Το καλάθι σας είναι άδειο.
 x 

Your shopping cart is empty!

Σύνολο 0,00 €
Τιμή
€ € 
Χρώμα Οίνου:
Τύπος:
Ποικιλίες σταφυλιού:
Εσοδείας:
Χώρα:
Αλκοολικοί βαθμοί:
Φιάλη:
Εκκαθάριση Όλων
Αποτελέσματα 1 - 3 από 3

Château Sociando-Mallet, Haut-Medoc, Ερυθρός

Château Sociando-Mallet, Haut-Medoc, Ερυθρός

AΟC Haut-Médoc-Bordeaux Ο αμπελώνας των 85 εκταρίων καταλαμβάνει έδαφος από χαλίκι, σε συνδυασμό υποστρώματος άργιλο-ασβεστόλιθο που είναι πολύ κατάλληλο για αμπέλια αυτού του κρασιού, Cabernet Sauvignon, Merlot και Cabernet Franc, οι οποίες αντιπροσωπεύουν αντίστοιχα για 55, 40 και 5%. Η ζύμωση πραγματοποιείται σε ανοξείδωτες δεξαμενές και ωρίμανση πραγματοποιούνται σε νέα βαρέλια για 12 μήνες πριν και μετά για 6 μήνες σε δεξαμενές για την ομογενοποίηση των παρτίδων.
60,00 €

Château Lafleur 'Les Pensees de Lafleur', Pomerol Ερυθρός

Château Lafleur 'Les Pensees de Lafleur', Pomerol Ερυθρός

AOC Pomerol 50% Merlot – 50% Cabernet Franc. Τα κρασιά που παράγονται από αυτόν τον αμπελώνα οφείλουν τη φήμη τους στην απίστευτη πολυπλοκότητα του terroir. Ένα πραγματικό συνονθύλευμα εδαφών και υπεδάφουςαπό διαφορετικά χαλίκια και αργίλους που χαρακτηρίζονται από υποστρώματα πλούσια σε σίδηρο. Η οινοποίηση, η οποία είναι πάνω απ 'όλα απαλή και με σεβασμό των φρούτων, λαμβάνει χώρα σε μικρές δεξαμενές σκυροδέματος. Το κρασί ωριμάζει σε δρύινα βαρέλια, τα μισά από τα οποία ανανεώνονται κάθε χρόνο. Συνδυάζοντας τη φινέτσα και την πολυπλοκότητα, το Pensées de Lafleur είναι ένα σπάνιο κρασί.
104,00 €

Pio Cesare Barbaresco (1997) Ερυθρός

Pio Cesare Barbaresco (1997) Ερυθρός

Barbaresco D.O.C.G. Ανήκει στα πολύ σπουδαία τοπωνύμια της Ιταλίας. Η παράδοση θέλει τους Γαλάτες, λάτρεις πάντα της καλοπέρασης, να γοητεύονται από τα κρασιά του Barbaritium, αρχαίο όνομα της δυτικής χερσονήσου, και η δυναμική της περιοχής για την παραγωγή οίνων ποιότητας χάνεται στο βάθος των αιώνων. Στη σύγχρονη ιταλική οινική πραγματικότητα, αναγνωρίστηκε ως D.O.C. το 1966 και το 1980 αναβαθμίστηκε σε D.O.C.G. που αποτελεί και την ανώτερη νομοθετική διάκριση. Την περιοχή οριοθετούν οι αμπελώνες γύρω από τις κοινότητες Neive, Treiso και οι αμπελώνες στους λόφους γύρω από την πόλη της ...
150,00 €