Το καλάθι σας είναι άδειο.
 x 

Your shopping cart is empty!

Σύνολο 0,00 €
Τιμή
€ € 
Χρώμα Οίνου:
Τύπος:
Ποικιλίες σταφυλιού:
Εσοδείας:
Περιοχή:
Χώρα:
Φιάλη:
Εκκαθάριση Όλων
Αποτελέσματα 1 - 3 από 3
03100001
Συσκευασία Χύμα

Οινοποιείο Δουλουφάκης - Dafnios (750ml) Λευκός

Οινοποιείο Δουλουφάκης - Dafnios (750ml) Λευκός

Ο Dafnios χαρακτηρίζεται από απαλό χρυσαφί χρώμα. Αφήνει μέτριας έντασης αρώματα κίτρινων φρούτων και εσπεριδοειδών τα οποία συνδυάζονται όμορφα και συμπληρωματικά με λίγο πιο έντονα αρώματα χαμομηλιού, γιασεμιού και μπαχαρικών - κυρίως πιπεράτων. Στη γεμάτη και πλούσια γεύση κυρίαρχα παρουσιάζονται τα γευστικά χαρακτηριστικά βερίκοκου και λουλουδιών. Παράλληλ βγάζει πολύ ευχάριστη, ισορροπημένη οξύτητα και καλή επίγευση. Το κρασί μπορεί να παλαιωθεί για τέσσερα χρόνια.
7,90 €
Συσκευασία Χύμα

Κτήμα Διαμαντάκου Πρεκνάδι (750ml) Λευκός

Κτήμα Διαμαντάκου Πρεκνάδι (750ml) Λευκός

Π.Γ.Ε ΗΜΑΘΙΑΣ. ΠΡΕΚΝΑΔΙ 100% Το αντίπαλο δέος του βασιλιά ξινόμαυρου στη Νάουσα, το Πρεκνιάρικο ή αλλιώς Πρεκνάδι, είναι η γηγενής λευκή ποικιλία που δίνει εξαιρετικά λευκά κρασιά με χαρακτήρα. Η οικογένεια Διαμαντάκου, στην τρίτη πια γενιά οινοποιών, καλλιεργεί με μεράκι την χαμένη στο χρόνο ποικιλία του πρεκνιάρικου και παράγει ένα κρασί κόσμημα τόσο του οινοποιείου όσο και της περιοχής.
11,30 €

Αμπελώνες Γκίκα Cabernet Sauvignon Ερυθρός

Αμπελώνες Γκίκα Cabernet Sauvignon Ερυθρός

Υπάρχει κάτι ιδιαίτερα φιλικό στο Οινοποιείο Γκίκας, όταν το δείτε για πρώτη φορά. Περνώντας τις μεγάλες ξύλινες πόρτες στην είσοδο του πετρόχτιστου κτιρίου, που θυμίζει πύργο, θα εντυπωσιαστείτε από το σύγχρονο εξοπλισμό, τα βαρέλια και τις δεξαμενές, που αποτελούν τη καρδιά του οινοποιείου. Π.Γ.Ε. Πλαγιές Κυθαιρώνα. 100% Cabernet Sauvignon. Οινοποίηση μακράς εκχύλισης με μηλογαλακτική ζύμωση και παλαίωση 12 μηνών σε βαρέλια γαλλικής και αμερικάνικης δρυός.
15,90 €

ΟΙΝΟΤΥΠΟ