Το καλάθι σας είναι άδειο.
 x 

Your shopping cart is empty!

Σύνολο 0,00 €
Τιμή
€ € 
Χρώμα Οίνου:
Τύπος:
Ποικιλίες σταφυλιού:
Εσοδείας:
Παραγωγός:
Περιοχή:
Χώρα:
Αλκοολικοί βαθμοί:
Φιάλη:
Εκκαθάριση Όλων
Αποτελέσματα 1 - 2 από 2

Château Sociando-Mallet, Haut-Medoc, Ερυθρός

Château Sociando-Mallet, Haut-Medoc, Ερυθρός

AΟC Haut-Médoc-Bordeaux Ο αμπελώνας των 85 εκταρίων καταλαμβάνει έδαφος από χαλίκι, σε συνδυασμό υποστρώματος άργιλο-ασβεστόλιθο που είναι πολύ κατάλληλο για αμπέλια αυτού του κρασιού, Cabernet Sauvignon, Merlot και Cabernet Franc, οι οποίες αντιπροσωπεύουν αντίστοιχα για 55, 40 και 5%. Η ζύμωση πραγματοποιείται σε ανοξείδωτες δεξαμενές και ωρίμανση πραγματοποιούνται σε νέα βαρέλια για 12 μήνες πριν και μετά για 6 μήνες σε δεξαμενές για την ομογενοποίηση των παρτίδων.
60,00 €

Parusso Barolo DOCG (2005) Ερυθρός

Parusso Barolo DOCG (2005) Ερυθρός

Barolo DOCG Φτιαγμένο από σταφύλια Nebbiolo από αμπελώνες που καλλιεργούνται στα χωριά Monforte d'Alba και Castiglione Falletto. Το κλασικό Barolo απελευθερώνεται, χωρίς να διαχωρίζει τους μεμονωμένους αμπελώνες, αλλά να τους συνδυάζει σε ένα μοναδικό μείγμα. Η αλκοολική ζύμωση συμβαίνει αυθόρμητα με τις ζύμες του ίδιου του σταφυλιού χωρίς τη χρήση θειωδών με προσεκτική διαβροχή και έλεγχο χρόνου θερμοκρασίας. Γήρανση, σε μικρά δρύινα βαρέλια για 24 μήνες σε επαφή με τις οινολάσπες και στη φιάλη για σχεδόν 6 μήνες σε ελεγχόμενη θερμοκρασία 15 ° C .
115,00 €