Το καλάθι σας είναι άδειο.
 x 

Your shopping cart is empty!

Σύνολο 0,00 €
Τιμή
€ € 
Χρώμα Οίνου:
Ποικιλίες σταφυλιού:
Εσοδείας:
Παραγωγός:
Περιοχή:
Αλκοολικοί βαθμοί:
Φιάλη:
Εκκαθάριση Όλων
Αποτελέσματα 1 - 5 από 5
Κάβα Οινότυπο-Παλαιωμένο χύμα κόκκινο κρασί-Γουμένισα bio-ετικέτα
Συσκευασία Χύμα

Γουμένισσα Bio

oinotypo_ektos_apothematos_3.png

Γουμένισσα Bio

Οίνος παλαιωμένος σε Γαλλικά Δρύινα βαρέλια. Η Νεγκόσκα, με τα μαλακά χαρακτηριστικά της, ηρεμεί τη γευστική επίθεση του ξινόμαυρου. Έτσι, έχουμε ένα κρασί με μαλακές τανίνες, πλούτο αρωμάτων μικρών κόκκινων φρούτων, βανίλιας και κακάο και ευχάριστη επίγευση.
5,20 €
Συσκευασία Χύμα
Κάβα Οινότυπο-Παλαιωμένο χύμα κόκκινο κρασί-Γουμένισα bio-ετικέτα
Συσκευασία Χύμα

'Νέα Αμερικάνικη Δρύς' Γουμένισσα

'Νέα Αμερικάνικη Δρύς' Γουμένισσα

Οίνος παλαιωμένος σε νέα Αμερικάνικα Δρύινα βαρέλια. Το 30% της Νεγκόσκα στο χαρμάνι χαλαρώνει το νευρικό, δυναμικό 70% του Ξινόμαυρου, σε ένα κλασικό δείγμα της περιοχής με φινέτσα και ωραία δομή, μαλακές τανίνες, μακρά επίγευση.
8,20 €
Συσκευασία Χύμα

Calem Vintage Port 2000, Ερυθρός

Calem Vintage Port 2000, Ερυθρός

Το Port ή Porto είναι ένα από τα γνωστότερα επιδόρπια κρασιά που ανέδειξε την Πορτογαλία και την ενέταξε στον παγκόσμιο οινικό χάρτη. Ανήκει στις παλαιότερες ονομασίες προέλευσης του κόσμου (1756) και οφείλει το όνομά του όχι στην περιοχή όπου παράγεται, αλλά στο λιμάνι απ’ όπου το εμπορεύονται. Οι περιοχές στις οποίες καλλιεργούνται τα σταφύλια που δικαιούνται την ονομασία προέλευσης Port ή Porto βρίσκονται στην ενδοχώρα, κοντά στα 70 χλμ. από το λιμάνι και προς τα ισπανικά σύνορα. Ολη η περιοχή της καλλιέργειας που εκτείνεται πάνω από το ποτάμι είναι διαμορφωμένη σε ισοϋψείς πεζούλες. Οπως ...
69,00 €

Parusso Barolo DOCG (2005) Ερυθρός

Parusso Barolo DOCG (2005) Ερυθρός

Barolo DOCG Φτιαγμένο από σταφύλια Nebbiolo από αμπελώνες που καλλιεργούνται στα χωριά Monforte d'Alba και Castiglione Falletto. Το κλασικό Barolo απελευθερώνεται, χωρίς να διαχωρίζει τους μεμονωμένους αμπελώνες, αλλά να τους συνδυάζει σε ένα μοναδικό μείγμα. Η αλκοολική ζύμωση συμβαίνει αυθόρμητα με τις ζύμες του ίδιου του σταφυλιού χωρίς τη χρήση θειωδών με προσεκτική διαβροχή και έλεγχο χρόνου θερμοκρασίας. Γήρανση, σε μικρά δρύινα βαρέλια για 24 μήνες σε επαφή με τις οινολάσπες και στη φιάλη για σχεδόν 6 μήνες σε ελεγχόμενη θερμοκρασία 15 ° C .
115,00 €

Calem over 40 years old Port, Ερυθρος

Calem over 40 years old Port, Ερυθρος

Το Port ή Porto είναι ένα από τα γνωστότερα επιδόρπια κρασιά που ανέδειξε την Πορτογαλία και την ενέταξε στον παγκόσμιο οινικό χάρτη. Ανήκει στις παλαιότερες ονομασίες προέλευσης του κόσμου (1756) και οφείλει το όνομά του όχι στην περιοχή όπου παράγεται, αλλά στο λιμάνι απ’ όπου το εμπορεύονται. Οι περιοχές στις οποίες καλλιεργούνται τα σταφύλια που δικαιούνται την ονομασία προέλευσης Port ή Porto βρίσκονται στην ενδοχώρα, κοντά στα 70 χλμ. από το λιμάνι και προς τα ισπανικά σύνορα. Ολη η περιοχή της καλλιέργειας που εκτείνεται πάνω από το ποτάμι είναι διαμορφωμένη σε ισοϋψείς πεζούλες. Οπως ...
154,80 €

ΟΙΝΟΤΥΠΟ