και συγκομιδή με το χέρι, με αυστηρή επιλογή σταφυλιών. Παραδοσιακή οινοποίηση με έλεγχο θερμοκρασίας. πλήρης μηλογαλακτική ζύμωση.Το 45% του οίνου ωριμάζει για 8 μήνες σε Γαλλικά δρύινα βαρέλια.
10,80 €

Κτήμα Χαρλαύτη Christiana Ερυθρός

Κτήμα Χαρλαύτη Christiana Ερυθρός

Η τυπικότερη ίσως ποικιλία της Αργεντινής αν και με γαλλικές καταβολές, έχει αγαπηθεί πλέον όσο λίγες και αποθεώνεται από το οινόφιλο κοινό σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Στην Ελλάδα την αρχή έκανε το Christiana του Κτήματος Χαρλαύτη που ήταν το πρώτο Malbec που οινοποιήθηκε. Τα κλήματα ήρθαν απευθείας από τη Mendoza της Αργεντινής, φυτεύτηκαν και καλλιεργήθηκαν στον πειραματικό αμπελώνα του Κτήματος Χαρλαύτη στην Αχλαδιά Νεμέας. Είναι προϊόν κλασικής ερυθράς οινοποίησης σε ξύλινα βαρέλια των 500lt και ωρίμανσης σε γαλλικά βαρέλια των 225lt επί 12 μήνες.
12,00 €

Francois Lurton Bodega Piedra Negra Gran Malbec Ερυθρός

Francois Lurton Bodega Piedra Negra Gran Malbec Ερυθρός

100% Malbec. Το Malbec είναι η πιο εμβληματική κόκκινη ποικιλία αμπέλου της Αργεντινής. Ξεκίνησε από τη νοτιοδυτική Γαλλία και βρήκε την τέλεια αντιστοιχία του ήλιου και του κλίματος στην Αργεντινή. Παράγει πολύ δυνατά κρασιά με πολλά χρώματα.
12,00 €

Santa Rita 120 Reserva Especial Malbec Ερυθρός

Santa Rita 120 Reserva Especial Malbec Ερυθρός

100% Malbec Tα σταφύλια συλλέχθηκαν τον Απρίλιο και τον Μάιο, συνθλίβονται και παρέμειναν για 5 ημέρες ψυχρής εμβάπτισης για να επιτευχθεί μέγιστη εκχύλιση χρωμάτων αποφεύγοντας την υπερβολική εκχύλιση των τανινών. Η ζύμωση έγινε σε 24o-28oC, ανάλογα με την παρτίδα και τη ζώνη. 10% δρυός χρησιμοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της ζύμωσης για να αυξήσει το σύνολο των χρωμάτων και τη σταθερότητα στα κρασιά. Μόλις ολοκληρώθηκε η ζύμωση, το 20% του κρασιού παλαιώθηκε σε γαλλική δρυς για 8 μήνες για να γλυκάνει και να αυξάνει την πολυπλοκότητα.
12,40 €

Viu Manent Secret de Viu Manent Malbec Ερυθρός

Viu Manent Secret de Viu Manent Malbec Ερυθρός

85% Malbec και 15% "μυστικό" Ο οίκος κρατάει μυστική την ποικιλία που αναμιγνύεται με το Malbec για να μας δώσει αυτό το υπέροχο κρασί. Η μαλογακτική ζύμωση πραγματοποιήθηκε σε δρύινα βαρέλια. Το 56% του κρασιού παλαιώνει για 9 μήνες σε γαλλικά δρύινα βαρέλια, ενώ το υπόλοιπο 44% παραμένει σε ανοξείδωτες δεξαμενές για να δώσει φρεσκάδα στο τελικό μείγμα.
12,90 €

Bodega Norton Coleccion Malbec Ερυθρός

Bodega Norton Coleccion Malbec Ερυθρός

Το Norton Winery διαθέτει πέντε αμπελώνες που απλώνεται στα κύρια terroirs της επαρχίας Mendoza - όλα αυτά μέσα σε μια προνομιούχα ζώνη γνωστή ως Πρώτη Ζώνη για την ποιότητα των σταφυλιών της. Δεν είναι μόνο η γεωγραφική θέση που επηρεάζει την ποιότητα των κρασιών μας, αλλά η ηλικία των αμπέλων μας. Η μέση ηλικία τους είναι περίπου 30 χρόνια, αλλά έχουμε επίσης μεγάλο αριθμό φυτευμένων με αμπέλια 80 ετών. 100% Malbec.
14,30 €

