Το καλάθι σας είναι άδειο.
 x 

Your shopping cart is empty!

Σύνολο 0,00 €
Τιμή
€ € 
Χρώμα Οίνου:
Εσοδείας:
Φιάλη:
Εκκαθάριση Όλων
Αποτελέσματα 1 - 24 από 40

Κεχρής Στέλιος Κεχριμπάρι Ρετσίνα Λευκός 500ml

Κεχρής Στέλιος Κεχριμπάρι Ρετσίνα Λευκός 500ml

Ίσως ο πρώτος ξεχωριστός τύπος κρασιού που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα, αφού την καταγωγή του θα πρέπει να την αναζητήσουμε στην αρχαιότητα. Οι πρόγονοί μας σφράγιζαν τους αμφορείς με το ρετσίνι, για να μην έρχεται σε επαφή με τον αέρα, ώστε να διατηρηθεί περισσότερο χρόνο. Όσο για τη σχέση που έχει το ''Κεχριμπάρι'' με τη ρετσίνα? Και αυτή άρρηκτη! Το πολύτιμο κεχριμπάρι σα λίθος δημιουργείται από το απολιθωμένο ρετσίνι του πεύκου. Από 100% Ροδίτη. Κλασική μέθοδος λευκής οινοποίησης σε ανοξείδωτες δεξαμενές υπό αυστηρό θερμοκρασιακό έλεγχο, με προσθήκη ελεγχόμενης ποσότητας και υψηλής ...
2,70 €

Κεχρής Στέλιος Κεχριμπάρι Ρετσίνα Λευκός 750ml

Κεχρής Στέλιος Κεχριμπάρι Ρετσίνα Λευκός 750ml

Ίσως ο πρώτος ξεχωριστός τύπος κρασιού που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα, αφού την καταγωγή του θα πρέπει να την αναζητήσουμε στην αρχαιότητα. Οι πρόγονοί μας σφράγιζαν τους αμφορείς με το ρετσίνι, για να μην έρχεται σε επαφή με τον αέρα, ώστε να διατηρηθεί περισσότερο χρόνο. Όσο για τη σχέση που έχει το ''Κεχριμπάρι'' με τη ρετσίνα? Και αυτή άρρηκτη! Το πολύτιμο κεχριμπάρι σα λίθος δημιουργείται από το απολιθωμένο ρετσίνι του πεύκου. Από 100% Ροδίτη. Κλασική μέθοδος λευκής οινοποίησης σε ανοξείδωτες δεξαμενές υπό αυστηρό θερμοκρασιακό έλεγχο, με προσθήκη ελεγχόμενης ποσότητας και υψηλής ...
4,50 €

Οινοποιία Αγγέλου ρετσίνα Αγγέλου Λευκός

Οινοποιία Αγγέλου ρετσίνα Αγγέλου Λευκός

Ονομασία κατά παράδοση Αττική. 100% Σαββατιανό. Η ρετσίνα ενώνει το σταφύλι με το "δάκρυ του πεύκου". Οι περισσότεροι τη γνωρίζουν, λίγοι όμως έχουν δοκιμάσει τη «φρεσκαρισμένη» σύγχρονη εκδοχή της Κλασική μέθοδος λευκής οινοποίησης, με ελγχόμενη ζύμωση σε χαμηλές θερμοκρασίες σε ανοξείδωτη δεξαμενή, με προσθήκη εκλεκτού ρετσινιού, από παραδοσιακούς ρητινοσυλλέκτες, από το πευκόδασος του Κουβαρά Αττικής.
5,20 €

Οινοποιία Αγγέλου 'Άγγελμα' Λευκός

Οινοποιία Αγγέλου 'Άγγελμα' Λευκός

Προστατευόμενη Γεωγραφική Ενδειξη Αττική 100% Σαββατιανό Σύγχρονη οινοποίηση με ελεγχόμενη ζύμωση σε χαμηλές θερμοκρασίες.
6,00 €

