Το καλάθι σας είναι άδειο.
 x 

Your shopping cart is empty!

Σύνολο 0,00 €
Τιμή
€ € 
Χρώμα Οίνου:
Τύπος:
Ποικιλίες σταφυλιού:
Εσοδείας:
Αλκοολικοί βαθμοί:
Φιάλη:
Εκκαθάριση Όλων
Αποτελέσματα 1 - 12 από 12

Κτήμα Γένννημα Ψυχής - Μανωλεσάκης Exis (750ml) Ερυθρός

Κτήμα Γένννημα Ψυχής - Μανωλεσάκης Exis (750ml) Ερυθρός

Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη Δράμα. Μοσχόμαυρο 55%, Λημνιό 45%. Κλασική ερυθρή αλκοολική ζύμωση, στους 24οC. Ωρίμανση πάνω στις φίνες λάσπες για 2 μήνες που αυξάνει τον όγκο και το σώμα του.
6,50 €

Κτήμα Αβαντίς (750ml) Λευκός

Κτήμα Αβαντίς (750ml) Λευκός

Ένα απόλυτα ολοκληρωμένο, ισορροπημένο και σύγχρονο κρασί. Το εξωτικό Viognier παντρεύεται μοναδικά με το πιο ‘νευρικό’ Ασύρτικο και μια νότα Μοσχάτου,(Viognier 50% - Ασύρτικο 40% - Μοσχάτο 10%) δίνοντας την πιο νεαρή εκδοχή του Κτήματος Αβαντίς. Η ενέργεια και η δύναμη του μεσογειακού ήλιου είναι κλεισμένες σε αυτό το μπουκάλι, με γερές δόσεις δροσιάς.
7,20 €

Κτήμα Μερκούρη Φολόη (750ml) Λευκός

Κτήμα Μερκούρη Φολόη (750ml) Λευκός

Αποτελεί το κύριο λευκό κρασί του Κτήματος. Παράγεται από σταφύλια ορεινού κόκκινου Ροδίτη (90%) από επιλεγμένους αμπελώνες της Ορεινής Ηλείας (περιοχή Όρους Φολόη) σε υψόμετρο 450-650 m. και Viognier (10%).
8,40 €

Κτήμα Κυρ Γιάννη 'Μπλε Τρακτερ' Λευκός

Κτήμα Κυρ Γιάννη 'Μπλε Τρακτερ' Λευκός

Το “Μπλε Τρακτέρ” είναι ένα λευκό κρασί προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξης Μακεδονίας, αφιερωμένο στον Έλληνα Αμπελουργό. Τα σταφύλια προέρχονται από επιλεγμένους αμπελώνες συνεργαζόμενων παραγωγών της Μακεδονίας.
8,90 €

Κτήμα Μερκούρη Coma Berenices (750ml) Λευκός

Κτήμα Μερκούρη Coma Berenices (750ml) Λευκός

Viognier.Μια δυσεύρετη και δύσκολη ποικιλία. Τα αδέλφια Βασίλης και Χρήστος Κανελλακόπουλος, συνεχιστές της 4ης γενιάς της Οικογένειας Μερκούρη και του ιστορικού οινοποιείου, πίστεψαν σε αυτή και υπογράφουν τον αστερισμό Coma Berenices ή Κόμη της Βερενίκης. Ένα εξαιρετικό Viogner που έχοντας περάσει 3 μήνες από γαλλικά δρύινα βαρέλια Berthomieu έχει αναπτύξει πολύπλοκα αρώματα και γεύσεις που θα εντυπωσιάσουν και τους πιο απαιτητικούς.
10,60 €

Οινοποιείο 'Οινογένεσις' Thyrsus (750ml) Λευκός

Οινοποιείο 'Οινογένεσις' Thyrsus (750ml) Λευκός

Π.Γ.Ε. Μακεδονία. Μαλαγουζιά 60% - Viognier 40%. Ο Θύρσος είναι το νέο κρασί της Οινοποιίας Οινογένεσις από την Αδριανή της Δράμας και αποτελεί την πρώτη εμφιάλωση του νεαρού οινοποιού Αλέξανδρου Τσάλκου. Θύρσος στην Ελληνική μυθολογία ήταν τελετουργικό εξάρτημα του Διονύσου και της συνοδείας του, των Μαινάδων, Σατύρων και άλλων. Ήταν ένα μακρό ευθύγραμμο ραβδί φυσικής προέλευσης, και είναι κλαρί από κάποιο φυτό, ίσως από μάραθο ή νάρθηκα με φουντωτό άνθος στην κορυφή του. Το κρασί, με την εντελώς πρωτότυπη ποικιλιακή σύνθεση Μαλαγουζιάς και Viognier, έχει οινοποιηθεί με την κλασσική ...
11,50 €

Κτήμα Σκούρα Viognier Cuvée Larsinos (750ml) Λευκός

Κτήμα Σκούρα Viognier Cuvée Larsinos (750ml) Λευκός

Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη (ΠΓΕ) Πελοπόννησος 100% Viognier. Ένα από τα πρώτα Ελληνικά Viognier που κυκλοφόρησαν στην αγορά, με ένα στυλ που ακολουθεί τον χαρακτήρα της Αρμύρας. Το βασικό πρόβλημα πολλών Viognier είναι η πλαδαρή δομή, το υπερβολικό αλκοόλ και ο υπερώριμος χαρακτήρας, αλλά το Cuvee Larsinos δίνει ποικιλιακή τυπικότητα χωρίς να χάνει την φρεσκάδα του. Το 30% ζύμωσε σε γαλλικά δρύινα barriques (50% καινούρια και 50% δεύτερης χρήσης) των 225 λίτρων, πραγματοποίησε μηλογαλακτική ζύμωση και ωρίμασε εκεί για 6 μήνες με παρουσία οινολασπών και περιοδικό batonnage.Το τελικό ...
12,90 €