Altos Las Hormigas Malbec Clasico 2017 (750ml) Ερυθρός

Altos Las Hormigas Malbec Clasico 2017 (750ml) Ερυθρός

Αυτό το vintage Malbec Clásico είναι πλήρως αντιπροσωπευτικό του στυλ της Altos Las Hormigas, ως η χαρούμενη και φρέσκια έκφραση της Mendoza Malbec. Με ένα λαμπερό ρουμπινί-κόκκινο χρώμα, αυτό το κρασί έχει μια φρουτώδη μύτη από δαμάσκηνα και σμέουρα συμπληρωμένα με φυτικές νότες. Ο πρώτος ουρανίσκος δείχνει απαλές τανίνες με ισορροπημένη οξύτητα που είναι το μυστικό της φρεσκάδας του. Αρώματα τραγανών κόκκινων φρούτων γεμίζουν το στόμα, με μια μαλακή υφή και ένα μακρύ τελείωμα. Πρόκειται για ευχάριστο κρασί, ιδανικό για να συνοδέψει διάφορα πιάτα, από κόκκινα κρέατα έως ζυμαρικά ή ψητά ...
14,90 €
12,70 €

Viu Manent Gran Reserva Malbec Ερυθρός

Viu Manent Gran Reserva Malbec Ερυθρός

100% Malbec. Κυρίως από τους αμπελώνες του Οίκου στο κτήμα San Carlos κοντά στο Cunaco στην κοιλάδα Colchagua, ηλικίας 25 ετών. Περίπου το 80% του κρασιού ωρίμασε 12 μήνες σε γαλλικά δρύινα βαρέλια και το υπόλοιπο 20% σε ανοξείδωτες δεξαμενές πάνω σε φίνες οινολάσπες.
17,50 €

Bodegas Krontiras Dona Silvina Malbec Ερυθρός

Bodegas Krontiras Dona Silvina Malbec Ερυθρός

Τo κλασικό Malbec του κτήματος είναι φτιαγμένο από βιολογικά σταφύλια του αμπελώνα Maipu, αφού πέρασε από διπλή διαλογή. Μετά τη ζύμωση του σε δεξαμενές από ανοξείδωτο χάλυβα, ωριμάζει για 12-14 μήνες σε γαλλικά (95%) και αμερικανικά (5%) δρύινα βαρέλια και στη συνέχεια 6 μήνες στη φιάλη. Μια πραγματικά εντυπωσιακή έκφραση του Malbec Αργεντινής.
18,80 €

Altos Las Hormigas Malbec Appellation Paraje Altamira 2015, Ερυθρός

Altos Las Hormigas Malbec Appellation Paraje Altamira 2015, Ερυθρός

Η δομή και η φινέτσα είναι ένας από τους πιο δύσκολους συνδυασμούς που επιτυγχάνεται κατά την παρασκευή ενός κρασιού. Αυτό το Malbec από το Paraje Altamira, στην κοιλάδα Uco, επαναφέρει αυτά τα χαρακτηριστικά, για τα οποία είμαστε περήφανοι. Ένα λεπτό και χαριτωμένο κρασί που είναι ωστόσο πολύ περίπλοκο. Τα αρώματα που αναδύονται ξεδιπλώνονται σε διαφορετικά στρώματα, με σημειώσεις κόκκινων φρούτων να εισβάλλουν στη μύτη στην πρώτη προσέγγιση. Μετά από αυτό, ξεχωρίζουν αρώματα άγριας ρόκας και θυμαριού, ενώ στη συνέχεια εμφανίζονται ορυκτά αρώματα, τυπικά για κρασιά από ασβεστολιθικά εδάφη. ...
22,00 €
19,20 €

