Το καλάθι σας είναι άδειο.
 x 

Your shopping cart is empty!

Σύνολο 0,00 €
Τιμή
€ € 
Χρώμα Οίνου:
Τύπος:
Ποικιλίες σταφυλιού:
Εσοδείας:
Παραγωγός:
Περιοχή:
Χώρα:
Αλκοολικοί βαθμοί:
Φιάλη:
Εκκαθάριση Όλων
Αποτελέσματα 1 - 5 από 5

Κτήμα Χαρλαύτη Άργιλος Γη Νεμέα Ερυθρός

Κτήμα Χαρλαύτη Άργιλος Γη Νεμέα Ερυθρός

Π.Ο.Π. Νεμέα. 100% Αγιωργίτικο, από τους οικογενειακούς αμπελώνες του κτήματος στην Αχλαδιά Νεμέας. Πρωτοκυκλοφόρησε το 1999. Κλασική ερυθρά οινοποίηση σε ανοξείδωτους οινοποιητές των 100hl, με μακρά εκχύλιση. Παλαιώνει για 12 μήνες σε γαλλικά δρύινα βαρέλια των 225lt και για άλλους 6 μήνες στη φιάλη.
6,90 €

Κτήμα Χαρλαύτη Μεγαβούνι Ερυθρός

Κτήμα Χαρλαύτη Μεγαβούνι Ερυθρός

Π.Γ.Ε. Κορινθία. Από τους οικογενειακούς αμπελώνες του κτήματος στην Αχλαδιά Νεμέας. Η παραγωγή του Merlot τρυγιέται κάθε χρόνο με μεγάλη φροντίδα και οινοποιείται σε μικρό ανοξείδωτο οινοποιητή με κλασσική ερυθρά οινοποίηση. Το Μεγαβούνι ωριμάζει για 12 μήνες σε γαλλικά δρύινα βαρέλια των 225lt και στη συνέχεια για 6 μήνες στη φιάλη.
7,70 €

Κτήμα Χαρλαύτη Πεταλούδες Ροζέ

Κτήμα Χαρλαύτη Πεταλούδες Ροζέ

Π.Γ.Ε. Πελοπόννησος. 100% Shiraz Για την παραγωγή του απαιτούνται τρύγος νωρίς το πρωί και άμεση μεταφορά των σταφυλιών στο οινοποιείο, προσεκτική διαλογή και γέμισμα του πνευματικού πιεστηρίου με ολόκληρα σταφύλια, καθώς και μικρές, ελαφριές πιέσεις που ελευθερώνουν όχι μόνο τα πιο λεπτά αλλά και τα πιο πλούσια στοιχεία της ποικιλίας, συνδυασμένα με το ιδιαίτερο ροζέ χρώμα. Ζυμώνεται σε ελεγχόμενη θερμοκρασία για να διατηρηθούν τα αρώματα και η φρεσκάδα. Ξεχωρίζει για το λαμπερό, παιχνιδιάρικο χρώμα του που παραπέμπει στην κοιλάδα του Ροδανού.
9,40 €

Κτήμα Χαρλαύτη Sauvignon Blanc Λευκός

Κτήμα Χαρλαύτη Sauvignon Blanc Λευκός

Π.Γ.Ε. Στερεά Ελλάδα. Προέλευση: Συνεργαζόμενοι αμπελώνες στη Στερεά Ελλάδα Πρωτοκυκλοφόρησε το 2010. Η ολοκαίνουργια αυτή λευκή ετικέτα προέρχεται από μια ζωηρή, πολυδύναμη και παιχνιδιάρικη ποικιλία. Έπειτα από προζυμωτική κρυοεκχύλιση του σταφυλιού για 12 ώρες, ακολουθεί ζύμωση σε χαμηλή θερμοκρασία μέσα σε ανοξείδωτες δεξαμενές, με στόχο να διατηρηθούν τα φρέσκα αρώματα των φρούτων και να περάσουν στο κρασί.
9,40 €

Κτήμα Χαρλαύτη Christiana Ερυθρός

Κτήμα Χαρλαύτη Christiana Ερυθρός

Η τυπικότερη ίσως ποικιλία της Αργεντινής αν και με γαλλικές καταβολές, έχει αγαπηθεί πλέον όσο λίγες και αποθεώνεται από το οινόφιλο κοινό σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Στην Ελλάδα την αρχή έκανε το Christiana του Κτήματος Χαρλαύτη που ήταν το πρώτο Malbec που οινοποιήθηκε. Τα κλήματα ήρθαν απευθείας από τη Mendoza της Αργεντινής, φυτεύτηκαν και καλλιεργήθηκαν στον πειραματικό αμπελώνα του Κτήματος Χαρλαύτη στην Αχλαδιά Νεμέας. Είναι προϊόν κλασικής ερυθράς οινοποίησης σε ξύλινα βαρέλια των 500lt και ωρίμανσης σε γαλλικά βαρέλια των 225lt επί 12 μήνες.
12,00 €

ΟΙΝΟΤΥΠΟ