Το καλάθι σας είναι άδειο.
 x 

Your shopping cart is empty!

Σύνολο 0,00 €
Τιμή
€ € 
Χρώμα Οίνου:
Ποικιλίες σταφυλιού:
Εσοδείας:
Περιοχή:
Χώρα:
Φιάλη:
Εκκαθάριση Όλων
Αποτελέσματα 1 - 5 από 5

Cielo dal 1908 Prosecco (200ml)

Cielo dal 1908 Prosecco (200ml)

Το Prosecco είναι ένα αφρώδες κρασί που παράγεται στην περιοχή Βένετο της Ιταλίας γύρω από την πόλη του Τρεβίζο περίπου 15 μίλια (24 χιλιόμετρα) βόρεια της Βενετίας. Φτιάχνεται με σταφύλια Prosecco (γνωστά και ως Glera) Παράγεται χρησιμοποιώντας μια οικονομική μέθοδο που ονομάζεται «Μέθοδος Δεξαμενής» (‘Tank Method’) Prosecco, ένα φίνο αφρώδες κρασί που μπορούμε να απολαύσουμε όλες τις ώρες και σε κάθε περίσταση, μόνο του, με ελαφρά φαγητά και γλυκά, καθώς και στα πιο δροσερά καλοκαιρινά κοκτέιλ.
3,20 €

Canava Roussos Νάμα (375ml) Ερυθρός

Canava Roussos Νάμα (375ml) Ερυθρός

Υπερώριμος τρυγητός, λιάσιμο 15 ημερών και ελεγχόμενη ζύμωση. Προέρχεται από λιαστά σταφύλια των εκλεκτών ποικιλιών της Σαντορίνης Μαντηλαριά, Αηδάνι, Ασύρτικο, Αθήρι και Μαυράθηρο. Μέσα του κλείνει μια γλυκιά υπέροχη γεύση (λιαστό), ένα πλούσιο άρωμα και ένα λαμπερό βαθυκόκκινο χρώμα. Προορίζεται κυρίως για το μυστήριο της θείας κοινωνίας αλλά μπορεί να σερβιριστεί και σαν ένας φινετσάτος επιδόρπιος οίνος.
4,60 €

Cielo dal 1908 Prosecco

Cielo dal 1908 Prosecco

Το Prosecco είναι ένα αφρώδες κρασί που παράγεται στην περιοχή Βένετο της Ιταλίας γύρω από την πόλη του Τρεβίζο περίπου 15 μίλια (24 χιλιόμετρα) βόρεια της Βενετίας. Φτιάχνεται με σταφύλια Prosecco (γνωστά και ως Glera) Παράγεται χρησιμοποιώντας μια οικονομική μέθοδο που ονομάζεται «Μέθοδος Δεξαμενής» (‘Tank Method’) Prosecco, ένα φίνο αφρώδες κρασί που μπορούμε να απολαύσουμε όλες τις ώρες και σε κάθε περίσταση, μόνο του, με ελαφρά φαγητά και γλυκά, καθώς και στα πιο δροσερά καλοκαιρινά κοκτέιλ.
6,90 €

Riondo Prosecco Spago Nero

Riondo Prosecco Spago Nero

Το Prosecco είναι ένα αφρώδες κρασί που παράγεται στην περιοχή Βένετο της Ιταλίας γύρω από την πόλη του Τρεβίζο περίπου 15 μίλια (24 χιλιόμετρα) βόρεια της Βενετίας. Φτιάχνεται με σταφύλια Prosecco (γνωστά και ως Glera) Παράγεται χρησιμοποιώντας μια οικονομική μέθοδο που ονομάζεται «Μέθοδος Δεξαμενής» (‘Tank Method’) Prosecco, ένα φίνο αφρώδες κρασί που μπορούμε να απολαύσουμε όλες τις ώρες και σε κάθε περίσταση, μόνο του, με ελαφρά φαγητά και γλυκά, καθώς και στα πιο δροσερά καλοκαιρινά κοκτέιλ.
9,00 €

Οινοποιείο Αρτέμης Καραμολέγκος Vinsanto Santorini (500ml) Λευκός

Οινοποιείο Αρτέμης Καραμολέγκος Vinsanto Santorini (500ml) Λευκός

Η ιστορία του Οινοποιείου έχει τις ρίζες της στο 1952 και η στροφή προς τη σύγχρονη, ποιοτική παραγωγή ξεκίνησε το 2004, με πρώτο και πιο σημαντικό βήμα την ανανέωση τμήματος των παλαιών αμπελώνων και φύτευση νέων. Άλλα αναμπελώθηκαν με Ασύρτικο, αλλά και σπάνιες ποικιλίες της Σαντορίνης -όπως το Αηδάνι και το Μαυροτράγανο. Η σύγχρονη αντιμετώπιση της δουλειάς στο αμπέλι -το πιο σημαντικό μέρος στην παραγωγή κρασιού- είχε ως επακόλουθο τη δημιουργία ενός σύγχρονου και διαρκώς εξελισσόμενου οινοποιείου που κερδίζει διαρκώς σημαντικές διακρίσεις. ΠΟΠ Σαντορίνη. Ασύρτικο 85% και 15% Αηδάνι. ...
33,00 €