Το καλάθι σας είναι άδειο.
 x 

Your shopping cart is empty!

Σύνολο 0,00 €
Τιμή
€ € 
Χρώμα Οίνου:
Εσοδείας:
Παραγωγός:
Περιοχή:
Χώρα:
Αλκοολικοί βαθμοί:
Φιάλη:
Εκκαθάριση Όλων
Αποτελέσματα 1 - 19 από 19

Οινοποιία Παρπαρούση Οινάρι 2015 Ερυθρός

Οινοποιία Παρπαρούση Οινάρι 2015 Ερυθρός

Αγιωργίτικο & Μαυροδάφνη Η Οινοποιϊα “Α.Σ.Παρπαρούσης” ιδρύεται το 1974 από τον οινολόγο Θανάση Παρπαρούση με στόχο την παραγωγή εμφιαλωμένων οίνων ποιότητας. Οι εγκαταστάσεις του Οινοποιείου βρίσκονται στο οικογενειακό κτήμα στα Μποζαΐτικα της Πάτρας στις οποίες γίνεται η οινοποίηση, ωρίμανση, παλαίωση και εμφιάλωση των κρασιών. Από τους ιδιόκτητους αμπελώνες στα Μποζαΐτικα της Πάτρας και στο Λάππα Αχαΐας παράγονται τα περισσότερα κρασιά του Οινοποιείου. Επίσης υπάρχει συνεργασία και με επιλεγμένους αμπελουργούς. Η προσωπική ενασχόληση του Θανάση Παρπαρούση με την καλλιέργεια των αμπελώνων ...
8,80 €

Οινοποιία Παρπαρούση Τα Δώρα του Διονύσου Λευκός

Οινοποιία Παρπαρούση Τα Δώρα του Διονύσου Λευκός

Π.Γ.Ε. Αχαία. Σιδερίτης 100%. Τα πρέμνα του σιδερίτη που δώσαν το κρασί είναι κοντά εξήντα ετών, κάτι που αφ'εαυτού του είναι σημαντικό. Σε κάθε περίπτωση η ετερότητα τς ποικιλίας έτσι όπως προσδιορίζεται από μόνη της αλλά και από τον ιδιαίτερο χειρισμό του πολύ σοβαρού Θ.Παρπαρούση, μας δίνει ικανούς λόγους γιά να ασχοληθούμε μαζί της. Εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής..
9,80 €

Οινοποιία Παρπαρούση Λωτός Ροζέ

Οινοποιία Παρπαρούση Λωτός Ροζέ

Π.Γ.Ε. Αχαΐα. Η Οινοποιία Παρπαρούση ιδρύθηκε το 1974, από τον οινολόγο Θανάση Παρπαρούση και τη σύζυγό του Βάσω. Σήμερα, η δεύτερη γενιά (κόρες τους, Εριφύλη και Δήμητρα), συμμετέχει ενεργά σε όλα τα επίπεδα της επιχείρησης. Ωστόσο, ο πρωταρχικός στόχος, δηλαδή η ανάδειξη και η προώθηση των ελληνικών ποικιλιών, που η δυναμική τους επιτρέπει να ενταχθούν επάξια στην παγκόσμια οινική παλέτα, παραμένει. Η Οινοποιία Παρπαρούση παράγει τα περισσότερα κρασιά της από σταφύλι των ιδιόκτητων αμπελώνων της σε Μόβρη Αχαΐας και Μποζαΐτικα Πάτρας, όπου βρίσκεται και το οινοποιείο της. Ένα εντυπωσιακό ...
9,80 €

Οινοποιία Παρπαρούση Petite Fleur Ροζέ

oinotypo_ektos_apothematos_3.png

Οινοποιία Παρπαρούση Petite Fleur Ροζέ

Π.Γ.Ε. Αχαΐα. Η Οινοποιία Παρπαρούση ιδρύθηκε το 1974, από τον οινολόγο Θανάση Παρπαρούση και τη σύζυγό του Βάσω. Σήμερα, η δεύτερη γενιά (κόρες τους, Εριφύλη και Δήμητρα), συμμετέχει ενεργά σε όλα τα επίπεδα της επιχείρησης. Ωστόσο, ο πρωταρχικός στόχος, δηλαδή η ανάδειξη και η προώθηση των ελληνικών ποικιλιών, που η δυναμική τους επιτρέπει να ενταχθούν επάξια στην παγκόσμια οινική παλέτα, παραμένει. Η Οινοποιία Παρπαρούση παράγει τα περισσότερα κρασιά της από σταφύλι των ιδιόκτητων αμπελώνων της σε Μόβρη Αχαΐας και Μποζαΐτικα Πάτρας, όπου βρίσκεται και το οινοποιείο της. Ένα ροζέ απο 100% ...
9,80 €

