Το καλάθι σας είναι άδειο.
 x 

Your shopping cart is empty!

Σύνολο 0,00 €
Τιμή
€ € 
Χρώμα Οίνου:
Τύπος:
Ποικιλίες σταφυλιού:
Εσοδείας:
Παραγωγός:
Χώρα:
Αλκοολικοί βαθμοί:
Φιάλη:
Εκκαθάριση Όλων
Αποτελέσματα 1 - 3 από 3

Henschke Tilly's Vineyard Λευκός

Henschke Tilly's Vineyard Λευκός

55% Semillon 22% Sauvignon Blanc 12% Pinot Gris 6% Chardonnay 5% Riesling. Ζυμωμένο σε δεξαμενή παντρεμένο έξοχα με παλιό βαρέλι (10% ως επί το πλείστον Chardonnay, ελάχιστο Semillon παραμένει για 9 μήνες σε καινούργια και παλιά γαλλικά βαρέλια 225L.Το υπόλοιπο διατηρήθηκε σε δεξαμενή για να διατηρήσει χαρακτήρες φρούτων και να αναμιχθεί πριν από την εμφιάλωση.) Εξωτικό, έντονο και γεμάτο ιδιότροπο χαρακτήρα, ενώ μπορεί να παλαιώσει από πέντε μέχρι οκτώ χρόνια.
21,80 €

Henschke Mount Edelstone Shiraz, Ερυθρός

Henschke Mount Edelstone Shiraz, Ερυθρός

Το Mount Edelstone είναι το δεύτερο καλύτερο κρασί των Henschke που παράγεται αποκλειστικά από Shiraz, από αμπελώνες που ξεπερνούν σε ηλικία τα 60 χρόνια. Αυτά τα γέρικα φυτά παράγουν λιγότερο από ένα κιλό σταφύλι ανά ρίζα, αλλά το φρούτο είναι μαγευτικά πυκνό και γεμάτο από πολύπλοκα, σχεδόν εξωτικά αρώματα. Μια ιδιαίτερη άποψη για το Αυστραλέζικο Shiraz, το κυριότερο ερυθρό κρασί αυτής της χώρας.
110,00 €

Henschke 'Cyril Henschke' Cabernet Sauvignon, Ερυθρός

Henschke 'Cyril Henschke' Cabernet Sauvignon, Ερυθρός

Το Cyril Henschke είναι το δεύτερο καλύτερο κρασί της συγκλονιστικής γκάμας των Henschke. Είναι ένα υπέροχο Cabernet Sauvignon μαζί με 15% Cabernet Franc και 15% Merlot είναι πολύ κοντά στο στυλ των μεγάλων Chateaux του Bordeaux και συγκεκριμένα του Pauillac
154,00 €