Το καλάθι σας είναι άδειο.
 x 

Your shopping cart is empty!

Σύνολο 0,00 €
Τιμή
€ € 
Χρώμα Οίνου:
Τύπος:
Εσοδείας:
Παραγωγός:
Περιοχή:
Χώρα:
Αλκοολικοί βαθμοί:
Φιάλη:
Εκκαθάριση Όλων
Αποτελέσματα 1 - 9 από 9

Λυραράκης Kotsifali (750ml) Ερυθρός

Λυραράκης Kotsifali (750ml) Ερυθρός

Το Κοτσιφάλι, μια ευγενική αλλά δύσκολη ποικιλία της Κρήτης, μας δείχνει εδώ τον καλό του εαυτό και τη δυναμική που παρουσιάζει στην καλή, προσεκτική μονοποικιλιακή του οινοποίηση.
5,50 €

Λυραράκης Vilana (750ml) Λευκός

Λυραράκης Vilana (750ml) Λευκός

100% Βηλάνα. Η χαρακτηριστικότερη ποικιλία της Κρήτης. Το Αμπελοτόπι βρίσκεται στα 500m υψόμετρο στην περιοχή Αλάγνι, σε μια πλαγιά μέτριας κλίσης και δεν αρδεύεται. Συλλέγεται με το χέρι κατά τη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας του Σεπτεμβρίου. Η ζύμωση διεξήχθη σε δεξαμενή από ανοξείδωτο χάλυβα στους 16 ° C - 18 ° C.
5,50 €

Λυραράκης Legacy White (750ml) Λευκός

Λυραράκης Legacy White (750ml) Λευκός

Ένα πραγματικά πλούσιο κρασί, ένας πολύ ωραίος συνδυασμός της Βηλάνας, του Μοσχάτου και του Sauvignon Blanc, με φρεσκάδα που φαίνεται από την πρώτη μέχρι και την τελευταία στιγμή.
8,40 €

Λυραράκης Ασύρτικο Βοϊλα (750ml) Λευκός

Λυραράκης Ασύρτικο Βοϊλα (750ml) Λευκός

Ασύρτικο 100%. Από παλιά ξερικά αμπέλια στη θέση Βόϊλα της Σητείας σε υψόμετρο σχεδόν 600 μέτρων και αποδόσεις της τάξης των 700 κιλών. Είναι ένα κρασί που αν και από την Κρήτη, ένα από τα πιο ζεστά μεσοκλίματα, ξεχωρίζει για την υψηλή φυσική οξύτητα και τον ορυκτό χαρακτήρα.
8,50 €

Λυραράκης Legacy Red (750ml) Ερυθρός

Λυραράκης Legacy Red (750ml) Ερυθρός

Ο οικογενειακός αμπελώνας του Κτήματος καλύπτει έκταση 150 στρεμμάτων, σε χαλικώδες έδαφος πάνω σε ασβεστόλιθο και βρίσκεται σε μέσο υψόμετρο 550 μέτρων. Από τα τέλη της δεκαετίας του ’80, μεγάλη σημασία δίνεται στις σπάνιες κρητικές ποικιλίες: Συγκεκριμένα οι λευκές «Δαφνί» και «Πλυτό» που διασώθηκαν από την εξαφάνιση και αναδείχτηκαν από την οικογένεια αποτελούν το καμάρι του αμπελουργού Μανώλη Λυραράκη, και συμπληρώνονται από τις Βηλάνα, Μοσχάτο Λευκό αλλά και την ευγενική Sauvignon Blanc. Στις τις ερυθρές οι τοπικές Κοτσιφάλι, Μαντηλάρι, Μοσχάτο μαύρο συμπληρώνονται από τις ξενικές Syrah, ...
9,40 €

Λυραράκης Vilana Pirovolikes (750ml) Λευκός

Λυραράκης Vilana Pirovolikes (750ml) Λευκός

100% Βηλάνα. Η χαρακτηριστικότερη ποικιλία της Κρήτης. Ο ηλικίας 30 ετών αμπελώνας “Πυροβολικές” είναι φυτεμένος με την ποικιλία Βηλάνα, και διατηρεί ακόμα τον παραδοσιακό τρόπο κλαδέματος σε κυπελλοειδή μορφή.Θεωρείται ένα από τα πιο προνομιούχα αμπελοτόπια της περιοχής μας. Βρίσκεται στα 650m, σε μια πλαγιά μέτριας κλίσης, με νοτιοανατολική έκθεση και πετρώδες έδαφος, και μας δίνει ένα οίνο υψηλής συμπύκνωσης και αρωματικής έκφρασης. Οινοποιείται με τη μέθοδο ‘Προζυμωτικής Εκχύλισης’ και το 30% του οίνου ωριμάζει για 2 μήνες σε νέα γαλλικά δρύινα βαρέλια.
12,00 €

Λυραράκης Vidiano Ippodromos (750ml) Λευκός

Λυραράκης Vidiano Ippodromos (750ml) Λευκός

100% Βιδιανό. Ο αμπελώνας στη θέση “Ιππόδρομος” βρίσκεται στην κορυφή μιας βουνοπλαγιάς, σε υψόμετρο 610μ, πάνω σε αργιλοπετρώδη εδάφη. Η πολλά υποσχόμενη κρητική γηγενής ποικιλία Βιδιανό, αναδεικνύει εξαιρετικά τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της στον συγκεκριμένο αμπελώνα . Σύντομο πέρασμα από γαλλικά δρύινα βαρέλια.
14,50 €

Λυραράκης Θραψαθήρι 'Αρμί' (750ml) Λευκός

Λυραράκης Θραψαθήρι 'Αρμί' (750ml) Λευκός

Οι Τοπικές ποικιλίες της Κρήτης και πολλές είναι και εξαιρετικά ενδιαφέρουσες. Δεν έχουν όμως όλες δώσει το πραγματικό δυναμικό τους. Το Θραψαθήρι είναι μια από αυτές... Ο Λυραράκης όμως τόλμησε: Και Θραψαθήρι... και βαρελάτο! Armi "είναι η λέξη που χρησιμοποιούμε στην κρητική διάλεκτο για να καθορίσουμε την κορυφή ενός βουνού.Ο αμπελώνας που ονομάζεται" Armi " βλέπει προς την ανατολή και βρίσκεται σε υψόμετρο 500 μ. Το έδαφος μέσης γονιμότητας σε συνδυασμό με τη συνεχή επιρροή ευεργετικών άνεμων, συνθέτουν ένα μοναδικό μικροκλίμα.Σε αυτές τις ειδικές συνθήκες, η ποικιλία θραψαθήρι μπορεί να ...
15,30 €

Λυραράκης Cabernet - Merlot OAK AGED (750ml) Ερυθρός

Λυραράκης Cabernet - Merlot OAK AGED (750ml) Ερυθρός

Tα κόκκινα κρασιά του Λυραράκη, είτε μονοποικιλιακά είτε πολυποικιλιακά, είναι όλα εντυπωσιακά. Εδώ, οι 8 μήνες παραμονής στα δρύινα βαρέλια αλλά και η ποικιλιακή σύνθεση επιτρέπουν στο όμορφο αυτό κρασί να παλαιώσει και να αναδείξει ακόμα περισσότερο τα χαρακτηριστικά των ποικιλιών του.
18,50 €

ΟΙΝΟΤΥΠΟ