Οινοποιείο Αρτέμης Καραμολέγκος Terra Nera Assyrtiko Mandilaria Ροζέ

Οινοποιείο Αρτέμης Καραμολέγκος Terra Nera Assyrtiko Mandilaria Ροζέ

Η ιστορία του Οινοποιείου έχει τις ρίζες της στο 1952 και η στροφή προς τη σύγχρονη, ποιοτική παραγωγή ξεκίνησε το 2004, με πρώτο και πιο σημαντικό βήμα την ανανέωση τμήματος των παλαιών αμπελώνων και φύτευση νέων. Άλλα αναμπελώθηκαν με Ασύρτικο, αλλά και σπάνιες ποικιλίες της Σαντορίνης -όπως το Αηδάνι και το Μαυροτράγανο. Η σύγχρονη αντιμετώπιση της δουλειάς στο αμπέλι -το πιο σημαντικό μέρος στην παραγωγή κρασιού- είχε ως επακόλουθο τη δημιουργία ενός σύγχρονου και διαρκώς εξελισσόμενου οινοποιείου που κερδίζει διαρκώς σημαντικές διακρίσεις. ΠΓΕ Κυκλάδες. Μανδηλαριά 80% και Ασύρτικο ...
11,50 €

Οινοποιείο Αρτέμης Καραμολέγκος Terra Nera assyrtiko Λευκός

Οινοποιείο Αρτέμης Καραμολέγκος Terra Nera assyrtiko Λευκός

Η ιστορία του Οινοποιείου έχει τις ρίζες της στο 1952 και η στροφή προς τη σύγχρονη, ποιοτική παραγωγή ξεκίνησε το 2004, με πρώτο και πιο σημαντικό βήμα την ανανέωση τμήματος των παλαιών αμπελώνων και φύτευση νέων. Άλλα αναμπελώθηκαν με Ασύρτικο, αλλά και σπάνιες ποικιλίες της Σαντορίνης -όπως το Αηδάνι και το Μαυροτράγανο. Η σύγχρονη αντιμετώπιση της δουλειάς στο αμπέλι -το πιο σημαντικό μέρος στην παραγωγή κρασιού- είχε ως επακόλουθο τη δημιουργία ενός σύγχρονου και διαρκώς εξελισσόμενου οινοποιείου που κερδίζει διαρκώς σημαντικές διακρίσεις. ΠΓΕ Κυκλάδες. 100% Ασύρτικο. Από νεαρότερα ...
11,50 €

Οινοποιείο Αρτέμης Καραμολέγκος Terra Nera Mandilaria Ερυθρός

Οινοποιείο Αρτέμης Καραμολέγκος Terra Nera Mandilaria Ερυθρός

Η ιστορία του Οινοποιείου έχει τις ρίζες της στο 1952 και η στροφή προς τη σύγχρονη, ποιοτική παραγωγή ξεκίνησε το 2004, με πρώτο και πιο σημαντικό βήμα την ανανέωση τμήματος των παλαιών αμπελώνων και φύτευση νέων. Άλλα αναμπελώθηκαν με Ασύρτικο, αλλά και σπάνιες ποικιλίες της Σαντορίνης -όπως το Αηδάνι και το Μαυροτράγανο. Η σύγχρονη αντιμετώπιση της δουλειάς στο αμπέλι -το πιο σημαντικό μέρος στην παραγωγή κρασιού- είχε ως επακόλουθο τη δημιουργία ενός σύγχρονου και διαρκώς εξελισσόμενου οινοποιείου που κερδίζει διαρκώς σημαντικές διακρίσεις. ΠΓΕ Κυκλάδες. Μανδηλαριά 100%. Παλαιά αμπέλια ...
11,70 €

