Το καλάθι σας είναι άδειο.
 x 

Your shopping cart is empty!

Σύνολο 0,00 €
Αποτελέσματα 1 - 14 από 14

Montes Malbec Reserva 2016 Ερυθρός

Montes Malbec Reserva 2016 Ερυθρός

100% Malbec. Ιδιαίτεροι αμπελώνες σχεδόν 100 ετών που βρίσκονται στην περιοχή της κοιλάδας Colchagua. Ελεγχόμενη απόδοση και συγκομιδή με το χέρι, με αυστηρή επιλογή σταφυλιών. Παραδοσιακή οινοποίηση με έλεγχο θερμοκρασίας. πλήρης μηλογαλακτική ζύμωση.Το 45% του οίνου ωριμάζει για 8 μήνες σε Γαλλικά δρύινα βαρέλια.
10,80 €

Miguel Torres Santa Digna Reserva Cabernet Sauvignon Ερυθρός

Miguel Torres Santa Digna Reserva Cabernet Sauvignon Ερυθρός

Το Miguel Torres Chile ιδρύθηκε το 1979 από την οικογένεια Torres της Ισπανίας. Το Torres παρήγαγε κρασί στην Ισπανία από τον 17ο αιώνα. Το οινοποιείο Miguel Torres Chile περιλαμβάνει περισσότερα από 400 εκτάρια αμπελώνων που φυτεύονται σε πέντε διαφορετικές περιοχές, με μοναδικά κλιματικά χαρακτηριστικά. Αυτό επιτρέπει στο οινοποιείο να καλλιεργεί διαφορετικές ποικιλίες και να επιτρέπει την ανάπτυξη των έντονων εκφράσεών τους. Ο Miguel Torres αναγνωρίζεται για την εισαγωγή νέων τεχνολογιών στη Χιλή, οι οποίες συνέβαλαν στην ανάπτυξη χιλιανών κρασιών τα τελευταία 30 χρόνια. Το Cabernet ...
11,90 €

Viu Manent Secret de Viu Manent Malbec Ερυθρός

Viu Manent Secret de Viu Manent Malbec Ερυθρός

85% Malbec και 15% "μυστικό" Ο οίκος κρατάει μυστική την ποικιλία που αναμιγνύεται με το Malbec για να μας δώσει αυτό το υπέροχο κρασί. Η μαλογακτική ζύμωση πραγματοποιήθηκε σε δρύινα βαρέλια. Το 56% του κρασιού παλαιώνει για 9 μήνες σε γαλλικά δρύινα βαρέλια, ενώ το υπόλοιπο 44% παραμένει σε ανοξείδωτες δεξαμενές για να δώσει φρεσκάδα στο τελικό μείγμα.
12,90 €

Errazuriz Estate Series Merlot, Ερυθρός

Errazuriz Estate Series Merlot, Ερυθρός

Curicó Valley 85% Merlot, 15% Carmenere. Τα σταφύλια της σειράς Merlot 2014 προέρχονται από τους αμπελώνες του οίκου που βρίσκονται στο Curicó Valley, όπου οι βροχεροί χειμώνες και τα ξηρά καλοκαίρια χαρακτηρίζουν το τοπικό κλίμα. Ο αμπελώνας φυτεύεται σε βαθιά αργιλώδη εδάφη, τυπικά για το terroir της κεντρικής Χιλής. Το 30% του κρασιού κρατήθηκε σε δρύινα βαρέλια για 4 μήνες για να ολοκληρώσει τις τανίνες του και να προσθέσει ένα γλυκό συναίσθημα στο ουρανίσκο.
13,45 €

Errazuriz Estate Reserva Carmenère Ερυθρός

Errazuriz Estate Reserva Carmenère Ερυθρός

Valle de Aconcagua 100% Carmenere. Η αλκοολική ζύμωση πραγματοποιήθηκε σε θερμοκρασίες που κυμαίνονταν μεταξύ 24 και 28 ° C,με τρεις ημερήσιες διαβροχές, κυρίως για αερισμό και για να επιτευχθεί πλήρης εκχύλιση για τις τανίνες και αρώματα από τα δέρματα, τα οποία πρόσθεσαν δομή, υποστήριξη και την πολυπλοκότητα στο κρασί. Μόλις η ζύμωση ολοκληρωθεί, το κρασί παρέμεινε σε επαφή με τα δέρματα. Ανάλογα για την ανάπτυξη κάθε παρτίδας και για μια βέλτιστη εξαγωγή των τανινών και του χρώματος, αυτό ολοκληρώνετε μετά από 7 έως 33 ημέρες. Το κρασί κρατήθηκε για 12 μήνες σε γαλλικά δρύινα βαρέλια, ...
17,20 €

