Το καλάθι σας είναι άδειο.
 x 

Your shopping cart is empty!

Σύνολο 0,00 €
Τιμή
€ € 
Χρώμα Οίνου:
Ποικιλίες σταφυλιού:
Παραγωγός:
Χώρα:
Αλκοολικοί βαθμοί:
Φιάλη:
Εκκαθάριση Όλων
Αποτελέσματα 1 - 4 από 4

Gratien et Meyer Saumur Demi-sec

oinotypo_ektos_apothematos_3.png

Gratien et Meyer Saumur Demi-sec

Αυτό το Saumur Demi-Sec παράγεται σύμφωνα με τις αρχές της παραδοσιακής μεθόδου. Η δοσολογία του Demi-Sec ( Chenin Blanc 77%, Cabernet Franc 17%, Chardonnay 6%.) το καθιστά απαλό και βελούδινο και δίνει μια ισορροπημένη γλυκύτητα.
11,30 €

Gratien et Meyer Saumur Premium Millesime Brut

Gratien et Meyer Saumur Premium Millesime Brut

Το Saumur είναι ένα τυπικό κρασί από τις όχθες του Λίγηρα, Chenin Blanc 80%, Chardonnay 20%.αποκλειστικά από το Saumur και τη γύρω περιοχή. Ωριμάζει μέσα στη φιάλη στα κελάρια του κτήματος που είναι κατασκευασμένα από πέτρα Tuffeau. Μια πέτρα που έχει μια ιδιαίτερη δυνατότητα να αποθηκεύει τη θερμότητα του ήλιου κατά τη διάρκεια της ημέρας και να την απελευθερώνει τη νύχτα, παρέχοντας ιδανικές συνθήκες για τη γήρανση του κρασιού.
11,30 €

Gratien et Meyer Cuvée Flamme Brut Rosé

Gratien et Meyer Cuvée Flamme Brut Rosé

Pinot Noir 55%, Chenin Blanc 30%, Chardonnay 15%. Απορογισμός των σταφυλιών με το χέρι. Το Cuvée Flamme Rosé είναι ένα Crémant de Loire Rosé με υπερήφανη παράδοση, εμβληματικό από το κτήμα του Gratien & Meyer. Η δεύτερη ζύμωση πραγματοποιείται στο μπουκάλι (σύμφωνα με την παραδοσιακή μέθοδο). Ωρίμανση στη φιάλη στα υπόγεια κελάρια του κτήματος.
16,30 €

Gratien et Meyer Cuvée Flamme Brut Blanc

Gratien et Meyer Cuvée Flamme Brut Blanc

60% Chardonnay, 25% Cabernet Franc and 15% Chenin Blanc. Ένα εξαιρετικό Αφρώδες λευκό κρασί Cremant De Loire από την περιοχή του Λίγηρα της Γαλλίας.
16,30 €

ΟΙΝΟΤΥΠΟ