Κτήμα Γεροβασιλείου Viognier (750ml) Λευκός

Κτήμα Γεροβασιλείου Viognier (750ml) Λευκός

Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη Επανομή. Γεννήθηκε από την εκλεκτή ποικιλία Viognier του ιδιόκτητου αμπελώνα, η οποία φυτεύτηκε στο Κτήμα το 1993 με τη συνεργασία του Γεωπονικού Τμήματος του Α.Π.Θ. Μετά την προζυμωτική κρυοεκχύλιση και τη ζύμωση σε δρύινα γαλλικά βαρέλια, το κρασί παλαιώνει για μερικούς μήνες μαζί με τις οινολάσπες του, αποκτώντας έτσι πλούσια γεύση.
18,90 €

Yalumba 'The Guardian' Shiraz - Viognier, Ερυθρός

Yalumba 'The Guardian' Shiraz - Viognier, Ερυθρός

Η προσθήκη του Viognier στο Shiraz προσθέτει την πολυπλοκότητα και την απόχρωση του κρασιού. Χρησιμοποιώντας μόνο τα καλύτερα φρούτα Eden Valley, αυτό το κρασί είναι πλούσιο σε συμπυκνωμένη γεύση φρούτων. Παραδοσιακά, οι δύο διαφορετικές ποικιλίες σταφυλιών για αυτό το κρασί έχουν συνθλιβεί και ζυμωθούν μαζί. Ωρίμανση για 16 μήνες σε 30% καινούργια δρύινα βαρέλια και το υπόλοιπο σε δεύτερης και τρίτης χρήσης γαλλικά βαρέλια.
20,00 €

Κτήμα Αβαντίς Άγιος Χρόνος (750ml) Ερυθρός

Κτήμα Αβαντίς Άγιος Χρόνος (750ml) Ερυθρός

Το Κτήμα Αβαντίς είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτού που οι Αγγλοσάξωνες ονομάζουν “boutique winery”. Το φθινόπωρο του 2007 το Κτήμα Αβαντίς κάνει άλλο ένα πρωτοποριακό βήμα: Οινοποιεί μία λευκή και μία ερυθρή ποικιλία μαζί, για να δημιουργήσει μία ολοκαίνουργια εκλεκτή ετικέτα: Το Άγιος Χρόνος, ένα κρασί που προκύπτει από το χαρμάνι των ποικιλιών Syrah(92%) και Viognier(8%)! Το ζητούμενο της ανάμιξης των δύο ποικιλιών είναι η επίτευξη αρωματικής πολυπλοκότητας, η σταθεροποίηση του χρώματος, αλλά και η γενικότερη τιθάσευση του συχνά άγριου και πιπεράτου ερυθρού Syrah μέσα από την επιρροή ...
22,50 €

Κτήμα Σκούρα Viognier Eclectique Spilitsa 2017 (750ml) Λευκός

Κτήμα Σκούρα Viognier Eclectique Spilitsa 2017 (750ml) Λευκός

Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη (ΠΓΕ) Αργολίδα. Το χρώμα είναι αχυρένιο χρυσαφί με λαμπερές ανταύγειες. Στη μύτη έχει μεγάλη πολυπλοκότητα και κομψότητα που εκφράζει τον ποικιλιακό χαρακτήρα. Αναδεικνύει αρώματα ώριμου ροδάκινου, ανθέων πορτοκαλιού και φλούδας εσπεριδοειδών μαζί με τροπικά φρούτα. Τα αρώματα του γαλλικού ξύλου υψηλής ποιότητας –βανίλια και ξηροί καρποί– είναι άριστα ενσωματωμένα στο κρασί συνθέτοντας ένα πλούσιο μπουκέτο αρωμάτων, ενώ η οσμή της κόρας ψωμιού υποδηλώνει την επαφή με τις οινολάσπες. Στο στόμα είναι γεμάτο, με εξαιρετική δομή και τραγανή οξύτητα. Τα αρώματα ...
27,50 €
25,00 €

Κτήμα Γεροβασιλείου Evangelo (750ml) Ερυθρός

Κτήμα Γεροβασιλείου Evangelo (750ml) Ερυθρός

Το Evangelo αποτελεί προσωπικό δημιούργημα του Βαγγέλη Γεροβασιλείου. Είναι ένας συνδυασμός της ερυθρής ποικιλίας Syrah και της λευκής Viognier. Η συνοινοποίηση των δύο ποικιλιών πραγματοποιείται σε δρύινες δεξαμενές Βουργουνδίας 40HL. Η κοινή εκχύλιση χαρίζει στο κρασί σταθερό χρώμα, μαλακή γεύση και πλούσιο αρωματικό χαρακτήρα. Ακολουθεί η μηλογαλακτική ζύμωση στις ίδιες δεξαμενές και στη συνέχεια ωριμάζει για 12-18 μήνες σε καινούρια γαλλικά δρύινα βαρέλια.
35,00 €