Viu Manent Gran Reserva Malbec Ερυθρός

Viu Manent Gran Reserva Malbec Ερυθρός

100% Malbec. Κυρίως από τους αμπελώνες του Οίκου στο κτήμα San Carlos κοντά στο Cunaco στην κοιλάδα Colchagua, ηλικίας 25 ετών. Περίπου το 80% του κρασιού ωρίμασε 12 μήνες σε γαλλικά δρύινα βαρέλια και το υπόλοιπο 20% σε ανοξείδωτες δεξαμενές πάνω σε φίνες οινολάσπες.
17,50 €

Errazuriz Max Reserva Cabernet Sauvignon (2015) Ερυθρός

Errazuriz Max Reserva Cabernet Sauvignon (2015) Ερυθρός

Aconcagua Valley. 87% Cabernet Sauvignon, 7% Cabernet Franc, 6% Petit Verdot. Τα σταφύλια που χρησιμοποιούνται για το Max Reserva Cabernet Sauvignon προέρχονται κυρίως από τους μεγάλους αμπελώνες του οίκου στην κοιλάδα Aconcagua. Τα σταφύλια συλλέγονται νωρίς το πρωί και μετά από προσεκτική διπλή διαλογή συνθλίβονται και οδηγούνται σε ανοξείδωτες δεξαμενές για την ζύμωση. Ωρίμανση σε γαλλικά δρύινα βαρέλια 20% νέα, για 12 μήνες.
18,75 €

Miguel Torres Cordillera Reserva Especial Carignan, Ερυθρός

Miguel Torres Cordillera Reserva Especial Carignan, Ερυθρός

O Miguel Torres είδε την δυναμική της Χιλής πολύ νωρίτερα από οποιονδήποτε άλλο ξένο επενδυτή. Όχι μόνο κατάφερε να επιλέξει τους καταλληλότερους αμπελώνες αλλά και να στήσει μια ολοκληρωμένη επιχείρηση αμπελουργικής εκμετάλλευσης που συνεχίζει να αναπτύσσεται μέχρι σήμερα. Η ζύμωση πραγματοποιείται στους 26°C και διαρκεί 7 ημέρες. Μετά από 1 μήνα επαφής του κρασιού με τα στέμφυλα, το κρασί ωριμάζει για 11 μήνες σε γαλλικά δρύινα βαρέλια (30% καινούργια και 70% δεύτερης χρήσης).
23,20 €

Errazuriz Single Vineyard Carmenere, max reserva Ερυθρός

Errazuriz Single Vineyard Carmenere, max reserva Ερυθρός

Το Carmenere είναι μια ποικιλία αμπέλου με σκουρόχρωμο δέρμα, αρχικά από τους αμπελώνες του Μπορντό και που βρήκε ένα ιδιαίτερα κατάλληλο σπίτι στη Χιλή. Μια καλαίσθητη ποικιλία, η Carmenere χρειάζεται υψηλά επίπεδα ηλιοφάνειας και ένα ζεστό καλοκαίρι για να φτάσει στο μέγιστο των δυνατοτήτων της, αλλά στο σωστό περιβάλλον μπορεί να παράγει εξαιρετικά κόκκινα κρασιά με βαθιά χρώματα και ελκυστική λιπαρότητα. Το κρασί κρατήθηκε για 12 μήνες σε γαλλικά δρύινα βαρέλια, 8% νέα. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, έφτασε στη σταθερότητά του με φυσικό τρόπο.
23,40 €

