Το καλάθι σας είναι άδειο.
 x 

Your shopping cart is empty!

Σύνολο 0,00 €
Τιμή
€ € 
Χρώμα Οίνου:
Εσοδείας:
Φιάλη:
Εκκαθάριση Όλων
Αποτελέσματα 1 - 12 από 12

Ζοίνος Οινοποιείο Escape Ροζέ (200ml) Sparkling

Ζοίνος Οινοποιείο Escape Ροζέ (200ml) Sparkling

Ροζέ φυσικός αφρώδης οίνος από εξαίρετες ελληνικές ποικιλίες. Συνοινοποίηση κρυοεκχύλιση και ζύμωση των ποικιλιών σε χαμηλή θερμοκρασία. Σύντομη ωρίμανση πάνω στις φίνες οινολάσπες. Δεύτερη αλκoολική ζύμωση σε αυτόκλειστες δεξαμενές (methode Charmat) κάτω από ελεγχόμενες συνθήκες όπου ο αφρισμός παράγεται φυσικά.
2,70 €

Ζοίνος Οινοποιείο Escape Λευκός (200ml) Sparkling

Ζοίνος Οινοποιείο Escape Λευκός (200ml) Sparkling

Λευκός φυσικός αφρώδης οίνος από εξαίρετες ελληνικές ποικιλίες. Συνοινοποίηση κρυοεκχύλιση και ζύμωση των ποικιλιών σε χαμηλή θερμοκρασία. Σύντομη ωρίμανση πάνω στις φίνες οινολάσπες. Δεύτερη αλκoολική ζύμωση σε αυτόκλειστες δεξαμενές (methode Charmat) κάτω από ελεγχόμενες συνθήκες όπου ο αφρισμός παράγεται φυσικά.
2,70 €

Zonin Prosecco (200ml)

Zonin Prosecco (200ml)

Το Prosecco είναι ένα αφρώδες κρασί που παράγεται στην περιοχή Βένετο της Ιταλίας γύρω από την πόλη του Τρεβίζο περίπου 15 μίλια (24 χιλιόμετρα) βόρεια της Βενετίας. Φτιάχνεται με σταφύλια Prosecco (γνωστά και ως Glera) Παράγεται χρησιμοποιώντας μια οικονομική μέθοδο που ονομάζεται «Μέθοδος Δεξαμενής» (‘Tank Method’) Το Prosecco, ένα φίνο αφρώδες κρασί που μπορούμε να απολαύσουμε όλες τις ώρες και σε κάθε περίσταση, μόνο του, με ελαφρά φαγητά και γλυκά, καθώς και στα πιο δροσερά καλοκαιρινά κοκτέιλ.
3,60 €

Palais de Versailles Brut Rosé

Palais de Versailles Brut Rosé

Με οινοποίηση ταχεία κύκλου (σύντομη Charmat) σε ανοξείδωτες δεξαμενές, με σταφύλια από τις ποικιλίες Pinot Noir και Chardonnay. Ένα Brut κρασί,με μεγάλη ποιότητα και ισορροπία, φθάνοντας να αμφισβητήσει κάποια πολύ ακριβότερα κρασιά.
6,20 €

Zonin Gran Cuvée Extra Dry

Zonin Gran Cuvée Extra Dry

Αφρώδες κρασί που παράγεται στην περιοχή Βένετο της Ιταλίας γύρω από την πόλη του Τρεβίζο περίπου 15 μίλια (24 χιλιόμετρα) βόρεια της Βενετίας. Παράγεται χρησιμοποιώντας μια οικονομική μέθοδο που ονομάζεται «Μέθοδος Δεξαμενής» (‘Tank Method’) Ένα φίνο αφρώδες κρασί που μπορούμε να απολαύσουμε όλες τις ώρες και σε κάθε περίσταση, μόνο του, με ελαφρά φαγητά και γλυκά, καθώς και στα πιο δροσερά καλοκαιρινά κοκτέιλ.
7,00 €

Μπουτάρης Μοσχοφίλερο (750ml) Λευκός

Μπουτάρης Μοσχοφίλερο (750ml) Λευκός

Π.Ο.Π. Μαντινεία. Στην ιστορική περιοχή της Μαντινείας βρίσκεται το Οινοποιείο Μπουτάρη. Η σχέση της Μαντινείας με την αμπελοκαλλιέργεια είναι το ίδιο παλιά με την ιστορία της, γεγονός που επιβεβαιώνεται από αρχαιολογικά ευρήματα στην περιοχή και φυσικά από το «κλήμα του Παυσανία», το παλαιότερο ίσως αμπελόκλημα στον κόσμο. Σε υψόμετρο 650 μέτρων, βρίσκεται ο τοπικός αμπελώνας Μπουτάρη, εκτάσεως 700 στρεμμάτων. Τη μεγαλύτερη έκτασή του καλύπτει η γηγενής ποικιλία Μοσχοφίλερο. 100% Μοσχοφίλερο. Διασώζοντας κυριολεκτικά την ποικιλία Μοσχοφίλερο από εξαφάνιση και αναγνωρίζοντας τις τεράστιες ...
7,20 €

