Το καλάθι σας είναι άδειο.
 x 

Your shopping cart is empty!

Σύνολο 0,00 €
Τιμή
€ € 
Χρώμα Οίνου:
Τύπος:
Ποικιλίες σταφυλιού:
Εσοδείας:
Παραγωγός:
Περιοχή:
Χώρα:
Αλκοολικοί βαθμοί:
Φιάλη:
Εκκαθάριση Όλων
Αποτελέσματα 1 - 11 από 11

Κτήμα Χρυσοχόου Άσπρο από Μαύρο (750ml) Λευκός

Κτήμα Χρυσοχόου Άσπρο από Μαύρο (750ml) Λευκός

ΠΓΕ Ημαθία. Τέσσερα χιλιόμετρα έξω από την «πόλη του οίνου και της αμπέλου», τη Νάουσα, βρίσκεται η περιοχή της Στράντζας. Εκεί στις Νοτιοανατολικές πλαγιές του Βερμίου, σε υψόμετρο 250 μέτρων από την επιφάνεια της θάλασσας, μέσα στον ομφαλό της ζώνης «Ο.Π.Α.Π. ΝΑΟΥΣΑ» βρίσκονται οι αμπελώνες του Κτήματος Χρυσοχόου. 100% Ξινόμαυρο. Ακολουθείται η μέθοδος ¨blanc de noir¨, δηλαδή η απόκτηση σε ποσοστό μόλις 40% του λευκού γλεύκους των ερυθρών σταφυλιών με προσεκτικό εκραγισμό και αποχύμωση χωρίς επίδραση πίεσης, έτσι ώστε να μην περιέχονται σε αυτό οι χρωστικές και λοιπές φαινολικές ουσίες ...
8,00 €

Κτήμα Χρυσοχόου Νάουσα (2015) (750ml) Ερυθρός

oinotypo_ektos_apothematos_3.png

Κτήμα Χρυσοχόου Νάουσα (2015) (750ml) Ερυθρός

Π.Ο.Π. Νάουσα. Τέσσερα χιλιόμετρα έξω από την «πόλη του οίνου και της αμπέλου», τη Νάουσα, βρίσκεται η περιοχή της Στράντζας. Εκεί στις Νοτιοανατολικές πλαγιές του Βερμίου, σε υψόμετρο 250 μέτρων από την επιφάνεια της θάλασσας, μέσα στον ομφαλό της ζώνης «Ο.Π.Α.Π. ΝΑΟΥΣΑ» βρίσκονται οι αμπελώνες του Κτήματος Χρυσοχόου. Στους ιδιόκτητους αυτούς αμπελώνες καλλιεργούνται διάφορες λευκές και κόκκινες ποικιλίες. Για αυτό το κρασί: ακολουθείται η κλασική μέθοδος ερυθρής οινοποίησης με θερμοκρασίες ζύμωσης 28 - 30° C και παραμονή των στεμφύλων με τον χυμό πέντε ημερών. Μετά την αλκοολική και την ...
8,80 €

Κτήμα Χρυσοχόου Μαύρο Χρυσοχόου (750ml) Ερυθρός

Κτήμα Χρυσοχόου Μαύρο Χρυσοχόου (750ml) Ερυθρός

ΠΓΕ Νάουσα. Τέσσερα χιλιόμετρα έξω από την «πόλη του οίνου και της αμπέλου», τη Νάουσα, βρίσκεται η περιοχή της Στράντζας. Εκεί στις Νοτιοανατολικές πλαγιές του Βερμίου, σε υψόμετρο 250 μέτρων από την επιφάνεια της θάλασσας, μέσα στον ομφαλό της ζώνης «Ο.Π.Α.Π. ΝΑΟΥΣΑ» βρίσκονται οι αμπελώνες του Κτήματος Χρυσοχόου. 80% Merlot και 20% Ξινόμαυρο. Ακολουθείται η κλασική μέθοδος ερυθρής οινοποίησης με θερμοκρασίες ζύμωσης 28 - 30° C και παραμονή των στεμφύλων με τον χυμό πέντε ημερών. Μετά την αλκοολική και την μηλογαλακτική ζύμωση ωριμάζει για 12 μήνες σε δρύινα βαρέλια.
9,60 €