Bodega Norton Reserva Malbec

Bodega Norton Reserva Malbec

Ιδρύθηκε το 1895, το Bodega Norton είναι ένα από τα ισχυρότερα σήματα της Αργεντινής. Η ηλικία των πέντε αμπελώνων της είναι από 30 έως 80 ετών, Το Bodega Norton συνδυάζει μια σύγχρονη, εγκατάσταση με την πλούσια κληρονομιά και την γοητεία της παράδοσης. Από την Lujan de Cuyo, που είναι μια αμπελουργική υπο-περιοχή της μεγαλύτερης αμπελουργικής περιοχής της Αργεντινής, Mendoza. 100% Malbec. Ωριμάζει για 12 μήνες σε νέα γαλλικά δρύινα βαρέλια.
23,40 €

Viu Manent ViBo Viñedo Centenario Ερυθρός

Viu Manent ViBo Viñedo Centenario Ερυθρός

Malbec 50%, Cabernet Sauvignon 47%, Petit Verdot 3%. Τα σταφύλια για αυτό το κρασί προέρχονται από αιωνόβιους αμπελώνες στο San Carlos de Viu Manent Cunaco Estate στην κοιλάδα Colchagua. Η αλκοολική ζύμωση πραγματοποιήθηκε με φυσικές ζύμες σε θερμοκρασία 26º-28ºC με 2 μικρά pumpovers ανά ημέρα για να εξαχθούν μόνο τις πιο κομψές τανίνες και να έχουμε ένα πιο φρουτώδες κρασί. Ωριμάζει σε γαλλικά δρύινα βαρέλια για 16 μήνες πριν την εμφιάλωση. Επιπλέον ωρίμανση στη φιάλη στα κελάρια του Οίκου πριν κυκλοφορήσει στην αγορά.
24,00 €

Altos Las Hormigas Malbec Reserve 2014 (750ml) Ερυθρός

Altos Las Hormigas Malbec Reserve 2014 (750ml) Ερυθρός

Πολυπλοκότητα και πολύ έντονο τοπικό χαρακτήρα. Τα βουνά, το υψόμετρο και τα ασβεστολιθικά εδάφη προσδίδουν σε αυτό το Malbec διάφορα αντικρουόμενα στρώματα γεύσης. Αξίζει να δώσετε στο κρασί κάποιο χρόνο, ώστε να αποκαλύψει τα στοιχεία του. Η παρουσία ασβεστολιθικών εδαφών στην κοιλάδα Uco είναι ξεκάθαρα αποτυπωμένη σε αυτό το κρασί. Ο συνδυασμός του ορυκτού χαρακτήρα, της φρεσκάδας και των πολύ λεπτών τανινών, με ωραίο μήκος και αστραπιαία αίσθηση στον ουρανίσκο, ανεβάζουν αυτό το Malbec στο επόμενο επίπεδο, την ορυκτή διάσταση.
32,50 €
28,00 €

Bodega Norton Privada Ερυθρός

Bodega Norton Privada Ερυθρός

40% Malbec,30% Cabernet Sauvignon, 30% Merlot. Ωριμάζει 16 μήνες σε νέα γαλλικά δρύινα βαρέλια. 12 μήνες στην φιάλη στα κελάρια του κτήματος πριν από την διάθεσή του στην αγορά. Πίνετε τώρα ,αλλά? αν καταφέρετε να του αντισταθείτε ανοίξτε το μετά 10 χρόνια..
35,00 €

Viu Manent Viu 1 (2007) - Seventh Edition Ερυθρός

Viu Manent Viu 1 (2007) - Seventh Edition Ερυθρός

Malbec 94% and Petit Verdot 6%. Το Viu 1 είναι ένα αφιέρωμα στον ιδρυτή της Viu Manent και κατασκευάζεται με τα καλύτερα σταφύλια του Block 4 στον αμπελώνα San Carlos κοντά στο Cunaco στην κοιλάδα Colchagua. Τα αμπέλια σε αυτό το μπλοκ είναι περίπου 90 ετών. Το vintage 2007 είναι η 7η κυκλοφορία αυτού του οίνου. Μετά τη ζύμωση το κρασί παλαιώθηκε για 22 μήνες σε 98% γαλλικά και 2% αμερικανικά βαρέλια.
87,50 €

ΟΙΝΟΤΥΠΟ