Viu Manent ViBo Viñedo Centenario Ερυθρός

Viu Manent ViBo Viñedo Centenario Ερυθρός

Malbec 50%, Cabernet Sauvignon 47%, Petit Verdot 3%. Τα σταφύλια για αυτό το κρασί προέρχονται από αιωνόβιους αμπελώνες στο San Carlos de Viu Manent Cunaco Estate στην κοιλάδα Colchagua. Η αλκοολική ζύμωση πραγματοποιήθηκε με φυσικές ζύμες σε θερμοκρασία 26º-28ºC με 2 μικρά pumpovers ανά ημέρα για να εξαχθούν μόνο τις πιο κομψές τανίνες και να έχουμε ένα πιο φρουτώδες κρασί. Ωριμάζει σε γαλλικά δρύινα βαρέλια για 16 μήνες πριν την εμφιάλωση. Επιπλέον ωρίμανση στη φιάλη στα κελάρια του Οίκου πριν κυκλοφορήσει στην αγορά.
24,00 €

Santa Rita Casa Real Cabernet Sauvignon Ερυθρός

Santa Rita Casa Real Cabernet Sauvignon Ερυθρός

100% Cabernet Sauvignon. Από τον αμπελώνα Carneros Viejo, ο οποίος έχει εντυπωσιακό terroir στους πρόποδες των βουνών των Άνδεων στην κοιλάδα Maipo Alto. Τα σταφύλια επιλέχτηκαν πρώτα στο αμπέλι και στη συνέχεια σε μια ζώνη επιλογής στο οινοποιείο. Τα σταφύλια υποβλήθηκαν σε κλασσική ζύμωση 82º-84ºF για 12 ημέρες ακολουθούμενη από σύντομη μακρόχρονη διαβροχή 10 ημερών, η οποία επέτρεψε να αναπτυχθούν μεταξένιες, κομψές τανίνες με πολύ υψηλή έκφραση φρούτων. Η μηλογαλακτική ζύμωση πραγματοποιήθηκε σε νέα γαλλικά δρύινα βαρέλια. Το κρασί ωρίμασε 15 μήνες σε Γαλλικά δρύινα βαρέλια (95% νέα). ...
78,00 €

Viu Manent Viu 1 (2007) - Seventh Edition Ερυθρός

Viu Manent Viu 1 (2007) - Seventh Edition Ερυθρός

Malbec 94% and Petit Verdot 6%. Το Viu 1 είναι ένα αφιέρωμα στον ιδρυτή της Viu Manent και κατασκευάζεται με τα καλύτερα σταφύλια του Block 4 στον αμπελώνα San Carlos κοντά στο Cunaco στην κοιλάδα Colchagua. Τα αμπέλια σε αυτό το μπλοκ είναι περίπου 90 ετών. Το vintage 2007 είναι η 7η κυκλοφορία αυτού του οίνου. Μετά τη ζύμωση το κρασί παλαιώθηκε για 22 μήνες σε 98% γαλλικά και 2% αμερικανικά βαρέλια.
87,50 €

Errazuriz Don Maximiano Founder's Reserve, Ερυθρός

Errazuriz Don Maximiano Founder's Reserve, Ερυθρός

Aconcagua Valley. 89% Cabernet Sauvignon, 5.5% Shiraz, 3% Cabernet Franc, 2.5% Petit Verdot. Τα σταφύλια ζυμώθηκαν σε δεξαμενές από ανοξείδωτο χάλυβα σε θερμοκρασίες που κυμαίνονταν από 24 ° έως 32 ° C. Παλαίωση του οίνου για 18 μήνες σε 100% νέα γαλλικά δρύινα βαρέλια.
107,25 €

Vinedo Chadwick, Maipo Valley, Ερυθρός

Vinedo Chadwick, Maipo Valley, Ερυθρός

Ο αμπελώνας του Chadwick βρίσκεται στο Puente Alto στους πρόποδες των Άνδεων της νοτιοανατολικής γωνιάς του Σαντιάγο, στη βόρεια όχθη του ποταμού Maipo. Ο αμπελώνας των 15 εκταρίων βρίσκεται στο Alto Maipo μια υπο-ονομασία, που θεωρείται ένα από τα καλύτερα terroirs της κοιλάδας του Maipo και μια περιοχή ιδιαίτερα κατάλληλη για καλλιέργεια κόκκινες ποικιλίες Bordeaux εξαιρετικής ποιότητας. Το κρασί παλαιώνεται για 18 μήνες σε καινούργια δρύινα γαλλικά βαρέλια.
190,00 €

ΟΙΝΟΤΥΠΟ