Το καλάθι σας είναι άδειο.
 x 

Your shopping cart is empty!

Σύνολο 0,00 €
Τιμή
€ € 
Χρώμα Οίνου:
Τύπος:
Ποικιλίες σταφυλιού:
Εσοδείας:
Παραγωγός:
Χώρα:
Αλκοολικοί βαθμοί:
Φιάλη:
Εκκαθάριση Όλων
Αποτελέσματα 1 - 3 από 3

Manfredi Moscato d´Asti Λευκός

Manfredi Moscato d´Asti Λευκός

Τα Moscato d’ Asti είναι γλυκά και αφρώδη κρασιά που παράγονται στην περιοχή του Asti στο Piemonte της Ιταλίας από την ποικιλία Μοσχάτο. Είναι κρασιά με χαμηλό αλκοόλ, περίπου 4,5 – 5,5 %, ‘παιχνιδιάρικες’ φυσαλίδες έντονα αρώματα φρούτων όπως ροδάκινο, εσπεριδοειδή και αχλάδι αλλά και λουλουδιών.
6,50 €

Beringer California Zinfandel Ροζέ

Beringer California Zinfandel Ροζέ

Αρχίζοντας το 1876,το οινοποιείο Beringer είναι το παλαιότερο στην κοιλάδα της Νάπα της Καλιφόρνιας. Εδώ έχουμε ένα όμορφο ελαφρύ ροζέ από τις ποικιλίες Zinfandel & Primitivo δύο ποικιλίες ουσιαστικά μία, μιας και γενετικά, τα δύο αυτά σταφύλια είναι εξαιρετικά παρόμοια - χρειάστηκαν κάποια αποτυπώματα DNA για να ταυτοποιηθούν - το Primitivo και ο Zinfandel είναι στην πραγματικότητα και οι δύο κλώνοι κροατικού σταφυλιού που ονομάζεται Crljenak.
9,80 €

Château Desmirail - Margaux - 2015 Ερυθρός

Château Desmirail - Margaux - 2015 Ερυθρός

Ο αμπελώνας του Chateau Desmirail είναι φυτεμένος με 70% Cabernet Sauvignon , 29% Merlot και 1% Petit Verdot. Κατά μέσο όρο, τα αμπέλια είναι 20 ετών. Το terroir αποτελείται από βαθιά χαλίκια, άμμο και αργιλώδη εδάφη. Η ζύμωση γίνεται σε συνδυασμό μεγάλων δεξαμενών από ξύλο και δεξαμενών από ανοξείδωτο χάλυβα. Τα παλαιότερα αμπέλια είναι οινοποιημένα στις μεγάλες δεξαμενές βελανιδιάς. Tα υπόλοιπα σταφύλια οινοποιούνται στις δεξαμενές ανοξείδωτου χάλυβα. Η μηλογαλακτική ζύμωση πραγματοποιείται σε δεξαμενή. Το κρασί του Chateau Desmirail παλαιώνει σε 40% νέα γαλλικά δρύινα βαρέλια για 12 έως ...
72,80 €

ΟΙΝΟΤΥΠΟ