Κτήμα Χρυσοχόου Syrah Χρυσοχόου (750ml) Ερυθρός

Κτήμα Χρυσοχόου Syrah Χρυσοχόου (750ml) Ερυθρός

ΠΓΕ Ημαθία. Τέσσερα χιλιόμετρα έξω από την «πόλη του οίνου και της αμπέλου», τη Νάουσα, βρίσκεται η περιοχή της Στράντζας. Εκεί στις Νοτιοανατολικές πλαγιές του Βερμίου, σε υψόμετρο 250 μέτρων από την επιφάνεια της θάλασσας, μέσα στον ομφαλό της ζώνης «Ο.Π.Α.Π. ΝΑΟΥΣΑ» βρίσκονται οι αμπελώνες του Κτήματος Χρυσοχόου. 100% Syrah Ακολουθείται η κλασική μέθοδος ερυθρής οινοποίησης με θερμοκρασίες ζύμωσης 28 – 30° C και παραμονή των στεμφύλων με τον χυμό πέντε ημερών. Ωριμάζει πάνω στις λεπτές οινολάσπες του σε γαλλικά δρύινα βαρέλια για 10 μήνες
10,20 €

Κτήμα Χρυσοχόου Πρεκνιάρικο (750ml) Λευκός

Κτήμα Χρυσοχόου Πρεκνιάρικο (750ml) Λευκός

ΠΓΕ Ημαθία. Τέσσερα χιλιόμετρα έξω από την «πόλη του οίνου και της αμπέλου», τη Νάουσα, βρίσκεται η περιοχή της Στράντζας. Εκεί στις Νοτιοανατολικές πλαγιές του Βερμίου, σε υψόμετρο 250 μέτρων από την επιφάνεια της θάλασσας, μέσα στον ομφαλό της ζώνης «Ο.Π.Α.Π. ΝΑΟΥΣΑ» βρίσκονται οι αμπελώνες του Κτήματος Χρυσοχόου. 100% Πρικνάδι. Ακολουθείται η κλασική μέθοδος λευκής οινοποίησης με θερμοκρασίες ζύμωσης 15 – 18° C. Ωριμάζει για 6 μήνες σε γαλλικά δρύινα βαρέλια.
11,80 €

Κτήμα Χρυσοχόου Ξινόμαυρο 2012 Ερυθρός

Κτήμα Χρυσοχόου Ξινόμαυρο 2012 Ερυθρός

ΠΓΕ Νάουσα. Τέσσερα χιλιόμετρα έξω από την «πόλη του οίνου και της αμπέλου», τη Νάουσα, βρίσκεται η περιοχή της Στράντζας. Εκεί στις Νοτιοανατολικές πλαγιές του Βερμίου, σε υψόμετρο 250 μέτρων από την επιφάνεια της θάλασσας, μέσα στον ομφαλό της ζώνης «Ο.Π.Α.Π. ΝΑΟΥΣΑ» βρίσκονται οι αμπελώνες του Κτήματος Χρυσοχόου. 100% Ξινόμαυρο κολουθείται η κλασική μέθοδος ερυθρής οινοποίησης με θερμοκρασίες ζύμωσης 28 – 30° C και παραμονή των στεμφύλων με τον χυμό πέντε ημερών. Μετά την αλκοολική και την μηλογαλακτική ζύμωση ωριμάζει για 12 μήνες σε δρύινα βαρέλια και μετά την εμφιάλωση του, στην ...
11,90 €

Οινοποιία Αϊβαλή ΝΕΜΕΑ 2017 Ερυθρός

Οινοποιία Αϊβαλή ΝΕΜΕΑ 2017 Ερυθρός

Ο Χρήστος Αϊβαλής, ιδιόρρυθμος, εκρηκτικός, πληθωρικός, δεν κρύβει το πάθος του για το αμπέλι και εργάζεται σκληρά σε αυτό, φροντίζοντας να γίνονται ελάχιστες λιπάνσεις και να διατηρούνται οι στρεμματικές αποδόσεις χαμηλά (150-550 κιλά το στρέμμα). Τα αμπέλια του βρίσκονται σε επιλεκτικά αμπελοτόπια της περιοχής και τα κρασιά, που δεν τα σταθεροποιεί και δεν τα φιλτράρει, χαρακτηρίζονται από την πολυπλοκότητα και την ιδιαίτερη δυνατότητα παλαίωσης και δεν είναι τυχαίο ότι τα κρασιά από την Οινοποιία Αϊβαλή κέρδισαν επάξια τη θέση τους ανάμεσα στα κορυφαία της Νεμέας. ΟΠΑΠ Νεμέα. 100% ...
12,60 €

