Το καλάθι σας είναι άδειο.
 x 

Your shopping cart is empty!

Σύνολο 0,00 €
Τιμή
€ € 
Χρώμα Οίνου:
Εσοδείας:
Αλκοολικοί βαθμοί:
Φιάλη:
Εκκαθάριση Όλων
Αποτελέσματα 1 - 13 από 13

Canava Roussos Νάμα (375ml) Ερυθρός

Canava Roussos Νάμα (375ml) Ερυθρός

Υπερώριμος τρυγητός, λιάσιμο 15 ημερών και ελεγχόμενη ζύμωση. Προέρχεται από λιαστά σταφύλια των εκλεκτών ποικιλιών της Σαντορίνης Μαντηλαριά, Αηδάνι, Ασύρτικο, Αθήρι και Μαυράθηρο. Μέσα του κλείνει μια γλυκιά υπέροχη γεύση (λιαστό), ένα πλούσιο άρωμα και ένα λαμπερό βαθυκόκκινο χρώμα. Προορίζεται κυρίως για το μυστήριο της θείας κοινωνίας αλλά μπορεί να σερβιριστεί και σαν ένας φινετσάτος επιδόρπιος οίνος.
4,60 €

Κτήμα Τσέλεπου Amalia Brut (375ml)

Κτήμα Τσέλεπου Amalia Brut (375ml)

Ιδιόκτητος αμπελώνας στην περιοχή Περπατιάρα, στην Τεγέα Αρκαδίας. Για την παραγωγή του φυσικού αφρώδη οίνου Amalia Brut ο τρύγος γίνεται στις αρχές Σεπτεμβρίου. Για την παραγωγή του κρασιού βάσης γίνεται πρώιμος τρυγητός ώστε τα σταφύλια να έχουν χαμηλό εν δυνάμει αλκοολικό τίτλο και υψηλή φυσική οξύτητα. Η δεύτερη ζύμωση πραγματοποιείται στη φιάλη, με την παραδοσιακή μέθοδο της Σαμπάνιας που επιβάλει την καθημερινή, κοπιαστική περιστροφή και σταδιακή ανάκληση των φιαλών για μήνες μέχρι την τελική αφαίρεση του αυτολυτικού ιζήματος.
7,70 €

William Fevre Chablis Champs Royaux (375ml) Λευκός

oinotypo_ektos_apothematos_3.png

William Fevre Chablis Champs Royaux (375ml) Λευκός

AOC Chablis. 100 % Chardonnay. Η περιοχή Chablis είναι η βορειότερη περιοχή κρασιού της περιοχής της Βουργουνδίας στη Γαλλία. Το δροσερό κλίμα αυτής της περιοχής παράγει κρασιά με μεγαλύτερη οξύτητα και γεύσεις λιγότερο φρουτώδη από τα κρασιά Chardonnay που καλλιεργούνται σε θερμότερα κλίματα. Η ονομασία Chablis AOC (Appellation d'origine contrôlée) πρέπει να χρησιμοποιεί αποκλειστικά τα σταφύλια Chardonnay. Τα αμπέλια γύρω από την πόλη του Chabli κάνουν ένα λευκό ξηρό κρασί φημισμένο για την καθαρότητα του αρώματος και της γεύσης του. Σε σύγκριση με τους λευκούς οίνους από την υπόλοιπη ...
10,70 €

Οινοποιία Τσαντίρη melisandy (375ml) ερυθρός

Οινοποιία Τσαντίρη melisandy (375ml) ερυθρός

Η οινοποιϊα Τσαντίρη καλλιεργεί τις γηγενείς ποικιλίες της Ικαρίας, που είναι το Μπεγλέρι, το Φωκιανό και η Μανδηλαριά. Τα 50 στρέμματα των αμπελώνων της, είναι διαμορφωμένα σε πεζούλες όπως όλες οι παραδοσιακές καλλιέργειες του νησιού, σε υψόμετρο που κυμαίνεται από 350-450 μέτρα από την θάλασσα. Το έδαφος είναι αργυλώδη. Η καλλιέργεια είναι βιολογική, χωρίς την χρήση φυτοφαρμάκων, με αποτέλεσμα την μικρή παραγωγή από αρίστης ποιότητας σταφυλιού. Ο τρύγος γίνεται στο τέλος Αυγούστου και η συγκομιδή γίνεται με τα χέρια. Η διατήρηση της παραδοσιακής καλλιέργειας με φυσικό τρόπο ...
13,00 €