Οινοποιία Παρπαρούση Οινόφιλος Ερυθρός

Οινοποιία Παρπαρούση Οινόφιλος Ερυθρός

Π.Γ.Ε. Αχαία. Cabernet Sauvignon 85%, Μαυροδάφνη 15% Η Οινοποιϊα “Α.Σ.Παρπαρούσης” ιδρύεται το 1974 από τον οινολόγο Θανάση Παρπαρούση με στόχο την παραγωγή εμφιαλωμένων οίνων ποιότητας. Οι εγκαταστάσεις του Οινοποιείου βρίσκονται στο οικογενειακό κτήμα στα Μποζαΐτικα της Πάτρας στις οποίες γίνεται η οινοποίηση, ωρίμανση, παλαίωση και εμφιάλωση των κρασιών. Από τους ιδιόκτητους αμπελώνες στα Μποζαΐτικα της Πάτρας και στο Λάππα Αχαΐας παράγονται τα περισσότερα κρασιά του Οινοποιείου. Επίσης υπάρχει συνεργασία και με επιλεγμένους αμπελουργούς. Η προσωπική ενασχόληση του Θανάση Παρπαρούση με ...
12,50 €

Οινοποιείο Αρτέμης Καραμολέγκος Πνοή Ημιαφρώδες Ροζέ

Οινοποιείο Αρτέμης Καραμολέγκος Πνοή Ημιαφρώδες Ροζέ

Η ιστορία του Οινοποιείου έχει τις ρίζες της στο 1952 και η στροφή προς τη σύγχρονη, ποιοτική παραγωγή ξεκίνησε το 2004, με πρώτο και πιο σημαντικό βήμα την ανανέωση τμήματος των παλαιών αμπελώνων και φύτευση νέων. Άλλα αναμπελώθηκαν με Ασύρτικο, αλλά και σπάνιες ποικιλίες της Σαντορίνης -όπως το Αηδάνι και το Μαυροτράγανο. Η σύγχρονη αντιμετώπιση της δουλειάς στο αμπέλι -το πιο σημαντικό μέρος στην παραγωγή κρασιού- είχε ως επακόλουθο τη δημιουργία ενός σύγχρονου και διαρκώς εξελισσόμενου οινοποιείου που κερδίζει διαρκώς σημαντικές διακρίσεις.
14,50 €

Οινοποιείο Αρτέμης Καραμολέγκος Πνοή Ημιαφρώδες Λευκός

Οινοποιείο Αρτέμης Καραμολέγκος Πνοή Ημιαφρώδες Λευκός

Η ιστορία του Οινοποιείου έχει τις ρίζες της στο 1952 και η στροφή προς τη σύγχρονη, ποιοτική παραγωγή ξεκίνησε το 2004, με πρώτο και πιο σημαντικό βήμα την ανανέωση τμήματος των παλαιών αμπελώνων και φύτευση νέων. Άλλα αναμπελώθηκαν με Ασύρτικο, αλλά και σπάνιες ποικιλίες της Σαντορίνης -όπως το Αηδάνι και το Μαυροτράγανο. Η σύγχρονη αντιμετώπιση της δουλειάς στο αμπέλι -το πιο σημαντικό μέρος στην παραγωγή κρασιού- είχε ως επακόλουθο τη δημιουργία ενός σύγχρονου και διαρκώς εξελισσόμενου οινοποιείου που κερδίζει διαρκώς σημαντικές διακρίσεις.
14,50 €

Οινοποιείο Αρτέμης Καραμολέγκος SANTORINI Λευκός

Οινοποιείο Αρτέμης Καραμολέγκος SANTORINI Λευκός

Η ιστορία του Οινοποιείου έχει τις ρίζες της στο 1952 και η στροφή προς τη σύγχρονη, ποιοτική παραγωγή ξεκίνησε το 2004, με πρώτο και πιο σημαντικό βήμα την ανανέωση τμήματος των παλαιών αμπελώνων και φύτευση νέων. Άλλα αναμπελώθηκαν με Ασύρτικο, αλλά και σπάνιες ποικιλίες της Σαντορίνης -όπως το Αηδάνι και το Μαυροτράγανο. Η σύγχρονη αντιμετώπιση της δουλειάς στο αμπέλι -το πιο σημαντικό μέρος στην παραγωγή κρασιού- είχε ως επακόλουθο τη δημιουργία ενός σύγχρονου και διαρκώς εξελισσόμενου οινοποιείου που κερδίζει διαρκώς σημαντικές διακρίσεις. ΠΟΠ Σαντορίνη. Ασύρτικο 90% και 10% Αθήρι και ...
16,50 €

