Το καλάθι σας είναι άδειο.
 x 

Your shopping cart is empty!

Σύνολο 0,00 €
Τιμή
€ € 
Χρώμα Οίνου:
Ποικιλίες σταφυλιού:
Εσοδείας:
Παραγωγός:
Περιοχή:
Χώρα:
Αλκοολικοί βαθμοί:
Φιάλη:
Εκκαθάριση Όλων
Αποτελέσματα 1 - 3 από 3

Limnos Organic Wines ΛΗΜΝΟΣ Η ΑΜΠΕΛΟΕΣΣΑ (750ml) Λευκός

oinotypo_ektos_apothematos_3.png

Limnos Organic Wines ΛΗΜΝΟΣ Η ΑΜΠΕΛΟΕΣΣΑ (750ml) Λευκός

ΠΟΠ ΛΗΜΝΟΣ , βιολογικής γεωργίας. Μοσχάτο Αλεξανδρείας 100%.Μόνο πρόρωγος. "Πρόρωγος" ονομάζεται ο πρώτος χυμός του σταφυλιού που λαμβάνεται στα πιεστήρια χωρίς πίεση. Αμπελώνες από τις περιοχές Φράγμα και Σαρδές της ζώνης ΠΟΠ ΛΗΜΝΟΣ, με απόδοση περίπου 800 κιλά το στρέμμα. Το έδαφος είναι ηφαιστειογενές , με μέση σύσταση (φτωχό σε ασβέστιο).
6,60 €

Limnos Organic Wines VIN DOUX (750ml) Λευκός γλυκύς

Limnos Organic Wines VIN DOUX (750ml) Λευκός γλυκύς

ΠΟΠ ΜΟΣΧΑΤΟΣ ΛΗΜΝΟΥ, βιολογικής γεωργίας. Μοσχάτο Αλεξανδρείας 100%.Όψιμος τρυγητός. Αμπελοτεμάχιο από την ορεινή περιοχή του Φράγματος ,της ζώνης Ονομασίας Προέλευσης, με απόδοση κάτω από 700 κιλά το στρέμμα. Όψιμος τρυγητός στις 15-20 Σεπτέμβρη ,όταν η ωρίμανση αγγίζει τα 15 Βe. Οινοποίηση με παρατεταμένη κρυοεκχύλιση, στατική απολάσπωση και προσθήκη αμπελοοινικού οινοπνεύματος κατευθείαν στο γλεύκος, χωρίς ζύμωση. Με τον τρόπο αυτό διατηρούνται όλα τα πρωτογενή αρώματα της ποικιλίας.
7,90 €

Limnos Organic Wines Ρόδον (750ml) Ροζέ

oinotypo_ektos_apothematos_3.png

Limnos Organic Wines Ρόδον (750ml) Ροζέ

Μοσχάτο Αλεξανδρείας και Λημνιό, Βιολογικής καλλιέργειας. Αμπελώνες από τις περιοχές Φράγμα, Σαρδές και Πλάκα της Λήμνου, με απόδοση περίπου 800 κιλά το στρέμμα για το Μοσχάτο Αλεξανδρείας και 600 κιλά το στρέμμα για το Λημνιό. Έδαφος ηφαιστειογενές, με μέση σύσταση (φτωχό σε ασβέστιο). Γίνεται συνοινοποίηση των δύο ποικιλιών ,αφού προηγηθεί στατική απολάσπωση, σε ελεγχόμενη θερμοκρασία στους 18 *С. Ένα κρασί που αποτυπώνει ιδανικά την προσεγμένη συνοινοποίηση και το αρμονικό πάντρεμα των δύο γηγενών ποικιλιών.
8,40 €

ΟΙΝΟΤΥΠΟ