Το καλάθι σας είναι άδειο.
 x 

Your shopping cart is empty!

Σύνολο 0,00 €
Τιμή
€ € 
Χρώμα Οίνου:
Τύπος:
Ποικιλίες σταφυλιού:
Χώρα:
Αλκοολικοί βαθμοί:
Φιάλη:
Εκκαθάριση Όλων
Αποτελέσματα 1 - 11 από 11

Cielo dal 1908 Prosecco (200ml)

Cielo dal 1908 Prosecco (200ml)

Το Prosecco είναι ένα αφρώδες κρασί που παράγεται στην περιοχή Βένετο της Ιταλίας γύρω από την πόλη του Τρεβίζο περίπου 15 μίλια (24 χιλιόμετρα) βόρεια της Βενετίας. Φτιάχνεται με σταφύλια Prosecco (γνωστά και ως Glera) Παράγεται χρησιμοποιώντας μια οικονομική μέθοδο που ονομάζεται «Μέθοδος Δεξαμενής» (‘Tank Method’) Prosecco, ένα φίνο αφρώδες κρασί που μπορούμε να απολαύσουμε όλες τις ώρες και σε κάθε περίσταση, μόνο του, με ελαφρά φαγητά και γλυκά, καθώς και στα πιο δροσερά καλοκαιρινά κοκτέιλ.
3,20 €

Zonin Prosecco (200ml)

Zonin Prosecco (200ml)

Το Prosecco είναι ένα αφρώδες κρασί που παράγεται στην περιοχή Βένετο της Ιταλίας γύρω από την πόλη του Τρεβίζο περίπου 15 μίλια (24 χιλιόμετρα) βόρεια της Βενετίας. Φτιάχνεται με σταφύλια Prosecco (γνωστά και ως Glera) Παράγεται χρησιμοποιώντας μια οικονομική μέθοδο που ονομάζεται «Μέθοδος Δεξαμενής» (‘Tank Method’) Το Prosecco, ένα φίνο αφρώδες κρασί που μπορούμε να απολαύσουμε όλες τις ώρες και σε κάθε περίσταση, μόνο του, με ελαφρά φαγητά και γλυκά, καθώς και στα πιο δροσερά καλοκαιρινά κοκτέιλ.
3,60 €

Cielo dal 1908 Prosecco

Cielo dal 1908 Prosecco

Το Prosecco είναι ένα αφρώδες κρασί που παράγεται στην περιοχή Βένετο της Ιταλίας γύρω από την πόλη του Τρεβίζο περίπου 15 μίλια (24 χιλιόμετρα) βόρεια της Βενετίας. Φτιάχνεται με σταφύλια Prosecco (γνωστά και ως Glera) Παράγεται χρησιμοποιώντας μια οικονομική μέθοδο που ονομάζεται «Μέθοδος Δεξαμενής» (‘Tank Method’) Prosecco, ένα φίνο αφρώδες κρασί που μπορούμε να απολαύσουμε όλες τις ώρες και σε κάθε περίσταση, μόνο του, με ελαφρά φαγητά και γλυκά, καθώς και στα πιο δροσερά καλοκαιρινά κοκτέιλ.
6,90 €

Zonin Gran Cuvée Extra Dry

Zonin Gran Cuvée Extra Dry

Αφρώδες κρασί που παράγεται στην περιοχή Βένετο της Ιταλίας γύρω από την πόλη του Τρεβίζο περίπου 15 μίλια (24 χιλιόμετρα) βόρεια της Βενετίας. Παράγεται χρησιμοποιώντας μια οικονομική μέθοδο που ονομάζεται «Μέθοδος Δεξαμενής» (‘Tank Method’) Ένα φίνο αφρώδες κρασί που μπορούμε να απολαύσουμε όλες τις ώρες και σε κάθε περίσταση, μόνο του, με ελαφρά φαγητά και γλυκά, καθώς και στα πιο δροσερά καλοκαιρινά κοκτέιλ.
7,00 €

Rivata Prosecco Extra Dry NV

Rivata Prosecco Extra Dry NV

Το Prosecco είναι ένα αφρώδες κρασί που παράγεται στην περιοχή Βένετο της Ιταλίας γύρω από την πόλη του Τρεβίζο περίπου 15 μίλια (24 χιλιόμετρα) βόρεια της Βενετίας. Φτιάχνεται με σταφύλια Prosecco (γνωστά και ως Glera) Παράγεται χρησιμοποιώντας μια οικονομική μέθοδο που ονομάζεται «Μέθοδος Δεξαμενής» (‘Tank Method’) Prosecco, ένα φίνο αφρώδες κρασί που μπορούμε να απολαύσουμε όλες τις ώρες και σε κάθε περίσταση, μόνο του, με ελαφρά φαγητά και γλυκά, καθώς και στα πιο δροσερά καλοκαιρινά κοκτέιλ.
8,00 €

