Το καλάθι σας είναι άδειο.
 x 

Your shopping cart is empty!

Σύνολο 0,00 €
Τιμή
€ € 
Χρώμα Οίνου:
Τύπος:
Ποικιλίες σταφυλιού:
Εσοδείας:
Περιοχή:
Χώρα:
Αλκοολικοί βαθμοί:
Φιάλη:
Εκκαθάριση Όλων
Τιμή
€ € 
Καθαρό βάρος
Εκκαθάριση Όλων
Τιμή
€ € 
Είδος Μπύρας:
Αλκοόλ στην μπύρα:
Φιάλη μπύρας:
Παραγωγός μπύρας
Χώρα παραγωγής:
Εκκαθάριση Όλων
Αποτελέσματα 1 - 3 από 3

Οινοποιείο Τετράμυθος Μαύρο Καλαβρυτινό (750ml) Ερυθρός

Οινοποιείο Τετράμυθος Μαύρο Καλαβρυτινό (750ml) Ερυθρός

Π.Γ.Ε. Αχαία. 100 % Μαύρο Καλαβρυτινό. Προϊόν Βιολογικής Καλλιέργειας. Σε ένα μικρό, όμορφο οινοποιείο στην περιοχή Άνω Διακοπτό Αιγιαλείας, στις πλαγιές του Χελμού, συντελείται το θαύμα της οινοποίησης και η γέννηση εκπληκτικών κρασιών ανωτέρας ποιότητας. Οι άνθρωποι του οινοποιείου Τετράμυθος ξέρουν να κερδίζουν τους φίλους του κρασιού όχι με εντυπωσιασμό αλλά με ποιοτικούς οίνους που εκφράζουν την φιλοσοφία τους. Το Μαύρο Καλαβρυτινό είναι μια αυτόχθονη ερυθρή ποικιλία της περιοχής των Καλαβρύτων και γενικότερα της Ορεινής Αιγιαλείας. Αν ψάχνετε ένα ελαφρύ, ευκολόπιοτο και φρουτώδες ...
10,80 €

Οινοποιείο τετράμυθος Μηλιά (750ml) Ερυθρός

Οινοποιείο τετράμυθος Μηλιά (750ml) Ερυθρός

Π.Γ.Ε. Πελοπόννησος. Merlot - Cabernet Sauvignon – Μαύρο Καλαβρυτινό Ο Τετράμυθος Μηλιά Μerlot & Cabernet Βιολογικός Ερυθρός είναι ένα κόκκινο κρασί από σταφύλια που καλλιεργούνται με βιολογικό τρόπο. Το ξεχωριστό μικροκλίμα της περιοχής, το έδαφος, η αύρα του Κορινθιακού, καθώς και οι έμπειρες αμπελουργικές τεχνικές δημιουργούν εξαιρετικής ποιότητας σταφύλι και κρασί.
13,20 €

Κτήμα Μέγα Σπήλαιο 2010 (750ml) Ερυθρός

Κτήμα Μέγα Σπήλαιο 2010 (750ml) Ερυθρός

Το κτήμα Μέγα Σπήλαιο ιδρύθηκε το 1999 φέρνοντας σύντομα στην ελληνική και διεθνή αγορά κρασιά εξαιρετικής ποιότητας από τον αμπελώνα της Μονής Μεγάλου Σπηλαίου (στο Μέγα Σπήλαιο Καλαβρύτων) που βρίσκεται σε μοναδικές φυσικές συνθήκες σε υψόμετρο 800 μέτρων πάνω από θάλασσα και φαράγγι στην Πελοπόννησο. Π.Γ.Ε. Αχαία. Μαυροδάφνη 60%, Μαύρο Καλαβρυτινό 40%. Τα σταφύλια μετά την παραλαβή εκραγίζονται, εκχυλίζουν προζυμωτικά και παραμένουν με τους φλοιούς τους μέχρι το τέλος της ζύμωσης. Τότε ο οίνος κατεβαίνει στην κάβα για ωρίμανση σε καινούργια δρύινα γαλλικά και αμερικάνικα βαρέλια. Εκεί ...
25,00 €
Newsletter

ΟΙΝΟΤΥΠΟ