Οινοποιείο Αρτέμης Καραμολέγκος Aidani Λευκός

Οινοποιείο Αρτέμης Καραμολέγκος Aidani Λευκός

Η ιστορία του Οινοποιείου έχει τις ρίζες της στο 1952 και η στροφή προς τη σύγχρονη, ποιοτική παραγωγή ξεκίνησε το 2004, με πρώτο και πιο σημαντικό βήμα την ανανέωση τμήματος των παλαιών αμπελώνων και φύτευση νέων. Άλλα αναμπελώθηκαν με Ασύρτικο, αλλά και σπάνιες ποικιλίες της Σαντορίνης -όπως το Αηδάνι και το Μαυροτράγανο. Η σύγχρονη αντιμετώπιση της δουλειάς στο αμπέλι -το πιο σημαντικό μέρος στην παραγωγή κρασιού- είχε ως επακόλουθο τη δημιουργία ενός σύγχρονου και διαρκώς εξελισσόμενου οινοποιείου που κερδίζει διαρκώς σημαντικές διακρίσεις. ΠΓΕ Κυκλάδες. Το σταφύλι προέρχεται από τρείς ...
16,60 €

Οινοποιία Παρπαρούση Ταώς Ερυθρός

Οινοποιία Παρπαρούση Ταώς Ερυθρός

ΤΟΠΙΚΟΣ ΑΧΑΪΚΟΣ ΟΙΝΟΣ Μαυροδάφνη 100%. Η Οινοποιϊα “Α.Σ.Παρπαρούσης” ιδρύεται το 1974 από τον οινολόγο Θανάση Παρπαρούση με στόχο την παραγωγή εμφιαλωμένων οίνων ποιότητας. Οι εγκαταστάσεις του Οινοποιείου βρίσκονται στο οικογενειακό κτήμα στα Μποζαΐτικα της Πάτρας στις οποίες γίνεται η οινοποίηση, ωρίμανση, παλαίωση και εμφιάλωση των κρασιών. Από τους ιδιόκτητους αμπελώνες στα Μποζαΐτικα της Πάτρας και στο Λάππα Αχαΐας παράγονται τα περισσότερα κρασιά του Οινοποιείου. Επίσης υπάρχει συνεργασία και με επιλεγμένους αμπελουργούς. Η προσωπική ενασχόληση του Θανάση Παρπαρούση με την καλλιέργεια ...
23,50 €

Οινοποιείο Αρτέμης Καραμολέγκος Assyrtiko 34 Λευκός

Οινοποιείο Αρτέμης Καραμολέγκος Assyrtiko 34 Λευκός

Στη μύτη επικρατεί η χαρακτηριστική ορυκτότητα συνοδευόμενη από φρουτώδεις νύξεις ροδάκινου και αχλαδιού αλλά και βοτανικές (τσάι, χαμομήλι). Το στόμα πλούσιο και ταυτόχρονα ευγενικό. Η κρεμμώδης υφή ισορροπεί θαυμάσια το νεύρο του και την υψηλή οξύτητα του Ασύρτικου. Γεμάτο, συμπυκνωμένο κρασί με φινετσάτη πολυπλοκότητα και μεγάλη αλμυρή διάρκεια στο στόμα.
24,40 €

Οινοποιία Παρπαρούση Νεμέα Επιλεγμένος Ερυθρός

Οινοποιία Παρπαρούση Νεμέα Επιλεγμένος Ερυθρός

ΟΠΑΠ : Νεμέα. 100% Αγιωργίτικο. Ένα κρασί από επιλεγμένα αμπέλια στην προνομιούχα θέση Γυμνό της Νεμέας, που ωριμάζει για 2 χρόνια σε νέα δρύινα Γαλλικά βαρέλια.
25,00 €