Κτήμα Σπυρόπουλου Ορεινό (750ml) Λευκός

Κτήμα Σπυρόπουλου Ορεινό (750ml) Λευκός

ΠΓΕ Πελοπόννησος. Η οικογένεια Σπυρόπουλου έχει πολύ στενούς δεσμούς με το αμπέλι και τον οίνο απο τα τέλη του 19ου αιώνα. Μάρτυρας αυτής της σχέσης είναι το παλαιό «οινοποιείο» της οικογένειας που βρίσκεται μόλις μερικά μέτρα απο τις κεντρικές εγκαταστάσεις της Αρχαίας Μαντινείας. Το κτίριο αυτό χρονολογείται περίπου στα 1890 και μπορεί κανείς να παρατηρήσει εκεί δύο ληνούς και υπόγειες δεξαμενές για τη συλλογή του μούστου. Η καλλιέργεια και η διαδικασία οινοποίησης γίνονται απο το 1993 σύμφωνα με τον Καν.884/2007 της Ε.Ε. για τη Βιολογική Γεωργία και απο το 2003 με τα αυστηρότερα ιδιωτικά ...
6,20 €

Κτήμα Μπαμπατζιμόπουλος Ερωδιός Ροζέ

oinotypo_ektos_apothematos_3.png

Κτήμα Μπαμπατζιμόπουλος Ερωδιός Ροζέ

Ο Ερωδιός Μπαμπατζίμ είναι ένα πολύ όμορφο ροζέ κρασί που μας έρχεται από τη Βόρεια Ελλάδα. Ο παραγωγός, Ανέστης Μπαμπατζιμόπουλος, είναι γνωστός στους περισσότερους από τα εξαιρετικά αποστάγματα, τα τσίπουρα και τα ούζα του, που έχουν φανατικούς θαυμαστές σε ολόκληρη την Ελλάδα. Τα κρασιά του έχουν αρχίσει και κυκλοφορούν αρκετά τελευταία. Το μεράκι και το πάθος του Μπαμπατζίμ διακρίνονται απολαυστικά σε κάθε γουλιά. Στον αμπελώνα του, στις πλαγιές του Όρους Βερτίσκου, στην κοινότητα Όσσας, καλλιεργεί μία μεγάλη γκάμα από ερυθρές και λευκές ποικιλίες, που περιλαμβάνει τόσο γηγενείς ...
7,20 €

Κτήμα Χατζηγεωργίου Λήμνος Roga Roga (750ml) Λευκός

Κτήμα Χατζηγεωργίου Λήμνος Roga Roga (750ml) Λευκός

Λευκός οίνος Π.Ο.Π., από Μοσχάτο Αλεξανδρείας που ταλαντεύεται στα όρια του ξηρού και του ημίξηρου. Ένα ασυνήθιστο λευκό ξηρό κρασί από Μοσχάτο που χαρακτηρίζεται από όμορφη οξύτητα και πλούσια ποικιλιακά αρώματα.
7,20 €

Κτήμα Παλιόμυλος 'Σκάλες Βαρσάμου' Λευκός

Κτήμα Παλιόμυλος 'Σκάλες Βαρσάμου' Λευκός

Ένα εντυπωσιακό πάντρεμα του μοσχοφίλερου με το ροδίτη, από σταφύλια των οικογενειακών αμπελώνων του κτήματος στα παράλια της Ηλείας. Οινοποιείται μόνο το πρόρωγο, μόνο δηλαδή η εξαιρετική ποιότητα μούστου, με σύγχρονες μεθόδους, σε ελεγχόμενες θερμοκρασίες και δίνει ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.
7,30 €

Κτήμα Σπυρόπουλου Meliasto (750ml) Ροζέ

Κτήμα Σπυρόπουλου Meliasto (750ml) Ροζέ

ΠΓΕ Πελοπόννησος. Η οικογένεια Σπυρόπουλου έχει πολύ στενούς δεσμούς με το αμπέλι και τον οίνο απο τα τέλη του 19ου αιώνα. Μάρτυρας αυτής της σχέσης είναι το παλαιό «οινοποιείο» της οικογένειας που βρίσκεται μόλις μερικά μέτρα απο τις κεντρικές εγκαταστάσεις της Αρχαίας Μαντινείας. Το κτίριο αυτό χρονολογείται περίπου στα 1890 και μπορεί κανείς να παρατηρήσει εκεί δύο ληνούς και υπόγειες δεξαμενές για τη συλλογή του μούστου. Η καλλιέργεια και η διαδικασία οινοποίησης γίνονται απο το 1993 σύμφωνα με τον Καν.884/2007 της Ε.Ε. για τη Βιολογική Γεωργία και απο το 2003 με τα αυστηρότερα ιδιωτικά ...
8,00 €

