Το καλάθι σας είναι άδειο.
 x 

Your shopping cart is empty!

Σύνολο 0,00 €
Τιμή
€ € 
Χρώμα Οίνου:
Τύπος:
Ποικιλίες σταφυλιού:
Εσοδείας:
Παραγωγός:
Περιοχή:
Χώρα:
Αλκοολικοί βαθμοί:
Φιάλη:
Εκκαθάριση Όλων
Αποτελέσματα 1 - 2 από 2

Château La Croix du Casse Pomerol Ερυθρός

Château La Croix du Casse Pomerol Ερυθρός

AOC Pomerol. Ο αμπελώνας των 9 εκταρίων εκτείνεται στο νότιο άκρο του οροπεδίου Pomerol σε χαλίκια και παλιά άμμο που στηρίζονται σε στρώματα από σκουριά σιδήρου. Οι ποικιλίες σταφυλιών είναι Merlot (70%) και Cabernet Franc (30%). Η μέση ηλικία των αμπέλων, η οποία είχε ανασχηματιστεί το 1956, είναι 30 έτη. Οι συγκομιδές των σταφυλιών είναι χειροκίνητες με διπλή διαλογή. Η οινοποίηση διεξάγεται σε κάδους από ανοξείδωτο χάλυβα ρυθμιζόμενης θερμοκρασίας για μία περίοδο 4 έως 6 εβδομάδων. Το κρασί "ψήνεται" για 16 έως 18 μήνες σε δρύινα βαρέλια (50% νέα).
89,00 €

Parusso Barolo DOCG (2005) Ερυθρός

Parusso Barolo DOCG (2005) Ερυθρός

Barolo DOCG Φτιαγμένο από σταφύλια Nebbiolo από αμπελώνες που καλλιεργούνται στα χωριά Monforte d'Alba και Castiglione Falletto. Το κλασικό Barolo απελευθερώνεται, χωρίς να διαχωρίζει τους μεμονωμένους αμπελώνες, αλλά να τους συνδυάζει σε ένα μοναδικό μείγμα. Η αλκοολική ζύμωση συμβαίνει αυθόρμητα με τις ζύμες του ίδιου του σταφυλιού χωρίς τη χρήση θειωδών με προσεκτική διαβροχή και έλεγχο χρόνου θερμοκρασίας. Γήρανση, σε μικρά δρύινα βαρέλια για 24 μήνες σε επαφή με τις οινολάσπες και στη φιάλη για σχεδόν 6 μήνες σε ελεγχόμενη θερμοκρασία 15 ° C .
115,00 €