Chateau Petit Vedrines, Sauternes (375ml) Λευκός

Chateau Petit Vedrines, Sauternes (375ml) Λευκός

Φτιαγμένο από ευγενή σήψη Semillon και Sauvignon Blanc, αυτό το κρασί έχει ένα λιπαρό, μελένιο πλούτο, αρώματα τζίτζερ,φρούτων και μελιού, που του δίνουν φινέτσα και ενέργεια που συνδέεται με μια ακριβή, αναζωογονητική οξύτητα. Παλαιωμένο για 16 μήνες σε δρύινα βαρέλια 70% νέα.
14,90 €

Pannier Champagne Selection Brut (375ml) Blanc

Pannier Champagne Selection Brut (375ml) Blanc

Το Champagne Pannier βρίσκεται στην κοιλάδα του Marne. Προμηθεύεται τα σταφύλια από τους καλύτερους αμπελώνες της Champagne, από την Côte des Blancs μέχρι το Montagne de Reims και το Vallée de la Marne. Αυτά τα terroirs παράγουν Chardonnay, Pinot Noir και, φυσικά, Pinot Meunier, μια ποικιλία σταφυλιών που δίνει σώμα και φρουτώδη χαρακτήρα στην σαμπάνια. 40% Chardonnay, 30% Pinot Noir, 30% Pinot Meunier. Ωρίμανση τουλάχιστον 3 χρόνια στα κελάρια του οινοποιείου.
16,30 €

Deutz Champagne Brut Classic (375ml) Blanc

Deutz Champagne Brut Classic (375ml) Blanc

Το Deutz Classic αναμειγνύεται σε ίσες αναλογίες Chardonnay, Pinot Noir και Pinot Meunier για να δημιουργήσει ένα αρμονικό στυλ. Κάθε χρόνο προστίθεται ένα μερίδιο εφεδρικών οίνων στο μείγμα για να διατηρηθεί ένα επίπεδο συνέπειας και πολυπλοκότητας. Το μεγαλύτερο μέρος των καρπών καλλιεργείται σε αμπελώνες Grand Cru και Premier Cru. Μια σαμπάνια που προκύπτει μετά από μία έμπειρη συγκέντρωση διαφόρων ποικιλιών "crus". Κυριαρχούν αρώματα από εσπεριδοειδή και φιστίκια, καθώς και μερικές απαλές νωπές ζυμώδεις νότες ψωμιού.
18,50 €

G.H. Mumm Champagne Brut (375ml) Blanc

G.H. Mumm Champagne Brut (375ml) Blanc

Ο Οίκος Mumm ιδρύθηκε το 1827 και το γνωστό του Cordon Rouge ξεκίνησε το 1875, διακοσμημένο με την πλέον διάσημη κόκκινη κορδέλα της Λεγεώνας της Τιμής. Η εταιρεία κατέχει 540 στρέμματα αμπελώνων σε όλη την περιοχή της champagne και είναι η μεγαλύτερη εταιρεία στο Ρέιμς. Από την ίδρυσή του, ο Οίκος της Mumm θεωρείται ως ένα από τα πιο διάσημα ονόματα της Champagne. Οι σαμπάνιες του είναι κατασκευασμένες από μια παλέτα από διάσημα crus με ποικίλες γεύσεις που προσφέρουν σε κάθε cuvée φινέτσα, κομψότητα και φρεσκάδα. Το 80% της παραγωγής υποβάλλονται σε επαναχρησιμοποίηση σε γυροβαλέτες, αλλά ...
19,90 €

Pommery Champagne Brut Royal (375ml) Blanc

Pommery Champagne Brut Royal (375ml) Blanc

Αυτή η γαλλική σαμπάνια του αποτελείται από ένα μείγμα Pinot Meunier, Pinot Noir και Chardonnay. Τα σταφύλια προέρχονται από 40 οικόπεδα (crus) που βρίσκονται στην περιοχή Champagne. Μετά από μια παραδοσιακή οινοποίηση, αυτό το Pommery Brut Royal παραμένει τουλάχιστον 36 μηνών στις υπόγειες σπηλιές του οινοποιείου. Με την αδιαμφισβήτητη μπλε ετικέτα του, το Pommery Brut, είναι ένα προϊόν από το οινοποιείο Vranken Pommery,που θα ευχαριστήσει τους λάτρεις της σαμπάνιας. Εκτός από αυτό, είναι μια εξαιρετική σχέση ποιότητας - τιμής.
20,50 €