Κτήμα Παλυβού La Vie En (750ml) (2017) Ροζέ

Κτήμα Παλυβού La Vie En (750ml) (2017) Ροζέ

100% από μοσχοφίλερο, ένα μοσχοφίλερο αλλιώτικο από τα άλλα, La vie en rose λοιπόν, γεμάτο αισιοδοξία και νιότη αλλά συγχρόνως στιβαρό και ξηρό, κοφτερό
8,00 €

Οινοποιητική Σάμου Βακάκης Δικαία Κούπα (750ml) Λευκός

Οινοποιητική Σάμου Βακάκης Δικαία Κούπα (750ml) Λευκός

Η εταιρεία Vakakis Wines ιδρύθηκε το 2011. Όραμα και οδηγός της είναι η δημιουργία περιορισμένου αριθμού φιαλών κρασιών υψηλής ποιότητας. Στην παραγωγή των προϊόντων δίνει όλη της τη βαρύτητα στην επιλογή της πρώτης ύλης και στη διαδικασία οινοποίησης. Ταυτόχρονα προσπαθεί, από τα πρώτα βήματά της, να αναδείξει άγνωστους, κρυμμένους τοπικούς οινολογικούς θησαυρούς. Όλοι οι αμπελώνες της εταιρίας είναι Βιολογικής καλλιέργειας, γραμμικής μορφής και έχουν φυτευτεί από το 2004 μέχρι το 2012. Η μέση παραγωγή ανά στρέμμα δεν υπερβαίνει τα 500 κιλά. Οι καλλιεργούμενες ποικιλίες είναι όλες Ελληνικές ...
8,10 €

Vins Breban Duc De Raybaud Pinot Duc Brut Rosé

Vins Breban Duc De Raybaud Pinot Duc Brut Rosé

Το Pinot Noir χρησιμοποιείται επίσης για την δημιουργία υπέροχων ροζέ αφρωδών οίνων όπως η ποιότητα DUC DE RAYBAUD Brut rosé. Τα κρασιά κατασκευάζονται σύμφωνα με τις πολύ αυστηρές προδιαγραφές που έχουν θεσπιστεί από το κτήμα «Vins Breban» και τους συνεργάτες του, όπου κάθε στάδιο παραγωγής όπως ο καθορισμός της ιδανικής ημερομηνίας συγκομιδής, η οινοποίηση σε χαμηλή θερμοκρασία μετά την ψύξη και διήθηση των γλευκών. Μετά από μια δεύτερη ζύμωση, το κρασί ξεκουράζεται για 90 ημέρες. Μόλις σταθεροποιηθεί, το κρασί στη συνέχεια φιλτράρεται κρύο, εμφιαλώνεται και διατίθεται στο εμπόριο.
8,20 €

Vins Breban Cuvée Laurent Blanc de Blancs Brut

Vins Breban Cuvée Laurent Blanc de Blancs Brut

Ugni-Blanc - 80% ; Colombard - 20%. Παραδοσιακές Γαλλικές ποικιλίες με εξαιρετικές αρωματικές ιδιότητες. Τα κρασιά κατασκευάζονται σύμφωνα με τις πολύ αυστηρές προδιαγραφές που έχουν θεσπιστεί από το κτήμα «Vins Breban» και τους συνεργάτες του, όπου κάθε στάδιο παραγωγής όπως ο καθορισμός της ιδανικής ημερομηνίας συγκομιδής, η οινοποίηση σε χαμηλή θερμοκρασία μετά την ψύξη και διήθηση των γλευκών. Μετά από μια δεύτερη ζύμωση, το κρασί ξεκουράζεται για 30 ημέρες. Μόλις σταθεροποιηθεί, το κρασί στη συνέχεια φιλτράρεται κρύο, εμφιαλώνεται και διατίθεται στο εμπόριο
8,20 €

