Το καλάθι σας είναι άδειο.
 x 

Your shopping cart is empty!

Σύνολο 0,00 €
Τιμή
€ € 
Χρώμα Οίνου:
Τύπος:
Ποικιλίες σταφυλιού:
Εσοδείας:
Παραγωγός:
Χώρα:
Αλκοολικοί βαθμοί:
Φιάλη:
Εκκαθάριση Όλων
Αποτελέσματα 1 - 4 από 4

Κτήμα Παλιόμυλος 'Σκάλες Βαρσάμου' Λευκός

Κτήμα Παλιόμυλος 'Σκάλες Βαρσάμου' Λευκός

Ένα εντυπωσιακό πάντρεμα του μοσχοφίλερου με το ροδίτη, από σταφύλια των οικογενειακών αμπελώνων του κτήματος στα παράλια της Ηλείας. Οινοποιείται μόνο το πρόρωγο, μόνο δηλαδή η εξαιρετική ποιότητα μούστου, με σύγχρονες μεθόδους, σε ελεγχόμενες θερμοκρασίες και δίνει ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.
7,30 €

Κτήμα Παλιόμυλος 'Nymphes' Ροζέ

oinotypo_ektos_apothematos_3.png

Κτήμα Παλιόμυλος 'Nymphes' Ροζέ

100 % Μοσχοφίλερο. Από σταφύλια των οικογενειακών αμπελώνων του κτήματος στα παράλια της Ηλείας. Οινοποιείται μόνο το πρόρωγο, μόνο δηλαδή η εξαιρετική ποιότητα μούστου, με σύγχρονες μεθόδους, σε ελεγχόμενες θερμοκρασίες. Εδώ για να πάρουμε αυτό το υπέροχο σομόν χρώμα έχουμε παραμονή του μούστου με τις φλούδες για τουλάχιστον 24 ώρες ενώ η κρυοεκχύλιση φρόντισε για την εκπληκτική ενσωμάτωση του αρωματικού χαρακτήρα της ποικιλίας. Ένα πραγματικά εντυπωσιακό αποτέλεσμα που αξίζει να δοκιμάσετε.
8,90 €

Κτήμα Παλιόμυλος 'Αλατσαριά' Λευκός

Κτήμα Παλιόμυλος 'Αλατσαριά' Λευκός

100% Chardonnay. Βιολογικός Αμπελώνας. Το Κτήμα 'Παλιόμυλος' δημιουργήθηκε το 2012, από τον Μιχάλη Μπογιατζίδη, που έστησε το αμπελοτόπι του ανάμεσα στο κάστρο Χλεμούτσι και τις πλαγιές της Ηλείας, στο χωριό Μυρσίνη. Εκεί στους οικογενειακούς αμπελώνες καλλιεργούνται γηγενείς ποικιλίες αλλά και διεθνείς. Οινοποιείται μόνο το πρόρωγο, μόνο δηλαδή η εξαιρετική ποιότητα μούστου, με σύγχρονες μεθόδους, σε ελεγχόμενες θερμοκρασίες και δίνει τα κρασιά του κτήματος.
9,70 €

Κτήμα Παλιόμυλος 'Assyrtiko' Λευκός

Κτήμα Παλιόμυλος 'Assyrtiko' Λευκός

100% Ασύρτικο. Το Κτήμα 'Παλιόμυλος' δημιουργήθηκε το 2012, από τον Μιχάλη Μπογιατζίδη, που έστησε το αμπελοτόπι του ανάμεσα στο κάστρο Χλεμούτσι και τις πλαγιές της Ηλείας, στο χωριό Μυρσίνη. Εκεί στους οικογενειακούς αμπελώνες καλλιεργούνται γηγενείς ποικιλίες αλλά και διεθνείς. Οινοποιείται μόνο το πρόρωγο, μόνο δηλαδή η εξαιρετική ποιότητα μούστου, με σύγχρονες μεθόδους, σε ελεγχόμενες θερμοκρασίες και δίνει τα κρασιά του κτήματος.
10,50 €