Το καλάθι σας είναι άδειο.
 x 

Your shopping cart is empty!

Σύνολο 0,00 €
Τιμή
€ € 
Χρώμα Οίνου:
Τύπος:
Ποικιλίες σταφυλιού:
Εσοδείας:
Περιοχή:
Χώρα:
Αλκοολικοί βαθμοί:
Φιάλη:
Εκκαθάριση Όλων
Αποτελέσματα 1 - 7 από 7

Zonin Bardolino Ερυθρός

Zonin Bardolino Ερυθρός

Το Bardolino Classico είναι ένα κόκκινο κρασί που παράγεται από την παραδοσιακή (κλασσική) αμπελουργική περιοχή στην καρδιά του Dard του Bardolino στο Βένετο της Βορειοανατολικής Ιταλίας.
9,85 €

Mazzi Valpolicella Classico Superiore (2014) Ερυθρός

Mazzi Valpolicella Classico Superiore (2014) Ερυθρός

Το οινοποιείο Roberto Mazzi είναι ένα ιστορικό οινοποιείο του Negrar, στην καρδιά της Valpolicella, που παράγει εξαιρετικά ποιοτικά κρασιά από το 1958. Ωρίμανση για 12 μήνες σε μέτριου μεγέθους δρύινα βαρέλια και τελικό φινίρισμα για 6 μήνες στη φιάλη πριν βγει στην αγορά. 70% Corvina , 20% Rondinella , 10% Molinara. ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: DOC Valpolicella Classico Superiore
12,50 €

Roberto Mazzi Valpolicella Classico Supereriore Poiega (2004) Ερυθρός

Roberto Mazzi Valpolicella Classico Supereriore Poiega (2004) Ερυθρός

Η Valpolicella είναι μια αμπελουργική ζώνη της επαρχίας Verona της Ιταλίας, ανατολικά της λίμνης Garda. Η λοφώδης γεωργική και μαρμαρογλυπτική περιοχή των μικρών εκμεταλλεύσεων βόρεια του Adige είναι γνωστή για την παραγωγή κρασιού. Η Valpolicella κατατάσσεται αμέσως μετά την Chianti στην ολική ιταλική παραγωγή κρασιού Denominazione di Origine Controllata (DOC). Το κόκκινο κρασί που είναι γνωστό ως Valpolicella είναι συνήθως κατασκευασμένο από τρεις ποικιλίες σταφυλιών: Corvina Veronese, Rondinella, και Molinara. Valpolicella Classico Supereriore Poiega του Roberto Mazzi αποτελείτε από 75% ...
19,40 €

Zenato Ripassa Valpolicella DOC 2007 Ερυθρός

oinotypo_ektos_apothematos_3.png

Zenato Ripassa Valpolicella DOC 2007 Ερυθρός

Τα σταφύλια αφού περάσουν από τον σπαστήρα διοχετεύονται σε δεξαμενές από ανοξείδωτο χάλυβα και διαβρέχονται συνεχώς με το γλεύκος για 10-12 ημέρες. Μόλις ολοκληρωθεί η αλκοολική ζύμωση, το νέο κρασί διαχωρίζεται από τα στέμφυλα με ελαφριά πίεση και διατηρείται σε μεγάλα δρύινα βαρέλια των 54 και 75 εκατόλιτρων μέχρι τον Φεβρουάριο. Αυτή είναι η περίοδος κατά την οποία τα ξεραμένα σταφύλια πιέζονται για να παράγουν Amarone. Σε αυτό το σημείο, η Valpolicella περνά πάνω από το μείγμα του Amarone για μια περίοδο 7-8 ημερών σε θερμοκρασία 25-28 ° C. Το κρασί παλαιώνεται για 18 μήνες σε 500 ...
21,75 €

Campagnola Giuseppe DOCG Amarone Della Valpolicella 2014

Campagnola Giuseppe DOCG Amarone Della Valpolicella 2014

Το μείγμα Valpolicella Blend βασίζεται σε τρεις εγχώριες ποικιλίες κόκκινου κρασιού που καλλιεργούνται στην περιοχή Βένετο στα βορειοανατολικά της Ιταλίας. Η Corvina, η Rondinella και η Molinara είναι το τρίο που εμπλέκεται πρωτίστως στο DOC Valpolicella, αν και θα μπορούσε εύκολα να υποστηριχθεί ότι η μέθοδος παραγωγής είναι εξίσου σημαντική - οι τρεις ποικιλίες είναι ημι-αποξηραμένες για να φτιάξουν το Amarone, πιθανώς την πιο διάσημη ενσάρκωση. Όπως συμβαίνει με πολλά τοπικά κρασιά της Ιταλίας, οι καθορισμένες αναλογίες ποικιλιών σταφυλιών που χρησιμοποιούνται στο μείγμα ποικίλλουν ανάλογα ...
38,80 €

Zonin Amarone della Valpolicella DOCG 2014

Zonin Amarone della Valpolicella DOCG 2014

Το χαρμάνι Valpolicella Blend βασίζεται σε τρεις εγχώριες ποικιλίες κόκκινου κρασιού που καλλιεργούνται στην περιοχή Βένετο στα βορειοανατολικά της Ιταλίας. Η Corvina, η Rondinella και η Molinara είναι το τρίο που εμπλέκεται πρωτίστως στο DOC Valpolicella, αν και θα μπορούσε εύκολα να υποστηριχθεί ότι η μέθοδος παραγωγής είναι εξίσου σημαντική - οι τρεις ποικιλίες είναι ημι-αποξηραμένες για να φτιάξουν το Amarone, πιθανώς την πιο διάσημη ενσάρκωση. Όπως συμβαίνει με πολλά τοπικά κρασιά της Ιταλίας, οι καθορισμένες αναλογίες ποικιλιών σταφυλιών που χρησιμοποιούνται στο μείγμα ποικίλλουν ...
45,90 €

Quintarelli Giuseppe Valpolicella Classico Superiore (2010) Ερυθρός

Quintarelli Giuseppe Valpolicella Classico Superiore (2010) Ερυθρός

DOP Recioto de lla Valpolicella Για πολλούς το κρασί Valpolicella είναι συνώνυμο ενός ελαφρού κρασιού που δεν περνά καθόλου από βαρέλι και πρέπει να καταναλωθεί άμεσα. Ας δούμε όμως, και την Valpolicella Classico Superiore του Quintarelli. Αρχικά, κυκλοφορεί στην αγορά μετά τα έβδομα γενέθλιά της, έχοντας περάσει άνω των πέντε ετών σε βαρέλια. Το 15% αλκοόλ δηλώνει πως μάλλον δεν μιλάμε για ένα καθημερινό, εύκολο κρασί. Για να είμαστε σωστοί απέναντι σε αυτό το κρασί, αλλά και στις υπόλοιπες Valpolicella, θα πρέπει να το συγκρίνουμε με τα Amarone άλλων παραγωγών – και, ακόμα και έτσι, θα τα ...
84,00 €