Το καλάθι σας είναι άδειο.
 x 

Your shopping cart is empty!

Σύνολο 0,00 €
Τιμή
€ € 
Χρώμα Οίνου:
Ποικιλίες σταφυλιού:
Παραγωγός:
Περιοχή:
Χώρα:
Αλκοολικοί βαθμοί:
Φιάλη:
Εκκαθάριση Όλων
Αποτελέσματα 1 - 3 από 3

Jerez Real Tesoro Cream Sherry, Ερυθρός

Jerez Real Tesoro Cream Sherry, Ερυθρός

Το Sherry είναι ένα ενισχυμένο κρασί που παρασκευάζεται κυρίως από το σταφύλι Palomino και ωριμάζει με το σύστημα «Criaderas and Solera». Η περιοχή παραγωγής των οίνων που προστατεύονται με την ονομασία Jerez-Xeres-Sherry D.O. βρίσκεται στη νότια Ισπανία. Η περιοχή γνωστή ως «Sherry Triangle» αποτελείται από τις τρεις διαφορετικές πόλεις: Jerez de la Frontera, Puerto de Santa Maria και Sanlucar de Barrameda.
11,50 €

Jerez Real Tesoro Amontillado Sherry, Ερυθρός

Jerez Real Tesoro Amontillado Sherry, Ερυθρός

Η μέθοδος που χρησιμοποιείται για τη διασφάλιση της συνοχής και της ποιότητας του Sherry, καθώς δεν υπάρχει vintage, είναι τα βαρέλια sherry στοιβάζονται σε σειρές "Criaderas" και αναπληρώνονται αρκετές φορές με ένα νεώτερο κρασί. Αυτό συνεχίζει την "αλυσίδα" μέχρι να φτάσει στη κάτω σειρά των βαρελιών, γνωστή ως "Solera". Από το Solera το κρασί εξάγεται για εμφιάλωση. Το σύστημα γήρανσης των κρασιών sherry είναι επομένως μια δυναμική διαδικασία και περιλαμβάνει την ανάμειξη των νέων οίνων με άλλους ώριμους οίνους προκειμένου να αποκτήσουν σταδιακά τις καλές ποιότητες των παλιών κρασιών.
11,50 €

Marques del Real Tesoro Fino Sherry, Λευκός

Marques del Real Tesoro Fino Sherry, Λευκός

Το Fino είναι το νεότερο από τους σέρρυ στυλ οίνους. Το Sherry είναι ένα ενισχυμένο κρασί που παρασκευάζεται κυρίως από το το σταφύλι Palomino και ωρίμασε με τη μέθοδο "Criaderas and Solera ".
11,50 €