Το καλάθι σας είναι άδειο.
 x 

Your shopping cart is empty!

Σύνολο 0,00 €
Τιμή
€ € 
Χρώμα Οίνου:
Τύπος:
Ποικιλίες σταφυλιού:
Εσοδείας:
Παραγωγός:
Περιοχή:
Χώρα:
Αλκοολικοί βαθμοί:
Φιάλη:
Εκκαθάριση Όλων
Αποτελέσματα 1 - 4 από 4
Κάβα Οινότυπο-Παλαιωμένο χύμα κόκκινο κρασί-Γουμένισα bio-ετικέτα
Συσκευασία Χύμα

Γουμένισσα Bio

oinotypo_ektos_apothematos_3.png

Γουμένισσα Bio

Οίνος παλαιωμένος σε Γαλλικά Δρύινα βαρέλια. Η Νεγκόσκα, με τα μαλακά χαρακτηριστικά της, ηρεμεί τη γευστική επίθεση του ξινόμαυρου. Έτσι, έχουμε ένα κρασί με μαλακές τανίνες, πλούτο αρωμάτων μικρών κόκκινων φρούτων, βανίλιας και κακάο και ευχάριστη επίγευση.
5,20 €
Συσκευασία Χύμα
Κάβα Οινότυπο-Παλαιωμένο χύμα κόκκινο κρασί-Γουμένισα bio-ετικέτα
Συσκευασία Χύμα

'Νέα Αμερικάνικη Δρύς' Γουμένισσα

'Νέα Αμερικάνικη Δρύς' Γουμένισσα

Οίνος παλαιωμένος σε νέα Αμερικάνικα Δρύινα βαρέλια. Το 30% της Νεγκόσκα στο χαρμάνι χαλαρώνει το νευρικό, δυναμικό 70% του Ξινόμαυρου, σε ένα κλασικό δείγμα της περιοχής με φινέτσα και ωραία δομή, μαλακές τανίνες, μακρά επίγευση.
8,20 €
Συσκευασία Χύμα

Cusumano Benuara Nero d'Avola - Syrah Terre Siciliane (2006) Ερυθρός

Cusumano Benuara Nero d'Avola - Syrah Terre Siciliane (2006) Ερυθρός

Η λέξη Nero d'Avola είναι "το πιο σημαντικό κόκκινο κρασί στην Σικελία και είναι μία από τις σημαντικότερες ιταλικές ποικιλίες. Ονομάστηκε από την Avola στη νότια άκρη της Σικελίας και τα κρασιά της χαρακτηρίζονται από γλυκές τανίνες και γεύσεις από δαμάσκηνα ή πιπέρι. Ήταν σχεδόν 40 χρόνια σπουδών και δοκιμών μέχρι που οι αδελφοί Alberto και Diego Cusumano σταμάτησαν να πωλούν μόνο σταφύλια για να κάνουν το δικό τους κρασί. Ο δρόμος ήταν μακρύς, αλλά η αναγνώριση ήταν γρήγορη. Σήμερα η Cusumano αναγνωρίζεται διεθνώς ως ένα από τα καλύτερα οινοποιεία στη Σικελία. Nero d’Avola 70%, Syrah ...
14,90 €

Parusso Barolo DOCG (2005) Ερυθρός

Parusso Barolo DOCG (2005) Ερυθρός

Barolo DOCG Φτιαγμένο από σταφύλια Nebbiolo από αμπελώνες που καλλιεργούνται στα χωριά Monforte d'Alba και Castiglione Falletto. Το κλασικό Barolo απελευθερώνεται, χωρίς να διαχωρίζει τους μεμονωμένους αμπελώνες, αλλά να τους συνδυάζει σε ένα μοναδικό μείγμα. Η αλκοολική ζύμωση συμβαίνει αυθόρμητα με τις ζύμες του ίδιου του σταφυλιού χωρίς τη χρήση θειωδών με προσεκτική διαβροχή και έλεγχο χρόνου θερμοκρασίας. Γήρανση, σε μικρά δρύινα βαρέλια για 24 μήνες σε επαφή με τις οινολάσπες και στη φιάλη για σχεδόν 6 μήνες σε ελεγχόμενη θερμοκρασία 15 ° C .
115,00 €

ΟΙΝΟΤΥΠΟ