Το καλάθι σας είναι άδειο.
 x 

Your shopping cart is empty!

Σύνολο 0,00 €
Τιμή
€ € 
Χρώμα Οίνου:
Τύπος:
Ποικιλίες σταφυλιού:
Εσοδείας:
Παραγωγός:
Χώρα:
Αλκοολικοί βαθμοί:
Φιάλη:
Εκκαθάριση Όλων
Αποτελέσματα 1 - 7 από 7

Manfredi Moscato d´Asti Λευκός

Manfredi Moscato d´Asti Λευκός

Τα Moscato d’ Asti είναι γλυκά και αφρώδη κρασιά που παράγονται στην περιοχή του Asti στο Piemonte της Ιταλίας από την ποικιλία Μοσχάτο. Είναι κρασιά με χαμηλό αλκοόλ, περίπου 4,5 – 5,5 %, ‘παιχνιδιάρικες’ φυσαλίδες έντονα αρώματα φρούτων όπως ροδάκινο, εσπεριδοειδή και αχλάδι αλλά και λουλουδιών.
6,50 €

Beringer California Zinfandel Ροζέ

Beringer California Zinfandel Ροζέ

Αρχίζοντας το 1876,το οινοποιείο Beringer είναι το παλαιότερο στην κοιλάδα της Νάπα της Καλιφόρνιας. Εδώ έχουμε ένα όμορφο ελαφρύ ροζέ από τις ποικιλίες Zinfandel & Primitivo δύο ποικιλίες ουσιαστικά μία, μιας και γενετικά, τα δύο αυτά σταφύλια είναι εξαιρετικά παρόμοια - χρειάστηκαν κάποια αποτυπώματα DNA για να ταυτοποιηθούν - το Primitivo και ο Zinfandel είναι στην πραγματικότητα και οι δύο κλώνοι κροατικού σταφυλιού που ονομάζεται Crljenak.
9,80 €

Serafin Père & Fils Bourgogne Rouge 2014 Ερυθρός

Serafin Père & Fils Bourgogne Rouge 2014 Ερυθρός

AOC Bourgogne Ο κύριος Serafin ενθουσιάζεται με το να ζει επικίνδυνα. Κάνει στα κρασιά του ακριβώς όπως του είπαν να μην κάνει...Καλλιεργεί τα αμπέλια του βιολογικά. Αφήνει τον μούστο για μια εβδομάδα στους 5 βαθμούς Κελσίου χωρίς να αφήσει την έναρξη της αλκοολικής ζύμωσης. Όταν αρχίσει η ζύμωση, η θερμοκρασία φτάνει στους 35 βαθμούς(!) και όχι στους συνηθισμένους 25 με 30. Αφήνει το κρασί σε επαφή με τα στέμφυλα για κάτι λιγότερο από ένα μήνα και στα βαρέλια για 20 μήνες. Τα μηχανήματα φιλτραρίσματος τα πούλησε κάποια στιγμή στα μέσα της δεκαετίας του '80.
46,90 €

Serafin Père & Fils Bourgogne Rouge 2013 Ερυθρός

Serafin Père & Fils Bourgogne Rouge 2013 Ερυθρός

AOC Bourgogne Ο κύριος Serafin ενθουσιάζεται με το να ζει επικίνδυνα. Κάνει στα κρασιά του ακριβώς όπως του είπαν να μην κάνει...Καλλιεργεί τα αμπέλια του βιολογικά. Αφήνει τον μούστο για μια εβδομάδα στους 5 βαθμούς Κελσίου χωρίς να αφήσει την έναρξη της αλκοολικής ζύμωσης. Όταν αρχίσει η ζύμωση, η θερμοκρασία φτάνει στους 35 βαθμούς(!) και όχι στους συνηθισμένους 25 με 30. Αφήνει το κρασί σε επαφή με τα στέμφυλα για κάτι λιγότερο από ένα μήνα και στα βαρέλια για 20 μήνες. Τα μηχανήματα φιλτραρίσματος τα πούλησε κάποια στιγμή στα μέσα της δεκαετίας του '80.
47,60 €

Serafin Gevrey Chambertin 2008 (750ml) Ερυθρός

Serafin Gevrey Chambertin 2008 (750ml) Ερυθρός

AOC Gevrey Chambertin Το Gevrey Chambertin είναι η ονομασία προέλευσης που ο Serafin παίζει εντός έδρας, αφού οινοποιεί πολλά από τα Premier Cru και οι επενδύσεις της οικογένειας σε γη ξεπερνούν σχεδόν όλες τις άλλες. Αν θέλετε να χαρείτε όλη την μαγεία του Gevrey χωρίς όμως να πρέπει να περιμένετε μια δεκαετία, αγοράστε αυτή την ετικέτα άφοβα. Συγκομιδή: χειρωνακτική, με διαλογή των σταφυλιών. Ζύμωση για 15-20 μέρες Ωρίμανση σε 70% νέα - 30% παλιά δρύινα βαρέλια. Εμφιάλωση χωρίς φιλτράρισμα.  
49,50 €

Serafin Gevrey Chambertin Vieilles Vignes (2000) Ερυθρός

Serafin Gevrey Chambertin Vieilles Vignes (2000) Ερυθρός

AOC Gevrey Chambertin. Αυτό δεν είναι ένα απλό Gevrey Chambertin, ούτε καν αυτό που λέει η ετικέτα, δηλαδή ένα villages κρασί αλλά από τα παλαιά κλήματα του κτήματος. Εδώ έχουμε όλα τα παλαιά κλήματα των αμπελοτοπιών Premier Cru που έχει ο Serafin, που για τον ένα ή για τον άλλο λόγο δεν θέλει να τα προσθέσει στο τελικό χαρμάνι των «καθαρόαιμων» εμφιαλώσεων του. Παλαιωμένο για 14 μήνες σε 100% καινούργιο Γαλλικό δρύινο βαρέλι.
92,70 €

Serafin Gevrey Chambertin 1er Cru Les Corbeaux Ερυθρός

Serafin Gevrey Chambertin 1er Cru Les Corbeaux Ερυθρός

AOC Gevrey Chambertin 100 % Pinot Noir Το Le gevrey-chambertin είναι γαλλικός οίνος ελεγχόμενης ονομασίας προέλευσης που παράγεται σε τμήμα της κοινότητας Gevrey-Chambertin και Brochon, στην Côte-d'Or. Πρόκειται για ένα κρασί από τη Βουργουνδία, στην Côte de Nuits. Ο αμπελώνας του «Les Corbeaux» επηρεάζεται από την πλαγιά του Grands Crus και παράγει ένα ισχυρό και περίπλοκο κρασί. Ζύμωση παραδοσιακά σε ανοικτές δεξαμενές. Ωρίμανση 10 έως 12 μήνες σε δρύινα βαρέλια, 40% νέα.
111,40 €

ΟΙΝΟΤΥΠΟ