Το καλάθι σας είναι άδειο.
 x 

Your shopping cart is empty!

Σύνολο 0,00 €
Τιμή
€ € 
Χρώμα Οίνου:
Τύπος:
Ποικιλίες σταφυλιού:
Εσοδείας:
Παραγωγός:
Περιοχή:
Χώρα:
Αλκοολικοί βαθμοί:
Φιάλη:
Εκκαθάριση Όλων
Αποτελέσματα 1 - 9 από 9

Santo Wines ATHIRI AIDANI ASSURTIKO Λευκός

Santo Wines ATHIRI AIDANI ASSURTIKO Λευκός

3 λευκές ποικιλίες μαζί – το Αθήρι, το Αηδάνι και το Ασύρτικο- σε μια γενναιόδωρη έκφραση των χαρακτηριστικών του ηφαιστειογενούς αμπελώνα της Σαντορίνης.
10,20 €

Santo Wines Καμένη (750ml) Ερυθρός

Santo Wines Καμένη (750ml) Ερυθρός

Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη (Π.Γ.Ε.) Τα σταφύλια "λιάζονται" 1-2 ημέρες πριν την κλασσική ερυθρή οινοποίηση. Πλούσιος οίνος, παλαιωμένος 2 χρόνια σε δρύινα βαρέλια.
15,00 €

Santo Wines SANTORINI NYKTERI Λευκός

Santo Wines SANTORINI NYKTERI Λευκός

ΠΟΠ (Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης) Σαντορίνη. 3 μήνες στο βαρέλι. 75% Ασύρτικο, 15% Αθήρι,  10% Αηδάνι
16,00 €

Santo Wines SANTORINI ASSYRTIKO Λευκός

Santo Wines SANTORINI ASSYRTIKO Λευκός

ΠΟΠ (Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης) Σαντορίνη. Μια κλασική αποτύπωση της ποικιλίας Ασύρτικο που θριαμβεύει στο ηφαιστειογενές έδαφος της Σαντορίνης.
16,90 €

Santo Wines SANTORINI ASSYRTIKO RESERVE (750ml) Λευκός

oinotypo_ektos_apothematos.png

Santo Wines SANTORINI ASSYRTIKO RESERVE (750ml) Λευκός

ΠΟΠ (Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης) Σαντορίνη. Οινοποίηση σε δρύινα βαρέλια.Παλαίωση 6 μήνες στο βαρέλι, τουλάχιστον 6 μήνες στη φιάλη. Ένα ξεχωριστό παράδειγμα Ασύρτικου με ωρίμαση σε βαρέλι.
17,20 €

Santo Wines Santo Brut Sparkling

Santo Wines Santo Brut Sparkling

100% Ασύρτικο Σαντορίνης Το SANTO SPARKLING από το 2014, είναι ο πρώτος αφρώδης οίνος που παράγεται από οινοποιείο της Σαντορίνης. Οινοποιείτε με την παραδοσιακή μέθοδο της Σαμπάνιας, δηλαδή με τη δευτερογενή ζύμωση στη φιάλη. Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό: ένα αφρώδες ξηρό, ντελικάτο, με λαμπερές παιχνιδιάρες φυσαλίδες και εκφραστικά αρώματα που θυμίζουν λευκόσαρκα φρούτα, μέλι και ζύμη.
24,00 €

Santo Wines Σαντορίνη Vinsanto (2010) Λευκός

Santo Wines Σαντορίνη Vinsanto (2010) Λευκός

ΠΟΠ (Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης) Σαντορίνη. Οίνος λευκός φυσικώς γλυκός από λιασμένα σταφύλια. 85% Ασύρτικο, 15% Αηδάνι Λιάσιμο των σταφυλιών για 8-10 μέρες, ζύμωση 40 ημέρες σε ανοξείδωτες δεξαμενές Παλαίωση 3 χρόνια σε βαρέλια 225 λίτρων από γαλλική δρύ, τέταρτης και πέμπτης χρήσης. Επιπλέον παλαίωση στη φιάλη πριν τη διάθεση στην αγορά
24,90 €

Santo Wines Santorini Assyrtiko Grande Reserve (750ml) Λευκός

Santo Wines Santorini Assyrtiko Grande Reserve (750ml) Λευκός

ΠΟΠ Σαντορίνη. Ο αμπελώνας της Σαντορίνης εκτείνεται σήμερα σε 13.000 στρέμματα, είναι μοναδικός στον κόσμο και αποτελεί παγκόσμιο μνημείο κληρονομιάς. Ηφαιστειογενές έδαφος: Η έκρηξη του ηφαιστείου διαμόρφωσε ένα μοναδικής όψης έδαφος, που αποτελείται από λάβα, τέφρα και ελαφρόπετρα. Η σύστασή του, έχει ως αποτέλεσμα την χαμηλή στρεμματική απόδοση των αμπελιών, αποτελεί την φυσική «ασπίδα» τους στις ασθένειες και χαρίζει στα σταφύλια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Είναι αυτόριζος, καθώς η ασθένεια της φυλλοξήρας που κατέστρεψε ολόκληρο τον αμπελώνα της Ευρώπης στα μέσα του 19ου αιώνα δεν τον ...
26,90 €

Santo Wines MAVROTRAGANO Ερυθρός

Santo Wines MAVROTRAGANO Ερυθρός

Χρειάστηκε οι οινοπαραγωγοί της Σαντορίνης να ψάξουν κλήμα-κλήμα τα ηφαιστειογενή εδάφη του νησιού, προκειμένου να ξεχωρίσουν και να πολλαπλασιάσουν τα λιγοστά παλαιά φυτά της ποικιλίας μαυροτράγανο. Επίσης, να κοπιάσουν στο οινοποιείο, προκειμένου να φέρουν στην επιφάνεια τα υπέροχα αρώματά της, που θυμίζουν ανθώδη εκλεκτό καφέ Λατινικής Αμερικής, καπνό και γλυκά κόκκινα φρούτα. Τέλος, να παλέψουν για να τιθασεύσουν τις εύρωστες ταννίνες, που συμπληρώνουν το πλούσιο, γεμάτο με ορυκτές νότες στόμα των σπάνιων, ασυνήθιστων κρασιών που χαρίζει το μαυροτράγανο στη Σαντορίνη.
28,80 €

ΟΙΝΟΤΥΠΟ