Το καλάθι σας είναι άδειο.
 x 

Your shopping cart is empty!

Σύνολο 0,00 €
Τιμή
€ € 
Χρώμα Οίνου:
Τύπος:
Ποικιλίες σταφυλιού:
Εσοδείας:
Παραγωγός:
Περιοχή:
Χώρα:
Αλκοολικοί βαθμοί:
Φιάλη:
Εκκαθάριση Όλων
Αποτελέσματα 1 - 5 από 5
Κάβα Οινότυπο-Παλαιωμένο χύμα κόκκινο κρασί-Γουμένισα bio-ετικέτα
Συσκευασία Χύμα

Γουμένισσα Bio

oinotypo_ektos_apothematos_3.png

Γουμένισσα Bio

Οίνος παλαιωμένος σε Γαλλικά Δρύινα βαρέλια. Η Νεγκόσκα, με τα μαλακά χαρακτηριστικά της, ηρεμεί τη γευστική επίθεση του ξινόμαυρου. Έτσι, έχουμε ένα κρασί με μαλακές τανίνες, πλούτο αρωμάτων μικρών κόκκινων φρούτων, βανίλιας και κακάο και ευχάριστη επίγευση.
5,20 €
Συσκευασία Χύμα

Οινοποιία Αγγέλου ρετσίνα Αγγέλου Λευκός

Οινοποιία Αγγέλου ρετσίνα Αγγέλου Λευκός

Ονομασία κατά παράδοση Αττική. 100% Σαββατιανό. Η ρετσίνα ενώνει το σταφύλι με το "δάκρυ του πεύκου". Οι περισσότεροι τη γνωρίζουν, λίγοι όμως έχουν δοκιμάσει τη «φρεσκαρισμένη» σύγχρονη εκδοχή της Κλασική μέθοδος λευκής οινοποίησης, με ελγχόμενη ζύμωση σε χαμηλές θερμοκρασίες σε ανοξείδωτη δεξαμενή, με προσθήκη εκλεκτού ρετσινιού, από παραδοσιακούς ρητινοσυλλέκτες, από το πευκόδασος του Κουβαρά Αττικής.
5,20 €

Οινοποιία Αγγέλου 'Άγγελμα' Λευκός

Οινοποιία Αγγέλου 'Άγγελμα' Λευκός

Προστατευόμενη Γεωγραφική Ενδειξη Αττική 100% Σαββατιανό Σύγχρονη οινοποίηση με ελεγχόμενη ζύμωση σε χαμηλές θερμοκρασίες.
6,00 €
Κάβα Οινότυπο-Παλαιωμένο χύμα κόκκινο κρασί-Γουμένισα bio-ετικέτα
Συσκευασία Χύμα

'Νέα Αμερικάνικη Δρύς' Γουμένισσα

'Νέα Αμερικάνικη Δρύς' Γουμένισσα

Οίνος παλαιωμένος σε νέα Αμερικάνικα Δρύινα βαρέλια. Το 30% της Νεγκόσκα στο χαρμάνι χαλαρώνει το νευρικό, δυναμικό 70% του Ξινόμαυρου, σε ένα κλασικό δείγμα της περιοχής με φινέτσα και ωραία δομή, μαλακές τανίνες, μακρά επίγευση.
8,20 €
Συσκευασία Χύμα

Parusso Barolo DOCG (2005) Ερυθρός

Parusso Barolo DOCG (2005) Ερυθρός

Barolo DOCG Φτιαγμένο από σταφύλια Nebbiolo από αμπελώνες που καλλιεργούνται στα χωριά Monforte d'Alba και Castiglione Falletto. Το κλασικό Barolo απελευθερώνεται, χωρίς να διαχωρίζει τους μεμονωμένους αμπελώνες, αλλά να τους συνδυάζει σε ένα μοναδικό μείγμα. Η αλκοολική ζύμωση συμβαίνει αυθόρμητα με τις ζύμες του ίδιου του σταφυλιού χωρίς τη χρήση θειωδών με προσεκτική διαβροχή και έλεγχο χρόνου θερμοκρασίας. Γήρανση, σε μικρά δρύινα βαρέλια για 24 μήνες σε επαφή με τις οινολάσπες και στη φιάλη για σχεδόν 6 μήνες σε ελεγχόμενη θερμοκρασία 15 ° C .
115,00 €

ΟΙΝΟΤΥΠΟ