Το καλάθι σας είναι άδειο.
 x 

Your shopping cart is empty!

Σύνολο 0,00 €
Τιμή
€ € 
Χρώμα Οίνου:
Τύπος:
Ποικιλίες σταφυλιού:
Εσοδείας:
Παραγωγός:
Περιοχή:
Χώρα:
Αλκοολικοί βαθμοί:
Φιάλη:
Εκκαθάριση Όλων
Αποτελέσματα 1 - 3 από 3

Οινοποιία Συμεωνίδη Μαλαγουζιά Λευκός

Οινοποιία Συμεωνίδη Μαλαγουζιά Λευκός

Π.Γ.Ε. Παγγαίο. Εκεί όπου οι αρχαίοι Έλληνες βρήκαν πρόσφορο το έδαφος για να καλλιεργήσουν τους αμπελώνες τους και να χτίσουν τα δικά τους «χρυσωρυχεία» στην παραγωγή του διονυσιακού ποτού, έστησε το δικό του οινοποιείο η οικογένεια Συμεωνίδη, αποδεικνύοντας περίτρανα πως στην περιοχή από την αρχαιότητα ευδοκιμεί η καλλιέργεια της αμπέλου. Η επιχείρηση διαθέτει 60 στρέμματα ιδιόκτητου αμπελώνα και 200 στρέμματα συνεργαζόμενων αμπελώνων, από τους οποίους έχει εξασφαλιστεί το πλεονέκτημα επιλογής σταφυλιών πρώτης ποιότητας. Οι αμπελώνες έχουν νοτιοανατολικό προσανατολισμό και εκτείνονται ως ...
8,50 €

Οινοποιία Συμεωνίδη Merlot Ερυθρός

Οινοποιία Συμεωνίδη Merlot Ερυθρός

Π.Γ.Ε. Παγγαίο. Οι αμπελώνες που επιλέχθηκαν έχουν νοτιοανατολικό προσανατολισμό. Βρίσκονται σε υψόμετρο από μηδέν έως 100 μέτρα και κυριολεκτικά παίζουν με την αύρα της θάλασσας, δίνοντας στα κρασοστάφυλα εκπληκτικά αρώματα και υψηλά σάκχαρα. Ωρίμανση 12-14 μήνες σε μικρά δρύινα γαλλικά βαρέλια και παραμονή εμφιαλωμένο στην κάβα της οινοποιίας για μεγάλο χρονικό διάστημα.
9,90 €

Οινοποιία Συμεωνίδη ηδύπνοος Selection Ερυθρός

Οινοποιία Συμεωνίδη ηδύπνοος Selection Ερυθρός

Π.Γ.Ε. Παγγαίο. Cabernet Sauvignon και Merlot. Οι αμπελώνες που επιλέχθηκαν έχουν νοτιοανατολικό προσανατολισμό, βρίσκονται σε υψόμετρο από 10-100 μέτρα δίπλα στη θάλασσα. Τρύγος τα πρωινά του πρώτου 10ήμερου του Σεπτεμβρίου για το Merlot και το δεύτερο 10ήμερο του Σεπτεμβρίου για το Cabernet Sauvignon. Η στρεμματική απόδοση ήταν 600-850 kg/στρέμμα. Ωρίμανση 14 μήνες σε μικρά δρύινα γαλλικά βαρέλια και παλαίωση στη φιάλη για μεγάλο διάστημα πρίν κυκλοφορήσει στην αγορά.
9,90 €