Οινοποιητική Σάμου Βακάκης Κρατήρας (750ml) Ροζέ

Οινοποιητική Σάμου Βακάκης Κρατήρας (750ml) Ροζέ

Η εταιρεία Vakakis Wines ιδρύθηκε το 2011. Όραμα και οδηγός της είναι η δημιουργία περιορισμένου αριθμού φιαλών κρασιών υψηλής ποιότητας. Στην παραγωγή των προϊόντων δίνει όλη της τη βαρύτητα στην επιλογή της πρώτης ύλης και στη διαδικασία οινοποίησης. Ταυτόχρονα προσπαθεί, από τα πρώτα βήματά της, να αναδείξει άγνωστους, κρυμμένους τοπικούς οινολογικούς θησαυρούς. Όλοι οι αμπελώνες της εταιρίας είναι Βιολογικής καλλιέργειας, γραμμικής μορφής και έχουν φυτευτεί από το 2004 μέχρι το 2012. Η μέση παραγωγή ανά στρέμμα δεν υπερβαίνει τα 500 κιλά. Οι καλλιεργούμενες ποικιλίες είναι όλες Ελληνικές ...
8,40 €

Ορεινοί Αμπελώνες Λαλίκου Variere Ροζέ

Ορεινοί Αμπελώνες Λαλίκου Variere Ροζέ

Π.Γ.Ε. Καβάλα. Ο Κωνσταντίνος Λαλίκος έχει στην ιδιοκτησία του μια εντυπωσιακή έκταση σε ένα από τα υψηλότερα σημεία του Παγγαίου, στα 750 μέτρα, φυτεμένη αποκλειστικά με γαλλικές ποικιλίες. Το καινούριο οινοποιείο της οικογενειακής επιχείρησης ολοκληρώθηκε λίγο πριν από τον τρύγο του 2005 στην Παλαιά Καβάλα. Τα κρασιά που παράγει αυτό το οινοποιείο, έχουν χαρακτήρα τον οποίο εκφράζουν όχι μόνο λόγω των ιδιαιτεροτήτων των ποικιλιών αλλά και χάρη στο ξεχωριστό terroir της περιοχής που καλλιεργούνται και φυσικά στη μαεστρία και το ταμπεραμέντο του οινοποιού. Ένα άμεσο, χαρούμενο, καθόλου ...
8,70 €

Torres Viña Esmeralda, Λευκός

Torres Viña Esmeralda, Λευκός

Μοσχάτο Αλεξανδρείας & Gewurztraminer. Mediterranean Classic. Στην ορεινή περιοχή του Upper Penedès καλλιεργούνται οι πιο ευαίσθητες και αρωματικές λευκές ποικιλίες σταφυλιών. Το Μοσχάτο Αλεξανδρείας και το Gewürtztraminer αποτελούν τη βάση για το Viña Esmeralda, ένα εξαιρετικά ευαίσθητο και εντυπωσιακά αρωματικό κρασί. Ζύμωση για 2 εβδομάδες σε ανοξείδωτες δεξαμενές με έλεγχο της θερμοκρασίας. Εμφιάλωση τον Οκτώβριο του 2016.
8,80 €

Κτήμα Σπυρόπουλου Ωδή Πανός Brut (750ml) Λευκός

Κτήμα Σπυρόπουλου Ωδή Πανός Brut (750ml) Λευκός

ΠΓΕ Μαντινείας. Η οικογένεια Σπυρόπουλου έχει πολύ στενούς δεσμούς με το αμπέλι και τον οίνο απο τα τέλη του 19ου αιώνα. Μάρτυρας αυτής της σχέσης είναι το παλαιό «οινοποιείο» της οικογένειας που βρίσκεται μόλις μερικά μέτρα απο τις κεντρικές εγκαταστάσεις της Αρχαίας Μαντινείας. Το κτίριο αυτό χρονολογείται περίπου στα 1890 και μπορεί κανείς να παρατηρήσει εκεί δύο ληνούς και υπόγειες δεξαμενές για τη συλλογή του μούστου. Η καλλιέργεια και η διαδικασία οινοποίησης γίνονται απο το 1993 σύμφωνα με τον Καν.884/2007 της Ε.Ε. για τη Βιολογική Γεωργία και απο το 2003 με τα αυστηρότερα ιδιωτικά ...
9,00 €