Riondo Prosecco Spago Nero

Riondo Prosecco Spago Nero

Το Prosecco είναι ένα αφρώδες κρασί που παράγεται στην περιοχή Βένετο της Ιταλίας γύρω από την πόλη του Τρεβίζο περίπου 15 μίλια (24 χιλιόμετρα) βόρεια της Βενετίας. Φτιάχνεται με σταφύλια Prosecco (γνωστά και ως Glera) Παράγεται χρησιμοποιώντας μια οικονομική μέθοδο που ονομάζεται «Μέθοδος Δεξαμενής» (‘Tank Method’) Prosecco, ένα φίνο αφρώδες κρασί που μπορούμε να απολαύσουμε όλες τις ώρες και σε κάθε περίσταση, μόνο του, με ελαφρά φαγητά και γλυκά, καθώς και στα πιο δροσερά καλοκαιρινά κοκτέιλ.
9,00 €

Riondo Le Piere Prosecco D.O.C.Extra Dry Λευκός

Riondo Le Piere Prosecco D.O.C.Extra Dry Λευκός

Prosecco D.O.C. Ψυχρή διαβροχή σταφυλιών, φυσική ζύμωση σε ελεγχόμενη θερμοκρασία 16 ° C. αφρώδης ζύμωση σε δεξαμενές από ανοξείδωτο χάλυβα υπό πίεση ένα μήνα.
9,00 €

Martini Prosecco

Martini Prosecco

Το Prosecco είναι ένα αφρώδες κρασί που παράγεται στην περιοχή Βένετο της Ιταλίας γύρω από την πόλη του Τρεβίζο περίπου 15 μίλια (24 χιλιόμετρα) βόρεια της Βενετίας. Φτιάχνεται με σταφύλια Prosecco (γνωστά και ως Glera) Παράγεται χρησιμοποιώντας μια οικονομική μέθοδο που ονομάζεται «Μέθοδος Δεξαμενής» (‘Tank Method’) Οι πωλήσεις του Prosecco έχουν αυξηθεί τα τελευταία χρόνια, καθώς η οικονομική κατάσταση των καταναλωτών κατά τη διάρκεια της ύφεσης τους οδήγησε στην πιο προσιτή εναλλακτική λύση του αφρώδη οίνου αντί για σαμπάνια.
9,40 €

Zonin Prosecco

Zonin Prosecco

Το Prosecco είναι ένα αφρώδες κρασί που παράγεται στην περιοχή Βένετο της Ιταλίας γύρω από την πόλη του Τρεβίζο περίπου 15 μίλια (24 χιλιόμετρα) βόρεια της Βενετίας. Φτιάχνεται με σταφύλια Prosecco (γνωστά και ως Glera) Παράγεται χρησιμοποιώντας μια οικονομική μέθοδο που ονομάζεται «Μέθοδος Δεξαμενής» (‘Tank Method’) Το Prosecco, ένα φίνο αφρώδες κρασί που μπορούμε να απολαύσουμε όλες τις ώρες και σε κάθε περίσταση, μόνο του, με ελαφρά φαγητά και γλυκά, καθώς και στα πιο δροσερά καλοκαιρινά κοκτέιλ.
11,20 €

L' Antica Quercia Matiu Brut Prosecco

oinotypo_ektos_apothematos_3.png

L' Antica Quercia Matiu Brut Prosecco

Το Matiu είναι το Prosecco από την Antica Quercia που βγαίνει από τα αμπέλια που βρίσκονται στις πλαγιές του λόφου και συγκεκριμένα από τους κλώνους 13 και 14 της ποικιλίας Glera. Σημείωση: το Matiu είναι Brut, όπου, σύμφωνα με την νομοθεσία των σχετικών όρων είναι λίγο λιγότερο γλυκό (5 γρ/λτ αζύμωτα σάκχαρα, που τεχνικά θα μπορούσαν να το καταχωρήσουν και σαν Extra Brut)) από το Ario που είναι Extra Dry (15 γρ/λτ αζύμωτα σάκχαρα, αν και θα μπορούσαν να το καταχωρήσουν και σαν Brut).
13,80 €

L' Antica Quercia Ario Prosecco Extra Dry

oinotypo_ektos_apothematos_3.png

L' Antica Quercia Ario Prosecco Extra Dry

Το Ario είναι το Prosecco από την Antica Quercia που βγαίνει από τα αμπέλια που βρίσκονται στην κορυφή του λόφου και συγκεκριμένα από τον κλώνο Balbi της ποικιλίας Glera. Σημείωση: το Ario είναι Extra Dry, όπου, σύμφωνα με την νομοθεσία των σχετικών όρων είναι λίγο πιο γλυκό (17 γρ/λτ αζύμωτα σάκχαρα) από το Matiu που είναι Brut (11 γρ/λτ αζύμωτα σάκχαρα).
15,30 €