Το καλάθι σας είναι άδειο.
 x 

Your shopping cart is empty!

Σύνολο 0,00 €
Τιμή
€ € 
Χρώμα Οίνου:
Τύπος:
Ποικιλίες σταφυλιού:
Εσοδείας:
Παραγωγός:
Χώρα:
Αλκοολικοί βαθμοί:
Φιάλη:
Εκκαθάριση Όλων
Αποτελέσματα 1 - 2 από 2

Rivata Prosecco Extra Dry NV

Rivata Prosecco Extra Dry NV

Το Prosecco είναι ένα αφρώδες κρασί που παράγεται στην περιοχή Βένετο της Ιταλίας γύρω από την πόλη του Τρεβίζο περίπου 15 μίλια (24 χιλιόμετρα) βόρεια της Βενετίας. Φτιάχνεται με σταφύλια Prosecco (γνωστά και ως Glera) Παράγεται χρησιμοποιώντας μια οικονομική μέθοδο που ονομάζεται «Μέθοδος Δεξαμενής» (‘Tank Method’) Prosecco, ένα φίνο αφρώδες κρασί που μπορούμε να απολαύσουμε όλες τις ώρες και σε κάθε περίσταση, μόνο του, με ελαφρά φαγητά και γλυκά, καθώς και στα πιο δροσερά καλοκαιρινά κοκτέιλ.
8,00 €

Parusso Barolo DOCG (2005) Ερυθρός

Parusso Barolo DOCG (2005) Ερυθρός

Barolo DOCG Φτιαγμένο από σταφύλια Nebbiolo από αμπελώνες που καλλιεργούνται στα χωριά Monforte d'Alba και Castiglione Falletto. Το κλασικό Barolo απελευθερώνεται, χωρίς να διαχωρίζει τους μεμονωμένους αμπελώνες, αλλά να τους συνδυάζει σε ένα μοναδικό μείγμα. Η αλκοολική ζύμωση συμβαίνει αυθόρμητα με τις ζύμες του ίδιου του σταφυλιού χωρίς τη χρήση θειωδών με προσεκτική διαβροχή και έλεγχο χρόνου θερμοκρασίας. Γήρανση, σε μικρά δρύινα βαρέλια για 24 μήνες σε επαφή με τις οινολάσπες και στη φιάλη για σχεδόν 6 μήνες σε ελεγχόμενη θερμοκρασία 15 ° C .
115,00 €