Το καλάθι σας είναι άδειο.
 x 

Your shopping cart is empty!

Σύνολο 0,00 €
Τιμή
€ € 
Χρώμα Οίνου:
Τύπος:
Ποικιλίες σταφυλιού:
Εσοδείας:
Παραγωγός:
Περιοχή:
Αλκοολικοί βαθμοί:
Φιάλη:
Εκκαθάριση Όλων
Αποτελέσματα 1 - 7 από 7

Casa Burti Flûte Dolce Spumante Λευκός

Casa Burti Flûte Dolce Spumante Λευκός

Παράγεται από μείγμα λευκών σταφυλιών. Ψυχρή διαβροχή των σταφυλιών, ζύμωση σε ελεγχόμενες θερμοκρασίες σε δεξαμενή πίεσης. Η ψύξη διατηρείτε για να ληφθούν οι επιθυμητές οργανοληπτικές ιδιότητες των σταφυλιών.
7,20 €

Casa Burti Flûte Millesimato Spumante Extra Dry Λευκός

Casa Burti Flûte Millesimato Spumante Extra Dry Λευκός

Παράγεται από μείγμα λευκών σταφυλιών. Ψυχρή διαβροχή των σταφυλιών, ζύμωση σε ελεγχόμενες θερμοκρασίες16 °C σε δεξαμενή πίεσης. Η ψύξη διατηρείτε για να ληφθούν οι επιθυμητές οργανοληπτικές ιδιότητες των σταφυλιών για ένα μήνα.
7,20 €

Cantina Riondo Moscato d'Asti Dolce Λευκός

Cantina Riondo Moscato d'Asti Dolce Λευκός

Τα Moscato d’ Asti είναι γλυκά και αφρώδη κρασιά που παράγονται στην περιοχή του Asti στο Piemonte της Ιταλίας από την ποικιλία Μοσχάτο. Είναι κρασιά με χαμηλό αλκοόλ, περίπου 4,5 – 5,5 %, ‘παιχνιδιάρικες’ φυσαλίδες έντονα αρώματα φρούτων όπως ροδάκινο, εσπεριδοειδή και αχλάδι αλλά και λουλουδιών.
8,00 €

Riondo Le Piere Prosecco D.O.C.Extra Dry Λευκός

Riondo Le Piere Prosecco D.O.C.Extra Dry Λευκός

Prosecco D.O.C. Ψυχρή διαβροχή σταφυλιών, φυσική ζύμωση σε ελεγχόμενη θερμοκρασία 16 ° C. αφρώδης ζύμωση σε δεξαμενές από ανοξείδωτο χάλυβα υπό πίεση ένα μήνα.
9,00 €

Bodega Norton Coleccion Malbec Ερυθρός

Bodega Norton Coleccion Malbec Ερυθρός

Το Norton Winery διαθέτει πέντε αμπελώνες που απλώνεται στα κύρια terroirs της επαρχίας Mendoza - όλα αυτά μέσα σε μια προνομιούχα ζώνη γνωστή ως Πρώτη Ζώνη για την ποιότητα των σταφυλιών της. Δεν είναι μόνο η γεωγραφική θέση που επηρεάζει την ποιότητα των κρασιών μας, αλλά η ηλικία των αμπέλων μας. Η μέση ηλικία τους είναι περίπου 30 χρόνια, αλλά έχουμε επίσης μεγάλο αριθμό φυτευμένων με αμπέλια 80 ετών. 100% Malbec.
14,30 €

Bodega Norton Reserva Malbec

Bodega Norton Reserva Malbec

Ιδρύθηκε το 1895, το Bodega Norton είναι ένα από τα ισχυρότερα σήματα της Αργεντινής. Η ηλικία των πέντε αμπελώνων της είναι από 30 έως 80 ετών, Το Bodega Norton συνδυάζει μια σύγχρονη, εγκατάσταση με την πλούσια κληρονομιά και την γοητεία της παράδοσης. Από την Lujan de Cuyo, που είναι μια αμπελουργική υπο-περιοχή της μεγαλύτερης αμπελουργικής περιοχής της Αργεντινής, Mendoza. 100% Malbec. Ωριμάζει για 12 μήνες σε νέα γαλλικά δρύινα βαρέλια.
23,40 €

Bodega Norton Privada Ερυθρός

Bodega Norton Privada Ερυθρός

40% Malbec,30% Cabernet Sauvignon, 30% Merlot. Ωριμάζει 16 μήνες σε νέα γαλλικά δρύινα βαρέλια. 12 μήνες στην φιάλη στα κελάρια του κτήματος πριν από την διάθεσή του στην αγορά. Πίνετε τώρα ,αλλά? αν καταφέρετε να του αντισταθείτε ανοίξτε το μετά 10 χρόνια..
35,00 €