Moet & Chandon Champagne Brut Imperial (375ml)

Moet & Chandon Champagne Brut Imperial (375ml)

H σαμπάνια Moet & Chandon Imperial αποτελεί τη βιτρίνα της εταιρείας. Δημιουργήθηκε το 1869 και αναδεικνύει το μοναδικό στυλ, στυλ που διακρίνεται για τη λαμπερή του φρουτώδη αίσθηση, την αισθησιακή του παλέτα και την κομψή ωριμότητά του. Παράγεται από περισσότερα από 100 διαφορετικά κρασιά, εκ των οποίων το 20-30% είναι δεσμευμένα κρασιά, προσεκτικά επιλεγμένα για να αναδείξουνε την ωριμότητα, την πολυπλοκότητα και φυσικά την απαράμιλλη σταθερότητα σε βάθος χρόνου. Το μείγμα που χρησιμοποιείται αντανακλά την διαφορετικά και τη συμπληρωματικότητα των τριών ποικιλιών. Η ραχοκοκαλιά της ...
24,20 €

Οινοποιείο Χατζηδάκη Vinsanto 2004 (375ml) Λευκός

Οινοποιείο Χατζηδάκη Vinsanto 2004 (375ml) Λευκός

ΠΟΠ Σαντορίνη, Οίνος λευκός φυσικώς γλυκύς. Ασύρτικο 80%, Αηδάνι 20%. Υπερώριμα σταφύλια λιάστηκαν για 10 με 15 μέρες. Μετά την πίεση το γλεύκος ζυμώθηκε με επιλεγμένες ζύμες για 3 μήνες σε ανοξείδωτες δεξαμενές υπό ελεγχόμενη θερμοκρασία 20 – 22 °C. Ωρίμανση σε δρύινα βαρέλια για 14 και πλέον χρόνια. Εμφιαλώνεται αφιλτράριστο.
28,20 €

Οινοποιητική Μονεμβασιάς - Οίνος Λιαστός Μονεμβασιά-Malvasia 2012 (375ml) Ερυθρός

Οινοποιητική Μονεμβασιάς - Οίνος Λιαστός Μονεμβασιά-Malvasia 2012 (375ml) Ερυθρός

Ένα κρασί γοητευτικό με πορτοκαλί και χρυσαφί ανταύγειες, που με την πάροδο του χρόνου καταλήγουν σε πυρόξανθες κεραμιδί και μελί αποχρώσεις. Έντονο και πολυσύνθετο άρωμα, με νότες εξωτικών μπαχαρικών. Πλούσιο στρογγυλό, βελούδινο σώμα με νότες καλοδεμένου γλυκού του κουταλιού.
44,90 €

Inniskillin Oak Aged Vidal Icewine, Niagara Peninsula, Canada 375ml Λευκός

Inniskillin Oak Aged Vidal Icewine, Niagara Peninsula, Canada 375ml Λευκός

Το icewine, είναι ένας τύπος επιδόρπιου κρασιού που παράγεται από σταφύλια που έχουν καταψυχθεί πριν καν τρυγηθούν. Η παραγωγή αυτού του κρασιού περιορίζεται σε εκείνη τη μειοψηφία των αμπελουργικών περιοχών του πλανήτη, όπου αναμένεται να επιτευχθούν οι απαιτούμενες χαμηλές θερμοκρασίες με κάποια κανονικότητα. Ο Καναδάς είναι μία από αυτές. Ο τρύγος ξεκινήσει όταν η θερμοκρασία βρίσκεται στους -8º C ή και χαμηλότερα για τουλάχιστον 24 ώρες - με την προϋπόθεση, φυσικά, τα σταφύλια, που ωριμάζουν τον Οκτώβριο και σκεπάζονται με ειδικά δίχτυα, να μην έχουν στο μεταξύ σαπίσει πάνω στο κλήμα. Οι ...
84,90 €

ΟΙΝΟΤΥΠΟ