Το καλάθι σας είναι άδειο.
 x 

Your shopping cart is empty!

Σύνολο 0,00 €
Τιμή
€ € 
Χρώμα Οίνου:
Τύπος:
Ποικιλίες σταφυλιού:
Εσοδείας:
Παραγωγός:
Χώρα:
Αλκοολικοί βαθμοί:
Φιάλη:
Εκκαθάριση Όλων
Αποτελέσματα 1 - 5 από 5

Viu Manent Reserva Carménère Ερυθρός

Viu Manent Reserva Carménère Ερυθρός

90% Carménère. 6% Malbec, 4% Syrah. Έρχεται από διαφορετικούς αμπελώνες Carmenere στην κοιλάδα Colchagua με μέσο όρο ηλικίας 15 ετών. Το 20% παλαιώθηκε για 6 μήνες σε χρησιμοποιημένα γαλλικά δρύινα βαρέλια. Μετά την ανάμιξη το κρασί φιλτράρεται απαλά και εμφιαλώνεται.
9,70 €

Errazuriz Estate Series Merlot, Ερυθρός

Errazuriz Estate Series Merlot, Ερυθρός

Curicó Valley 85% Merlot, 15% Carmenere. Τα σταφύλια της σειράς Merlot 2014 προέρχονται από τους αμπελώνες του οίκου που βρίσκονται στο Curicó Valley, όπου οι βροχεροί χειμώνες και τα ξηρά καλοκαίρια χαρακτηρίζουν το τοπικό κλίμα. Ο αμπελώνας φυτεύεται σε βαθιά αργιλώδη εδάφη, τυπικά για το terroir της κεντρικής Χιλής. Το 30% του κρασιού κρατήθηκε σε δρύινα βαρέλια για 4 μήνες για να ολοκληρώσει τις τανίνες του και να προσθέσει ένα γλυκό συναίσθημα στο ουρανίσκο.
13,45 €

Errazuriz Estate Reserva Carmenère Ερυθρός

Errazuriz Estate Reserva Carmenère Ερυθρός

Valle de Aconcagua 100% Carmenere. Η αλκοολική ζύμωση πραγματοποιήθηκε σε θερμοκρασίες που κυμαίνονταν μεταξύ 24 και 28 ° C,με τρεις ημερήσιες διαβροχές, κυρίως για αερισμό και για να επιτευχθεί πλήρης εκχύλιση για τις τανίνες και αρώματα από τα δέρματα, τα οποία πρόσθεσαν δομή, υποστήριξη και την πολυπλοκότητα στο κρασί. Μόλις η ζύμωση ολοκληρωθεί, το κρασί παρέμεινε σε επαφή με τα δέρματα. Ανάλογα για την ανάπτυξη κάθε παρτίδας και για μια βέλτιστη εξαγωγή των τανινών και του χρώματος, αυτό ολοκληρώνετε μετά από 7 έως 33 ημέρες. Το κρασί κρατήθηκε για 12 μήνες σε γαλλικά δρύινα βαρέλια, ...
17,20 €

Errazuriz Single Vineyard Carmenere, max reserva Ερυθρός

Errazuriz Single Vineyard Carmenere, max reserva Ερυθρός

Το Carmenere είναι μια ποικιλία αμπέλου με σκουρόχρωμο δέρμα, αρχικά από τους αμπελώνες του Μπορντό και που βρήκε ένα ιδιαίτερα κατάλληλο σπίτι στη Χιλή. Μια καλαίσθητη ποικιλία, η Carmenere χρειάζεται υψηλά επίπεδα ηλιοφάνειας και ένα ζεστό καλοκαίρι για να φτάσει στο μέγιστο των δυνατοτήτων της, αλλά στο σωστό περιβάλλον μπορεί να παράγει εξαιρετικά κόκκινα κρασιά με βαθιά χρώματα και ελκυστική λιπαρότητα. Το κρασί κρατήθηκε για 12 μήνες σε γαλλικά δρύινα βαρέλια, 8% νέα. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, έφτασε στη σταθερότητά του με φυσικό τρόπο.
23,40 €

Santa Rita Triple C Ερυθρός

Santa Rita Triple C Ερυθρός

Cabernet Franc (65%), Cabernet Sauvignon (30%) και Carmenère (5%) Το Triple C εξερευνά το παραδοσιακό μείγμα της νοτιοδυτικής Γαλλίας, αλλά με μια τοπική αφή που δημιουργείται προσθέτοντας ένα ποσοστό Carmenère στο μείγμα, συμβάλλοντας στη φρεσκάδα και τα μπαχαρικά σε ένα ισχυρό και δομημένο κρασί. Κάθε ποικιλία συλλέγεται ξεχωριστά ανάλογα με τον βαθμό ωριμότητάς της και παράγεται ανεξάρτητα. Το 100% αυτού του κρασιού παλαιώθηκε σε νέα γαλλικά δρύινα βαρέλια για 17 μήνες κατά μέσο όρο.
47,70 €

ΟΙΝΟΤΥΠΟ