Το καλάθι σας είναι άδειο.
 x 

Your shopping cart is empty!

Σύνολο 0,00 €
Τιμή
€ € 
Χρώμα Οίνου:
Τύπος:
Ποικιλίες σταφυλιού:
Εσοδείας:
Παραγωγός:
Περιοχή:
Χώρα:
Αλκοολικοί βαθμοί:
Φιάλη:
Εκκαθάριση Όλων
Αποτελέσματα 1 - 7 από 7

Jim Barry Silly Mid On Sauvignon Blanc - Semillon, Λευκός

Jim Barry Silly Mid On Sauvignon Blanc - Semillon, Λευκός

Η Clare Valley είναι η βορειότερη περιοχή του κρασιού στη ζώνη των λόφων Mount Lofty της Νότιας Αυστραλίας, που βρίσκεται 130 μίλια βόρεια της πρωτεύουσας της πολιτείας της Αδελαΐδας. Είναι μια από τις πιο γραφικές αμπελουργικές περιοχές της Αυστραλίας, με παράδοση στην οινοποίηση που ξεκίνησε στις αρχές του 19ου αιώνα, όταν φυτεύτηκαν τα πρώτα αμπέλια. Τα κρασιά της περιοχής είναι ιδιαίτερα γνωστά για το βάθος των κλασσικών γεύσεων Riesling - εξωτικών εσπεριδοειδών, ασβέστη και πορτοκαλιού, τραγανά μήλα με ελαφριά δόση ορυκτών και τραγανή φυσική οξύτητα.
18,75 €

Jim Barry The Lodge Hill Shiraz, Ερυθρός

Jim Barry The Lodge Hill Shiraz, Ερυθρός

Ο αμπελώνας Lodge Hill στις ανατολικές σειρές της κοιλάδας Clare έχει εδάφη πλούσια σε άργιλο πάνω σε κατακόρυφα φύλλα αρχαίου σχιστόλιθου. Οι ρωγμές μεταξύ του σχιστόλιθου έχουν γεμίσει με χώμα, παρέχοντας διέλευση για τις ρίζες του αμπέλου και ελεύθερη αποστράγγιση - το ιδανικό περιβάλλον για αμπέλια Shiraz χαμηλής απόδοσης.
22,00 €

Jim Barry Lodge Hill Riesling Λευκός

Jim Barry Lodge Hill Riesling Λευκός

Ο Jim Barry αγόρασε τη γη για τον αμπελώνα Lodge Hill το 1977, καθώς ήταν σίγουρος ότι θα "παράγει μερικά από τα καλύτερα Riesling στο Clare". Βρίσκεται στις ανατολικές περιοχές του δήμου της Clare, το Lodge Hill είναι ένας από τους υψηλότερους αμπελώνες στην κοιλάδα - σε υψόμετρο 480 μέτρων - και είναι ιδανικό για την παραγωγή ορεινών, ορυκτών Rieslings, χαρακτηριστικό της περιοχής.
22,10 €

Jim Barry Assyrtiko, Clare Valley Λευκός

Jim Barry Assyrtiko, Clare Valley Λευκός

Ένα κρασί που, ως ένα σημείο, μπορούμε να το θεωρήσουμε «δικό» μας. Ο Peter Barry, ο γιος του Jim, είχε έρθει το 2006 στην Ελλάδα για διακοπές μαζί με την γυναίκα του. Δοκιμάζοντας το Ασύρτικο στη Σαντορίνη εντυπωσιάστηκε με τις τραγανές, όξινες ιδιότητες του. Του έφερε μνήμες από το Clare Valley Rieslings αν και παρόλα αυτά ήταν μια γεύση που δεν είχε ξαναζήσει. Εμπνευσμένος από αυτή τη νέα ποικιλία, άρχισε τη διαδικασία εισαγωγής μοσχευμάτων στην Αυστραλία, Τον Αύγουστο του 2012 φυτεύτηκε το πρώτο Assyrtiko της Αυστραλίας στο Lodge Hill Vineyard, ένα ξεχωριστό και μοναδικό αμπελοτόπι από ...
27,50 €

Jim Barry The McRae Wood Shiraz, Ερυθρός

Jim Barry The McRae Wood Shiraz, Ερυθρός

Ένα Shiraz - φόρος τιμής στο όραμα του πρωτοπόρου αμπελουργού της Clare Valley, του Jim Barry. To 1964, o Jim αγόρασε γύρω στα 30 εκτάρια εξαιρετικής γης από τον Duncan McRae Wood και φύτεψε το πρώτο του αμπελοτόπι με Shiraz - εμπνευσμένη επιλογή όσον αφορά τη ποικιλία αλλά και τη περιοχή.
49,80 €

Yalumba The Octavius Old Vine Shiraz, Ερυθρός

Yalumba The Octavius Old Vine Shiraz, Ερυθρός

Το Octavius είναι η ναυαρχίδα του οίκου. 'Ένα από τα πιο πυκνά Shiraz του πλανήτη και το μοναδικό που παλαιώνει, για ένα ποσοστό, σε octaves, δηλαδή πολύ μικρά βαρέλια, μόλις 100 λίτρων, από τα οποία παίρνει και το όνομά του. Το Octavius είναι πραγματικά μια επίδειξη δύναμης από την Yalumba, αφού κοιτάει στα μάτια με άνεση πολλά άλλα Αυστραλέζικα Shiraz που έχουν διπλάσια ή και τριπλάσια τιμή.
123,00 €

Jim Barry The Armagh Shiraz 1999 (750ml) Ερυθρός

Jim Barry The Armagh Shiraz 1999 (750ml) Ερυθρός

Το όνομα Αrmagh οφείλεται στους Ιρλανδούς αποίκους που έφθασαν το 1849 και έδωσαν στον εύφορο λόφο το όνομα της πατρίδας τους. Αυτό το πυκνό, πορφυρό κρασί, είναι ένα κομψό κι αριστοκρατικό καλειδοσκόπιο αρωμάτων.
172,50 €