Το καλάθι σας είναι άδειο.
 x 

Your shopping cart is empty!

Σύνολο 0,00 €
Τιμή
€ € 
Χρώμα Οίνου:
Τύπος:
Ποικιλίες σταφυλιού:
Εσοδείας:
Περιοχή:
Χώρα:
Αλκοολικοί βαθμοί:
Φιάλη:
Εκκαθάριση Όλων
Αποτελέσματα 1 - 5 από 5

Μπουτάρης Grande Reserve Νάουσσα (2013) (750ml) Ερυθρός

Μπουτάρης Grande Reserve Νάουσσα (2013) (750ml) Ερυθρός

Η ιστορία της αμπελοκαλλιέργειας στη ζώνη της Νάουσας στη Β. Ελλάδα χάνεται στο παρελθόν. Ο ρόλος της εταιρίας Μπουτάρη υπήρξε καθοριστικός όχι μόνο στη διαφύλαξη της τοπικής ποικιλίας του ξινόμαυρου, όταν η αμπελοκαλλιέργεια σχεδόν είχε εγκαταλειφθεί, αλλά και στην ανάδειξη και καταξίωσή της ποικιλίας και της ΠΟΠ ζώνης της Νάουσας, μέσα από εξαιρετικά και ιστορικά κρασιά. Η εταιρία Μπουτάρη δημιούργησε στην περιοχή μια ομάδα συμβεβλημένων παραγωγών επιλεγμένων αμπελώνων και ανέλαβε τη διαχείριση τους. Η ενέργεια αυτή οδήγησε στην κατάταξη των αμπελώνων σε ποιοτικά επίπεδα, γεγονός που ...
16,40 €

Errazuriz Estate Reserva Carmenère Ερυθρός

Errazuriz Estate Reserva Carmenère Ερυθρός

Valle de Aconcagua 100% Carmenere. Η αλκοολική ζύμωση πραγματοποιήθηκε σε θερμοκρασίες που κυμαίνονταν μεταξύ 24 και 28 ° C,με τρεις ημερήσιες διαβροχές, κυρίως για αερισμό και για να επιτευχθεί πλήρης εκχύλιση για τις τανίνες και αρώματα από τα δέρματα, τα οποία πρόσθεσαν δομή, υποστήριξη και την πολυπλοκότητα στο κρασί. Μόλις η ζύμωση ολοκληρωθεί, το κρασί παρέμεινε σε επαφή με τα δέρματα. Ανάλογα για την ανάπτυξη κάθε παρτίδας και για μια βέλτιστη εξαγωγή των τανινών και του χρώματος, αυτό ολοκληρώνετε μετά από 7 έως 33 ημέρες. Το κρασί κρατήθηκε για 12 μήνες σε γαλλικά δρύινα βαρέλια, ...
17,20 €

Errazuriz Max Reserva Cabernet Sauvignon (2015) Ερυθρός

Errazuriz Max Reserva Cabernet Sauvignon (2015) Ερυθρός

Aconcagua Valley. 87% Cabernet Sauvignon, 7% Cabernet Franc, 6% Petit Verdot. Τα σταφύλια που χρησιμοποιούνται για το Max Reserva Cabernet Sauvignon προέρχονται κυρίως από τους μεγάλους αμπελώνες του οίκου στην κοιλάδα Aconcagua. Τα σταφύλια συλλέγονται νωρίς το πρωί και μετά από προσεκτική διπλή διαλογή συνθλίβονται και οδηγούνται σε ανοξείδωτες δεξαμενές για την ζύμωση. Ωρίμανση σε γαλλικά δρύινα βαρέλια 20% νέα, για 12 μήνες.
18,75 €

Errazuriz Single Vineyard Carmenere, max reserva Ερυθρός

Errazuriz Single Vineyard Carmenere, max reserva Ερυθρός

Το Carmenere είναι μια ποικιλία αμπέλου με σκουρόχρωμο δέρμα, αρχικά από τους αμπελώνες του Μπορντό και που βρήκε ένα ιδιαίτερα κατάλληλο σπίτι στη Χιλή. Μια καλαίσθητη ποικιλία, η Carmenere χρειάζεται υψηλά επίπεδα ηλιοφάνειας και ένα ζεστό καλοκαίρι για να φτάσει στο μέγιστο των δυνατοτήτων της, αλλά στο σωστό περιβάλλον μπορεί να παράγει εξαιρετικά κόκκινα κρασιά με βαθιά χρώματα και ελκυστική λιπαρότητα. Το κρασί κρατήθηκε για 12 μήνες σε γαλλικά δρύινα βαρέλια, 8% νέα. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, έφτασε στη σταθερότητά του με φυσικό τρόπο.
23,40 €

Errazuriz Don Maximiano Founder's Reserve, Ερυθρός

Errazuriz Don Maximiano Founder's Reserve, Ερυθρός

Aconcagua Valley. 89% Cabernet Sauvignon, 5.5% Shiraz, 3% Cabernet Franc, 2.5% Petit Verdot. Τα σταφύλια ζυμώθηκαν σε δεξαμενές από ανοξείδωτο χάλυβα σε θερμοκρασίες που κυμαίνονταν από 24 ° έως 32 ° C. Παλαίωση του οίνου για 18 μήνες σε 100% νέα γαλλικά δρύινα βαρέλια.
107,25 €

ΟΙΝΟΤΥΠΟ