Κτήμα Σπυρόπουλου Κτήμα Μαντινείας (750ml) Λευκός

Κτήμα Σπυρόπουλου Κτήμα Μαντινείας (750ml) Λευκός

ΠΓΕ Μαντινεία. Η οικογένεια Σπυρόπουλου έχει πολύ στενούς δεσμούς με το αμπέλι και τον οίνο απο τα τέλη του 19ου αιώνα. Μάρτυρας αυτής της σχέσης είναι το παλαιό «οινοποιείο» της οικογένειας που βρίσκεται μόλις μερικά μέτρα απο τις κεντρικές εγκαταστάσεις της Αρχαίας Μαντινείας. Το κτίριο αυτό χρονολογείται περίπου στα 1890 και μπορεί κανείς να παρατηρήσει εκεί δύο ληνούς και υπόγειες δεξαμενές για τη συλλογή του μούστου. Η καλλιέργεια και η διαδικασία οινοποίησης γίνονται απο το 1993 σύμφωνα με τον Καν.884/2007 της Ε.Ε. για τη Βιολογική Γεωργία και απο το 2003 με τα αυστηρότερα ιδιωτικά ...
9,30 €

Martini Prosecco

Martini Prosecco

Το Prosecco είναι ένα αφρώδες κρασί που παράγεται στην περιοχή Βένετο της Ιταλίας γύρω από την πόλη του Τρεβίζο περίπου 15 μίλια (24 χιλιόμετρα) βόρεια της Βενετίας. Φτιάχνεται με σταφύλια Prosecco (γνωστά και ως Glera) Παράγεται χρησιμοποιώντας μια οικονομική μέθοδο που ονομάζεται «Μέθοδος Δεξαμενής» (‘Tank Method’) Οι πωλήσεις του Prosecco έχουν αυξηθεί τα τελευταία χρόνια, καθώς η οικονομική κατάσταση των καταναλωτών κατά τη διάρκεια της ύφεσης τους οδήγησε στην πιο προσιτή εναλλακτική λύση του αφρώδη οίνου αντί για σαμπάνια.
9,40 €

Κτήμα Γκλίναβος Κυρά Φροσύνη (750ml) Ροζέ

Κτήμα Γκλίναβος Κυρά Φροσύνη (750ml) Ροζέ

Ένας ιδιαίτερα εκφραστικός ροζέ ημιαφρώδης και ημίξηρος οίνος με περίπλοκο αρωματικό χαρακτήρα, έντονο άρωμα ώριμου σταφυλιού, χαρακτηριστική και πικάντικη γεύση. Παράγεται από τις γηγενείς ποικιλίες Ντεμπίνα και Μπεκάρι.. Η πρώτη ζύμωση, με παραμονή των σταφυλιών για 10-12 μέρες, (ανάλογα με τις συνθήκες της χρονιάς), χαρίζει στο παραδοσιακό αυτό κρασί της Ζίτσας πλούσιο σώμα και άρωμα. Η δεύτερη ζύμωση γίνεται σε κλειστά δοχεία (cuves closes ή méthode Charmand) και έτσι αποκτά το φυσικό ανθρακικό που το κάνει να ξεχωρίζει.
9,90 €