Casa Burti Flûte Millesimato Spumante Extra Dry Λευκός

Casa Burti Flûte Millesimato Spumante Extra Dry Λευκός

Παράγεται από μείγμα λευκών σταφυλιών. Ψυχρή διαβροχή των σταφυλιών, ζύμωση σε ελεγχόμενες θερμοκρασίες16 °C σε δεξαμενή πίεσης. Η ψύξη διατηρείτε για να ληφθούν οι επιθυμητές οργανοληπτικές ιδιότητες των σταφυλιών για ένα μήνα.
7,20 €

Rivata Prosecco Extra Dry NV

Rivata Prosecco Extra Dry NV

Το Prosecco είναι ένα αφρώδες κρασί που παράγεται στην περιοχή Βένετο της Ιταλίας γύρω από την πόλη του Τρεβίζο περίπου 15 μίλια (24 χιλιόμετρα) βόρεια της Βενετίας. Φτιάχνεται με σταφύλια Prosecco (γνωστά και ως Glera) Παράγεται χρησιμοποιώντας μια οικονομική μέθοδο που ονομάζεται «Μέθοδος Δεξαμενής» (‘Tank Method’) Prosecco, ένα φίνο αφρώδες κρασί που μπορούμε να απολαύσουμε όλες τις ώρες και σε κάθε περίσταση, μόνο του, με ελαφρά φαγητά και γλυκά, καθώς και στα πιο δροσερά καλοκαιρινά κοκτέιλ.
8,00 €

Riondo Le Piere Prosecco D.O.C.Extra Dry Λευκός

Riondo Le Piere Prosecco D.O.C.Extra Dry Λευκός

Prosecco D.O.C. Ψυχρή διαβροχή σταφυλιών, φυσική ζύμωση σε ελεγχόμενη θερμοκρασία 16 ° C. αφρώδης ζύμωση σε δεξαμενές από ανοξείδωτο χάλυβα υπό πίεση ένα μήνα.
9,00 €

Zonin Prosecco

Zonin Prosecco

Το Prosecco είναι ένα αφρώδες κρασί που παράγεται στην περιοχή Βένετο της Ιταλίας γύρω από την πόλη του Τρεβίζο περίπου 15 μίλια (24 χιλιόμετρα) βόρεια της Βενετίας. Φτιάχνεται με σταφύλια Prosecco (γνωστά και ως Glera) Παράγεται χρησιμοποιώντας μια οικονομική μέθοδο που ονομάζεται «Μέθοδος Δεξαμενής» (‘Tank Method’) Το Prosecco, ένα φίνο αφρώδες κρασί που μπορούμε να απολαύσουμε όλες τις ώρες και σε κάθε περίσταση, μόνο του, με ελαφρά φαγητά και γλυκά, καθώς και στα πιο δροσερά καλοκαιρινά κοκτέιλ.
11,20 €

Οινοποιείο Αρτέμης Καραμολέγκος Πνοή Ημιαφρώδες Ροζέ

Οινοποιείο Αρτέμης Καραμολέγκος Πνοή Ημιαφρώδες Ροζέ

Η ιστορία του Οινοποιείου έχει τις ρίζες της στο 1952 και η στροφή προς τη σύγχρονη, ποιοτική παραγωγή ξεκίνησε το 2004, με πρώτο και πιο σημαντικό βήμα την ανανέωση τμήματος των παλαιών αμπελώνων και φύτευση νέων. Άλλα αναμπελώθηκαν με Ασύρτικο, αλλά και σπάνιες ποικιλίες της Σαντορίνης -όπως το Αηδάνι και το Μαυροτράγανο. Η σύγχρονη αντιμετώπιση της δουλειάς στο αμπέλι -το πιο σημαντικό μέρος στην παραγωγή κρασιού- είχε ως επακόλουθο τη δημιουργία ενός σύγχρονου και διαρκώς εξελισσόμενου οινοποιείου που κερδίζει διαρκώς σημαντικές διακρίσεις.
14,50 €

Οινοποιείο Αρτέμης Καραμολέγκος Πνοή Ημιαφρώδες Λευκός

Οινοποιείο Αρτέμης Καραμολέγκος Πνοή Ημιαφρώδες Λευκός

Η ιστορία του Οινοποιείου έχει τις ρίζες της στο 1952 και η στροφή προς τη σύγχρονη, ποιοτική παραγωγή ξεκίνησε το 2004, με πρώτο και πιο σημαντικό βήμα την ανανέωση τμήματος των παλαιών αμπελώνων και φύτευση νέων. Άλλα αναμπελώθηκαν με Ασύρτικο, αλλά και σπάνιες ποικιλίες της Σαντορίνης -όπως το Αηδάνι και το Μαυροτράγανο. Η σύγχρονη αντιμετώπιση της δουλειάς στο αμπέλι -το πιο σημαντικό μέρος στην παραγωγή κρασιού- είχε ως επακόλουθο τη δημιουργία ενός σύγχρονου και διαρκώς εξελισσόμενου οινοποιείου που κερδίζει διαρκώς σημαντικές διακρίσεις.
14,50 €

ΟΙΝΟΤΥΠΟ