Οινοποιείο Αρτέμης Καραμολέγκος NYKTERI Λευκός

Οινοποιείο Αρτέμης Καραμολέγκος NYKTERI Λευκός

Η ιστορία του Οινοποιείου έχει τις ρίζες της στο 1952 και η στροφή προς τη σύγχρονη, ποιοτική παραγωγή ξεκίνησε το 2004, με πρώτο και πιο σημαντικό βήμα την ανανέωση τμήματος των παλαιών αμπελώνων και φύτευση νέων. Άλλα αναμπελώθηκαν με Ασύρτικο, αλλά και σπάνιες ποικιλίες της Σαντορίνης -όπως το Αηδάνι και το Μαυροτράγανο. Η σύγχρονη αντιμετώπιση της δουλειάς στο αμπέλι -το πιο σημαντικό μέρος στην παραγωγή κρασιού- είχε ως επακόλουθο τη δημιουργία ενός σύγχρονου και διαρκώς εξελισσόμενου οινοποιείου που κερδίζει διαρκώς σημαντικές διακρίσεις. ΠΟΠ Σαντορίνη. Ασύρτικο 90% και 10% Αθήρι και ...
27,90 €

Οινοποιείο Αρτέμης Καραμολέγκος Vinsanto Santorini (500ml) Λευκός

Οινοποιείο Αρτέμης Καραμολέγκος Vinsanto Santorini (500ml) Λευκός

Η ιστορία του Οινοποιείου έχει τις ρίζες της στο 1952 και η στροφή προς τη σύγχρονη, ποιοτική παραγωγή ξεκίνησε το 2004, με πρώτο και πιο σημαντικό βήμα την ανανέωση τμήματος των παλαιών αμπελώνων και φύτευση νέων. Άλλα αναμπελώθηκαν με Ασύρτικο, αλλά και σπάνιες ποικιλίες της Σαντορίνης -όπως το Αηδάνι και το Μαυροτράγανο. Η σύγχρονη αντιμετώπιση της δουλειάς στο αμπέλι -το πιο σημαντικό μέρος στην παραγωγή κρασιού- είχε ως επακόλουθο τη δημιουργία ενός σύγχρονου και διαρκώς εξελισσόμενου οινοποιείου που κερδίζει διαρκώς σημαντικές διακρίσεις. ΠΟΠ Σαντορίνη. Ασύρτικο 85% και 15% Αηδάνι. ...
33,00 €

Οινοποιείο Αρτέμης Καραμολέγκος Μαυροτράγανο Ερυθρός

Οινοποιείο Αρτέμης Καραμολέγκος Μαυροτράγανο Ερυθρός

Η ιστορία του Οινοποιείου έχει τις ρίζες της στο 1952 και η στροφή προς τη σύγχρονη, ποιοτική παραγωγή ξεκίνησε το 2004, με πρώτο και πιο σημαντικό βήμα την ανανέωση τμήματος των παλαιών αμπελώνων και φύτευση νέων. Άλλα αναμπελώθηκαν με Ασύρτικο, αλλά και σπάνιες ποικιλίες της Σαντορίνης -όπως το Αηδάνι και το Μαυροτράγανο. Η σύγχρονη αντιμετώπιση της δουλειάς στο αμπέλι -το πιο σημαντικό μέρος στην παραγωγή κρασιού- είχε ως επακόλουθο τη δημιουργία ενός σύγχρονου και διαρκώς εξελισσόμενου οινοποιείου που κερδίζει διαρκώς σημαντικές διακρίσεις. ΠΓΕ Κυκλάδες. Μαυροτράγανο 100%. Δύο ...
34,00 €

Οινοποιείο Αρτέμης Καραμολέγκος Pyritis Santorini Mega Cuvee Λευκός

Οινοποιείο Αρτέμης Καραμολέγκος Pyritis Santorini Mega Cuvee Λευκός

Η ιστορία του Οινοποιείου έχει τις ρίζες της στο 1952 και η στροφή προς τη σύγχρονη, ποιοτική παραγωγή ξεκίνησε το 2004, με πρώτο και πιο σημαντικό βήμα την ανανέωση τμήματος των παλαιών αμπελώνων και φύτευση νέων. Άλλα αναμπελώθηκαν με Ασύρτικο, αλλά και σπάνιες ποικιλίες της Σαντορίνης -όπως το Αηδάνι και το Μαυροτράγανο. Η σύγχρονη αντιμετώπιση της δουλειάς στο αμπέλι -το πιο σημαντικό μέρος στην παραγωγή κρασιού- είχε ως επακόλουθο τη δημιουργία ενός σύγχρονου και διαρκώς εξελισσόμενου οινοποιείου που κερδίζει διαρκώς σημαντικές διακρίσεις. ΠΟΠ Σαντορίνη. 100% Ασύρτικο. O Πυρίτης ...
37,50 €

ΟΙΝΟΤΥΠΟ