Κτήμα Κυρ Γιάννη Παράγκα Sparkling (750ml) Λευκός

Κτήμα Κυρ Γιάννη Παράγκα Sparkling (750ml) Λευκός

Οι αμπελώνες βρίσκονται σε υψόμετρο 600 μ. και υπάγονται στον Δήμο Αγ. Παντελεήμονα εντός των ορίων της αμπελουργικής ζώνης ΠΟΠ Αμύνταιο. Η στρεμματική απόδοση του αμπελώνα δεν ξεπερνά τα 800 κιλά ανά στρέμμα. Tα φτωχά και αμμώδη εδάφη προσφέρουν τη δυνατότητα για παραγωγή κρασιών με εξαιρετική φινέτσα και πλούσιο άρωμα. Η περιοχή χαρακτηρίζεται από κρύους χειμώνες και ζεστά καλοκαίρια, ενώ η παρουσία των τεσσάρων λιμνών στην περιοχή συντελεί σε ένα ήπιο ηπειρωτικό κλίμα που ευνοεί την καλλιέργεια της ποικιλίας Ξινόμαυρο. Για την Παράγκα, επιλέγονται αμπελοτόπια που παράγουν καρπό κατάλληλο ...
10,00 €

Κτήμα Χατζηγεωργίου Λήμνος Lagopati brut (750ml)

Κτήμα Χατζηγεωργίου Λήμνος Lagopati brut (750ml)

Η Λήμνος ήταν γνωστή στην αρχαιότητα για την άριστη ποιότητα καλών κρασιών, όπως τη μνημονεύει ο Αριστοτέλης. Χιλιάδες χρόνια μετά, η παράλληλη πορεία τεσσάρων γενεών της οικογένειας ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ, ενσωματώνει την παράδοση της ποιότητας και την τέχνη μιας σπάνιας διαχρονικής δημιουργίας. Η επιχείρηση εδρεύει στo Καρπάσι του Δήμου Λήμνου. Έχοντας την επίβλεψη της καλλιέργειας στο ιδιόκτητο οινοποιείο μας, οινοποιούμε, παλαιώνουμε και εμφιαλώνουμε, αυστηρά μόνο, κρασιά υψηλής ποιότητας. Tο Λαγοπάτι Brut δείχνει να τα καταφέρνει εξαιρετικά και αυτό γίνεται εμφανές ‘επί τη εμφανίσει ” , αφού ο ...
11,00 €

Fonseca Ruby Port, Ερυθρός

Fonseca Ruby Port, Ερυθρός

Port είναι ένας πορτογαλέζικος ενισχυμένος οίνος (οίνος λικέρ 15-22% abv με τα περισσότερα μεταξύ 20-22%) που παράγεται με την προσθήκη οινοπνεύματος πριν την ολοκλήρωση της ζύμωσης με σκοπό την διακοπή της. Για τον λόγο αυτό όλα τα Port περιέχουν αζύμωτα σάκχαρα. Το Πόρτ παράγεται από σταφύλια τοπικών ποικιλιών που καλλιεργούνται και οινοποιούνται μέσα στην οριοθετημένη περιοχή κατά μήκος του ποταμού Douro. Οι αμπελώνες είναι φυτεμένοι σε πεζούλες στο σχιστώδη βράχο στις απότομες πλαγιές των λόφων. Πήρε το όνομα του από το λιμάνι της πόλης του Πόρτο-δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Πορτογαλίας- ...
12,50 €

Κτήμα Κυρ Γιάννη Ακακίες Sparkling (750ml) Ροζέ

Κτήμα Κυρ Γιάννη Ακακίες Sparkling (750ml) Ροζέ

Για το αφρώδες Ακακίες η επιλογή των σταφυλιών έγινε κατά τον τρύγο με βάση τη βέλτιστη ωρίμανσή τους. Tο βέλτιστο σημείο συγκομιδής των σταφυλιών είναι στους 10,5 βαθμούς αλκοόλ. Μετά την είσοδό τους στο οινοποιείο και πριν περάσουν από το πιεστήριο, τα σταφύλια παραμένουν για 12 ώρες σε θάλαμο πρόψυξης, έως ότου αποκτήσουν θερμοκρασία 11-14 °C. Στη συνέχεια, ο μούστος οδηγείται στο πιεστήριο. Εκεί γίνονται τρεις πιέσεις με την άσκηση συνεχούς και σταδιακά αυξανόμενης πίεσης. Από αυτές τις τρεις πιέσεις κρατάμε τη μεσαία. Ακολουθεί η απολάσπωση του μούστου και στη συνέχεια η πρώτη αλκοολική ...
12,50 €
Σελίδα 1 από 2