Το καλάθι σας είναι άδειο.
 x 

Your shopping cart is empty!

Σύνολο 0,00 €
Τιμή
€ € 
Χρώμα Οίνου:
Τύπος:
Ποικιλίες σταφυλιού:
Εσοδείας:
Παραγωγός:
Περιοχή:
Χώρα:
Αλκοολικοί βαθμοί:
Φιάλη:
Εκκαθάριση Όλων
Αποτελέσματα 1 - 5 από 5

Οινοποιείο Μαραγκάκη 8η Τέχνη Λευκός (750 ml)

Οινοποιείο Μαραγκάκη 8η Τέχνη Λευκός (750 ml)

Προέρχεται από την ποικιλία Βιδιανό της περιοχής Δαφνών, Κρήτης ( Π.Γ.Ε Κρήτη). Πρόκειται για ένα αρωματικό και ισορροπημένο, με έντονα αρώματα φρούτα, όπως αχλάδι και βερίκοκο, αλλά και ξηρούς καρπούς στα αρώματα και τη γεύση. Διαθέτη επίγευση πλούσια και δροσερή.
9,70 €

Οινοποιείο Μαραγκάκη Symphoni-A Λευκός (750 ml)

Οινοποιείο Μαραγκάκη Symphoni-A Λευκός (750 ml)

Ένα ευχάριστο και δροσερό λευκό κρασί της ποικιλίας Μαλβαζία από τα Σταυράκια Ηρακλείου, στην Kρήτη (Π.Γ.Ε. Kρήτη). Έχει αρώματα λουλουδιών και γεύση λευκών φρούτων. Ξεχωρίζει για την πολύ καλή οξύτητα και επίγευση που διαρκεί.
9,70 €

Οινοποιείο Μαραγκάκη 8η Τέχνη Ερυθρός (750 ml)

Οινοποιείο Μαραγκάκη 8η Τέχνη Ερυθρός (750 ml)

Προέρχεται από ποικιλίες Syrah και Cabernet Sauvignon της περιοχής Σταυράκια Ηρακλείου, Kρήτη ( Π.Γ.Ε Kρήτη). Πρόκειται για ένα πικάντικο ερυθρό κρασί με επίγευση από κόκκινα φρούτα του δάσους και βανίλια του ξύλου, μαζί με νότες από σκούρα σοκολάτα και πικάντικα μπαχαρικά στη μύτη. Έχει στόμα πλούσιο αλλά μαλακό.
10,50 €

Οινοποιείο Μαραγκάκη Sohoro Ερυθρός (750 ml)

Οινοποιείο Μαραγκάκη Sohoro Ερυθρός (750 ml)

Προέρχεται από ποικιλίες Syrah και Cabernet Sauvignon της περιοχής Σταυράκια Ηρακλείου, Kρήτη ( Π.Γ.Ε Kρήτη). Πρόκειται για ένα πλούσιο ερυθρό κρασί με εξαιρετικές τανίνες και επίγευση που διαρκεί και θυμίζει έντονα κόκκινα ώριμα φρούτα, πικάντικα μπαχαρικά και λίγο καπνό να το χαρακτηρίζουν.
15,30 €

Οινοποιείο Μαραγκάκη Sohoro Λευκός (750 ml)

Οινοποιείο Μαραγκάκη Sohoro Λευκός (750 ml)

Ξηρός Οίνος, Π.Γ.Ε =Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη ΚΡΗΤΗ, από τις ποικιλίες Chardonnay 50% και Βιδιανό 50% από σταφύλια που παράγονται στην περιοχή των Δαφνών και υψόμετρο 350 m, Τοπωνύμιο αμπελώνα Ξερολιά. Έδαφος Ασβεστολιθικό και απόδοση 300-400 κιλά ανά στρέμμα. Το μισό μείγμα ζυμώνει σε δεξαμενή και το άλλο μισό σε βαρέλι σε ηλικίας 1 χρόνου (και μεσαίου καψίματος). Μετά τη ζύμωση, ακολουθεί δευτερογενής ζύμωση( μηλογαλακτική) και μέσα στα βαρέλια και μέσα στη δεξαμενή. Μετά, το κρασί (δεξαμενής και βαρελιών ) ενοποιείται, (γίνεται βέβαια επιλογή του ποσοστιαίας συμμετοχής από το ...
15,30 €

ΟΙΝΟΤΥΠΟ