Κτήμα Χρυσοχόου Ξινόμαυρο 2008 Ερυθρός

Κτήμα Χρυσοχόου Ξινόμαυρο 2008 Ερυθρός

ΠΓΕ Νάουσα. Τέσσερα χιλιόμετρα έξω από την «πόλη του οίνου και της αμπέλου», τη Νάουσα, βρίσκεται η περιοχή της Στράντζας. Εκεί στις Νοτιοανατολικές πλαγιές του Βερμίου, σε υψόμετρο 250 μέτρων από την επιφάνεια της θάλασσας, μέσα στον ομφαλό της ζώνης «Ο.Π.Α.Π. ΝΑΟΥΣΑ» βρίσκονται οι αμπελώνες του Κτήματος Χρυσοχόου. 100% Ξινόμαυρο κολουθείται η κλασική μέθοδος ερυθρής οινοποίησης με θερμοκρασίες ζύμωσης 28 – 30° C και παραμονή των στεμφύλων με τον χυμό πέντε ημερών. Μετά την αλκοολική και την μηλογαλακτική ζύμωση ωριμάζει για 12 μήνες σε δρύινα βαρέλια και μετά την εμφιάλωση του, στην ...
14,90 €

Κτήμα Χρυσοχόου Ξινόμαυρο 2010 Ερυθρός

Κτήμα Χρυσοχόου Ξινόμαυρο 2010 Ερυθρός

ΠΓΕ Νάουσα. Τέσσερα χιλιόμετρα έξω από την «πόλη του οίνου και της αμπέλου», τη Νάουσα, βρίσκεται η περιοχή της Στράντζας. Εκεί στις Νοτιοανατολικές πλαγιές του Βερμίου, σε υψόμετρο 250 μέτρων από την επιφάνεια της θάλασσας, μέσα στον ομφαλό της ζώνης «Ο.Π.Α.Π. ΝΑΟΥΣΑ» βρίσκονται οι αμπελώνες του Κτήματος Χρυσοχόου. 100% Ξινόμαυρο κολουθείται η κλασική μέθοδος ερυθρής οινοποίησης με θερμοκρασίες ζύμωσης 28 – 30° C και παραμονή των στεμφύλων με τον χυμό πέντε ημερών. Μετά την αλκοολική και την μηλογαλακτική ζύμωση ωριμάζει για 12 μήνες σε δρύινα βαρέλια και μετά την εμφιάλωση του, στην ...
16,20 €

Οινοποιία Αϊβαλή Μονοπάτι 2016 Ερυθρός

Οινοποιία Αϊβαλή Μονοπάτι 2016 Ερυθρός

Ο Χρήστος Αϊβαλής, ιδιόρρυθμος, εκρηκτικός, πληθωρικός, δεν κρύβει το πάθος του για το αμπέλι και εργάζεται σκληρά σε αυτό, φροντίζοντας να γίνονται ελάχιστες λιπάνσεις και να διατηρούνται οι στρεμματικές αποδόσεις χαμηλά (150-550 κιλά το στρέμμα). Τα αμπέλια του βρίσκονται σε επιλεκτικά αμπελοτόπια της περιοχής και τα κρασιά, που δεν τα σταθεροποιεί και δεν τα φιλτράρει, χαρακτηρίζονται από την πολυπλοκότητα και την ιδιαίτερη δυνατότητα παλαίωσης και δεν είναι τυχαίο ότι τα κρασιά από την Οινοποιία Αϊβαλή κέρδισαν επάξια τη θέση τους ανάμεσα στα κορυφαία της Νεμέας. ΟΠΑΠ Νεμέα. 100% ...
22,30 €

Οινοποιία Αϊβαλή Τέσσερα '4' (2014) Ερυθρός

Οινοποιία Αϊβαλή Τέσσερα '4' (2014) Ερυθρός

Ο Χρήστος Αϊβαλής, ιδιόρρυθμος, εκρηκτικός, πληθωρικός, δεν κρύβει το πάθος του για το αμπέλι και εργάζεται σκληρά σε αυτό, φροντίζοντας να γίνονται ελάχιστες λιπάνσεις και να διατηρούνται οι στρεμματικές αποδόσεις χαμηλά (150-550 κιλά το στρέμμα). Τα αμπέλια του βρίσκονται σε επιλεκτικά αμπελοτόπια της περιοχής και τα κρασιά, που δεν τα σταθεροποιεί και δεν τα φιλτράρει, χαρακτηρίζονται από την πολυπλοκότητα και την ιδιαίτερη δυνατότητα παλαίωσης και δεν είναι τυχαίο ότι τα κρασιά από την Οινοποιία Αϊβαλή κέρδισαν επάξια τη θέση τους ανάμεσα στα κορυφαία της Νεμέας. Το 4 όπως λέει και τ’ ...
73,00 €